Категории: Политика

Нарешті влада визнала реальність, — Порошенко

Петро Порошенко вкотре закликав союзників надати Україні оборонну зброю і ввести на Донбас миротворців ООН.

Про це він сказав журналістам на Алеї Героїв Небесної Сотні, де сьогодні вшановують пам’ять загиблих на Майдані.

«Дуже важливо, що в Мюнхені я почув слова Зеленського, добрі слова. Вони значать лише одне: після 4 місяців неприйняття нашої позиції, позиції світових партнерів, іноземних журналістів про те, що загроза російського вторгнення зростає, нарешті вони відкинули рецепт фільму «Не дивися вгору», подивилися і побачили зло, що наближається», – говорить Порошенко.

«Ми мали 4 місяці укріплювати обороноздатність держави, фінансувати нашу армію. Після того, як були звинувачені всі – від наших партнерів Байдена і Джонсона, що вони розганяють паніку і перешкоджають інвестиціям України, і завершуючи тим, що CNN, Reuters, Washington Post «гірші, ніж кремлівські видання, бо вони брешуть». Ще два дні тому це були слова лідера фракції Зеленського у Верховній Раді», – нагадав Порошенко.

«Що можуть зараз зробити наші міжнародні партнери, крім постачання зброї, крім Ленд-лізу, крім міжнародної діяльності? Це скликання термінового засідання Ради Безпеки ООН і прийняття рішення про введення миротворців на окуповану частину Донбасу», – вважає Порошенко.

«Припинити путінські фейкові новини про нібито відповідальність українців. І введенням миротворців дати відповідь світу на загарбницькі прагнення Путіна. Це ще може зупинити війну. Я оптиміст, я теж сподіваюся і молюся, що війни можна уникнути. Я переконаний, що війна буде кінцем для Росії і для Путіна. І спрацює якщо не розум, то хоча б інстинкт самозбереження», – наголошує п’ятий президент.

«Але ми маємо бути напоготові у захисті найкращої держави світу – України. Я дуже дякую за те, що на відміну від влади Україна і українці демонструють дуже відповідальну поведінку, без жодної ознаки паніки, коли більшість іноземців покинули Україну», – говорить Порошенко.

«Я дякую, що за вісім років війни у нас вже виробилося щеплення, щоб Путіну не вдалося підірвати нашу країну зсередини – щоб коли паніка нахлине і нібито для того, щоб навести лад та спокій, нам треба буде, як зробив Янукович, запросити Путіна. Вони цього не дочекаються», – резюмує лідер «Європейської Солідарності». 

P,S.

Жах, парафіяни! Ви одними й тими ж пальцями хреститеся, мені сердечка під постами ставите, а потім Зеленського хвалите!
І за що? За те, що хтось із спічрайтерів знайшов конспекти Порошенка, на трійку їх переказав, а якісь потерпілий з помилками їх озвучив?
А чому озвучив?Та лише тому, що:
а) на восьмому році війни до малороса дійшло, що патріотична риторика набагато краще сприймається українцями, ніж «какая разница»;
б) Байден животворящій з союзниками пістона встромив зіцпрезиденту у відповідне місце.
Ніякого розуміння, ніякого усвідомлення того, що відбувається, до крихітки Цахєсу не прийшло. Він, як і раніше, шукає лише двох речей: зовнішньої валідації та грошей, багато грошей. В цьому контексті воно з натхненням порноакторки готово не лише приймати з усіх боків, але ще й гавкати на західних партнерів: дайте ще, дайте побільше, і щоб без ніяких обовʼязків з мого боку! Інакше я ух! Ядерну зброю відновлю! Покажу вам кузькіну мать! Дивно, що при цьому черевика не зняв і не почав по трибуні стукати. Але нічого, це ми незабаром побачимо, бо лохокторату подобається сильний лідор.
Розумієте, Зеленському дуже сподобалася ситуація, коли він може на рівних (як йому здається) розмовляти з справжніми лідерами цивілізованого світу, ба більше, він може їм погрожувати. А погрожувати треба не союзникам, та ультиматуми ставити. Так роблять лише дурні підлітки, та психічно хворі. Погрожувати треба сцарю пуйлу, розповідати як ми разом з НАТО каменя на камені не залишимо від його планів. Що ми сильні та вистоїмо і перетворимо армію пуйла на дві великі купи: металобрухту та гною. Замість цього інфантил Вова чомусь погрожує нашим друзям та приймає оплески від вас. Капець.
Нарцис. Сраний нарцис, котрий конче потребує зовнішньої валідації. Ось побачите, за рік воно буде рвати на собі касаваротку, ходити під знаменом «Армія! Мова! Віра!» і продовжувати несамовито красти разом з Коломойським, а ви тоді що, будете хвалити і казати: «який молодець! Зрозумів як це бути українцем!»

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

1 день назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

1 день назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

1 день назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

2 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

2 дня назад