Категории: Мнение

Настрої у зелених залишилися ті самі

Багато хто дивується — чому путін думав, що ми здамося на наступний день війни, і тому він дебіл.
Та ні, він не дебіл.
Згадайте: Зеленський на другий день війни вже послав делегацію в Білорусь. При чому готовність стати на коліна була такою, що делегацію послали навіть не на нейтральну територію, а на територію ворога.
Це як японці підписали капітуляцію на американському авіаносці.
Ні, путіну все правильно доповідали. Агентура в оточенні шутніка прекрасно знала настрої зеленої кліки. Якщо Росія нападе, то будемо ставати на коліна.
Але в наступні дні війни, коли курява почала розсіюватися і стало ясно, що Армія і народ дають ворогу по щам, от тоді і з’явилися ці закатані рукава і «залізні яйця».
Ні, генерал Беседа тому і не на бутилці, що його агентура в оточенні шутніка не помилилася. Всі ці дружки зеленського, які не пройшли перевірку СБУ, все вірно в Центр доповідали. Він діяв саме так, як і був прорахований в воєнних планах Кремля. А хто не діяв так — це генерали Залужний, Муженко, Марченко і всі інші.
І той факт, що Зеленський так і не позбавився всіх тих, хто саботував ракетну програму, недофінансовував армію і зливав спецоперації, краще за все пояснює, що настрої у зелених залишилися ті самі.
Джон Сміт

А Рєзніков у цей самий час заявив, що в нас є плани наростити мобілізацію до 1 мільйона військовослужбовців. То мушу нагадати, що за три роки зеленого безумства в Україні не виготовлено та не закуплено державою за кордоном жодного бронежилета, сучасної каски, засобів зв’язку, тепловізорів та всього необхідного. У перші дні війни було зірвано мобілізацію, хоча тисячі людей чекали біля військоматів, бо МО та уряд не подбали про пошиття елементарної форми та закупівлі якісного взуття навіть для докомплектації вже існуючих бригад. То замість фанфаронства й розкидання гучними цифрами, нехай би влада подбала нарешті про забезпечення своєї армії, а не шукала де й що ще можна вкрасти. Бо поки навіть бойові бригади забезпечені за рахунок волонтерів і доброчинців, а не «боневтік» та його лизоблюдів.
Мова — «НЕ НА ЧАСІ»
Ліквідація фсб-РПЦ патріархату — «НЕ НА ЧАСІ»
Заборона російського продукту — «НЕ НА ЧАСІ»
Відсторонення від марафону ведучих Медведчука — теж «НЕ НА ЧАСІ».
Все що стосується українських питань, заборони московських виродків, що вбивали нашу країну з телевізора — не на часі.
Зрештою, розвиток свого, українського — теж не на часі.
Останнім цвяхом стала відмова Ткаченківського Мінкульту відсторонювати московських «ведучих», які мали б давно бути на лаві підсудних за співпрацю з путіністом медведчуком. Але ні. І тут «не на часі».
Перемога і толерування московських «перевзутих» сил — речі НЕСУМІСНІ.
Зате, що у нас «НА ЧАСІ»?
1. 165 мільйонів гривень виділених Урядом на окупантомовний марафон «Freedom», до речі це там де сидить один з екс-керівників холдингу Медведчука Голованов.
2. Розгул «синоду» московського патріархату, який звинувачує у війні єдину канонічну православну церкву.
3. Відверті медведчуківці голованов, полуєв, степанець, влащєнко — на екранах.
4. Відключення каналів «Еспресо», «Прямий», «5» та заборона їм долучатись до марафону (краще ж влащєнка і голованов, правда?).
5. Подальше толерування «харошіх рускіх», які мали б давно піти за рускім кораблем.
Що далі?
Теги: ДжонСміт

Последние новости

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

2 часа назад

​​НЕЛОГІЧНА ПОВЕДІНКА МОСКВИ

Цей текст - цілковита конспірологія, і прошу саме так її сприймати. Останнім часом я бачу певну дивину в діях російського…

2 часа назад

63% українців підтримують повну заборону УПЦ МП в Україні, — опитування

Більшість українців вважають, що Українська православна церква (Московського патріархату) (УПЦ (МП) має бути повністю забороненою в Україні. Про це свідчать результати…

2 часа назад

90% доходів від заморожених активів РФ мають піти на зброю для України – Шольц

Канцлер Німеччини підтримав пропозицію ЄС використовувати виплати відсотків за російськими активами для підтримки України Близько 90% доходів, отриманих від заморожених…

8 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024 1. Санкції Сполучених Штатів майже повністю зупинили видобуток і експорт…

9 часов назад