Категории: Украина

Наступ на МОВУ є. Наступ на ВІРУ теж вже є. Залишилась АРМІЯ…

Учора українці, усі ми разом, виграли ще одну битву. А скільки їх буде попереду, одному Богу відомо.

Так! Можна впевнено констатувати, що нинішня влада, так звані Слуги Кремля не очікували такого спротиву. Коли в робочий день, в центрі Києва збирається тисячі людей, на це неможливо не звернути увагу. Не п’ять сотен «хазяев улитцы» (половина з яких проплачені спортікі) з надувною кулькою замість мозоку, а тисячі свідомих громадян. Це важливо.
Слуги російських окупантів відступили піджавши хвоста.

Чи відмовиться п’ята колона від подальшого знищення України… Саме тої сильної та насправді незалежної України, яка стоїть кісткої в горлянці Путіна? Ні! Обісрані труси переодягнуть, перегрупують свої колони та знов підуть в наступ. Вірніш вже пішли. Цього разу замахнувшись на святе для кожного громадянина… Православну церкву України! Саме отримання нашою країною Томоса, стало приводом для нової справи проти сьомого Президента України Петра Порошенка. Мовляв, створення ПЦУ, то розпалювання меж конфесійної ворожнечі. Якщо вам друзі почудилося, що вони іпанулися, то вам не почудилося!

Наступна справа яка? Відродження українського війська, яке вдарило по гнилих зубах російських окупантів, то вже міжнаціональна ворожнеча? Хоча все прогнозуємо. Наступ на МОВУ є. Наступ на ВІРУ теж вже є. Залишилась АРМІЯ.

Та яка уже різниця? Зараз вже кожному свідомому українцю зрозуміла проста річ. Або ми зупинимо їх, або ці потвори знищать Україну! Іншого варіанту не буде! Тому друзі, зустрічаємось 01 липня біля Печерського суду! Треба відстояти Україну тут, всередині країни, доки армія захищає її на фронті.

p.s. Від щирого серця дякую усім, хто приєднався учора до акції спротиву! Не все ще втрачено, як іноді хтось думає… Не все!

Слава Україні! Слава нації!

Олексій Петров

Очередное дело в суде «за Томос» показало, что все было сделано правильно. Это же какую бомбу бросил ПАП в это логово? Представляете, сколько он обрезал им прибыли, планов и схем?

Посмотрите, как церковь является необходимой частью удержания в узде россиян — там есть лишь кардинально разные полюса. Это ФСБ, церковь — и все остальные. В Украине же их церковь — это помимо бешеных прибылей еще и человеческий ресурс «на Киев», который можно автобусами перебросить на любую баррикаду против европейского вектора.
Их, прихожан московской церкви, выводят на улицы против реформ и обороны от российской агрессии. Их измененным, искривленным сознанием особо верные российскому центру управления «батюшки» влияют на наших детей. На то, кем они станут в Украине — свободными, или потомками рабов.

То, что с тех пор зашевелились пророссийские «добкины» и прочие «новинские» — говорит лишь о том, что в данном случае знаменитая фраза российских «офицеров» — «Дави их, бл…дь!!» — вернулась бумерангом. И Томос ударил их сильнее, чем даже они в Керчи по нашим катерам. Томос подмял их массово. Оптом.
Конечно, их плющит.

Елена Кудренко

P.S.

В Державному бюро розслідувань підтвердили існування кримінальної справи через отримання Томосу та створення Православної церкви України щодо п’ятого Президента України Петра Порошенка. Про це «УНІАН» повідомили у прес-службі ДБР.

За інформацією відомства, «6 листопада 2019 року СБУ почала розслідування за заявою вірян Київського патріархату УПЦ».

Склад «злочину»: нібито вчинення незаконних дій низкою вищих посадових осіб, спрямованих на розпалювання міжрелігійної ворожнечі при створенні ПЦУ.

В подальшому СБУ передала справу для розслідування до ДБР.

 

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 28.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 28.05.2024 1. путін у Китаї не зміг домовиться про пом'якшення підходу…

7 часов назад

Лише одна, галочка!

Харків 😢 Одна галочка у виборчому бюлетені в 2019 році. Лише одна, галочка! Яка потім стала сотнями тисяч хрестів на…

19 часов назад

Російський окупант застрелився після атаки українського дрона ВІДЕО

Российский военнослужащий застрелился после атаки украинского дрона. Российские пехотинцы знают, что на войне они смертники и не дорожат жизнью. Товарищи…

20 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

20 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024 1. росія допомагає Північній Кореї розробляти розвідувальний супутник. - Багато…

1 день назад