Категории: Украина

Наркоманы во власти — это беда для Украины

Есть такая песня «Каждую пятницу я – в говно!». Народный депутат Юрченко решил не ждать пятницы и начал все в четверг. С мелочи. Юрченко попал в ДТП во Львове.
.
Но вёл себя неадекватно. Он на «Мустанге» задним ходом выезжал с платной парковки в центре и ударил авто, которое стояло в пробке, после чего попытался убраться с места ДТП, но не смог. Все это снимал второй участник ДТП. Тогда Юрченко набросился на второго участника ДТП с кулаками и начал выбивать у него телефон. Свидетели ДТП оттеснили неадекватного нардепа.
В общем, такая странная реакция вызвала у всех удивление и нардепа, который пришёл в ВР при помощи Зеленского в составе партии «Слуга народа», проверили на употребление наркотических средств. По данным медэкспертизы, нардеп совершил аварию, будучи под действием наркотиков. И это феерично. Дело не в том, что Юрченко до того, как его в политику привёл Зеленский, прославился тем, что украл в магазине 4 бутылки пива. И не в том, что НАБУ записало его и обвиняет в коррупции. И дело даже не в том, что он лжив, туп и аморален, но за него радостно вслепую проголосовали 34,73% избирателей в Голосеевском районе Киева. А проблема в том, что если бы в любой цивилизованной стране нардеп был замешан хоть в части из всего, во что вляпался Юрченко, то он бы уже не был нардепом. А в Украине такой позор сидит в ВР вместе с насильником Иванисовым, анал-табу Яременко, которых так же привёл в ВР Зеленский, и голосует за все, что скажет Зеленский и Ермак. И такая лояльность к Банковой гарантирует ему нахождение в Верховной Раде Украины.
Интересно, Банковая с ДБР и сейчас будут давить на полицию, чтоб оправдать своего верного прислужника, как она это делает все время? Но я в очередной раз понимаю, что «Слуга народа» — это не только партия лжецов, аферистов, слуг олигархов и коррупционеров, но сборище наркоманов. И они с Зеленским правят Украиной. Поэтому необходимо всю эту шоблу срочно проверить на наркотики. И не в клинике Пальчевского. Потому что наркоманы во власти — это беда для Украины. А значит этот парламент должен быть переизбран. И всех кандидатов в новую ВР проверить на наркотики. Иначе ситуацию не исправить и Зеленский опять заведёт в ВР наркоманов. А это точно, что не нужно Украине!

P.S.

Наші очільники вирішили активізувати співпрацю з Китаєм
В принципі, важко очікувати від дурних людей розумних рішень. Але конкретно це — максимально паскудне. На це є низка причин.
Причина перша. Співпраця з Китаєм неефективна, що власне доводить будь-який досвід інших країн. Якщо китайці співпрацюють у наукоємних галузях, вони просто забирають технології. Якщо китайці будують інфраструкні проекти, вони будують іх під власні ж кредити руками власних же працівників.
Щодо дотримання Китаєм угод — нагадаю, ще за Кучми китайці купили в нас недобудований авіаносець начебто під парк розваг. Цей «парк розваг» вже в строю у їхньому бойовому флоті.
Причина друга. Єдина перевага співпраці з Китаєм — на відміну від Заходу, Китай не лякає (а інколи навіть приваблює) корупція в країні. Якщо хтось пішов на зближення з Китаєм, це сигнальчик.
Причина третя. Співпраця з КНР дуже дратує Сполучені Штати, нашого головного західного партнера.
Причина четверта. Україна намагається апелювати до міжнародного права, цінностей та просто чесності західних партнерів. Це дуже важко зробити, якщо йдеш на інтенсифікацію співробітництва з державою, що прямо зараз чинить дещо, небезпечно наближене до геноциду (уйгурів) та придушення демократичних виступів (в Гонконзі).
Тут вже або-або. Або в нас ріалполітік — але і по відношенню до нас ріалполітік та джастбізнес, або ми на стороні добра і вимагаємо відповідного ставлення.
Провладні спікери будуть вам брехати, що це така «багатовекторність». На це я скажу: багатовекторна політика хороша тільки тоді, коли для партнерів ти незамінний. Коли плюнути на тебе вони не можуть, бо ти для них занадто цінний. А коли ти сам потребуєш допомоги, але при цьому кривляєшся, мовляв, не люблять на Заході, піду на Схід — якщо когось давній досвід Кучми нічому не навчив, можете подивитися на свіжий досвід Лукашенка. Завершується це тим, що тебе деруть з обох боків.
Втім, наша влада — самовпевнені ідіоти. А це означає, що вони наступлять на всі граблі, які є в домі.
І не раз.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 10-11.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 11.05.2024 1. Європейський союз (ЄС) погодив проект гарантій безпеки для України.…

3 часа назад

Велика Британія надає найбільший пакет військової допомоги Україні

У Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що вони передають Україні найбільший в історії пакет допомоги. Україна отримає понад 4 мільйони…

5 часов назад

Російський штурмовик Су-25 збили воїни 110-ї ОМБр на Донеччині

Сьогодні, 11 травня, українські бійці зі 110-ї окремої механізованої бригади знищили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110…

5 часов назад

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

9 часов назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

9 часов назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

9 часов назад