Категории: Политика

Найгуманніший суд в світі

Щойно Печерський Суд відправив Медведчука під ДОМАШНІЙ АРЕШТ.
І жодних 300 мільйонів гривень.

Більше того, Медведчук щойно заявив, що від буде оскаржувати і домашній арешт.
Геніально. Стаття «Державна зрада», а відвертий агент Кремля буде не в СІЗО, а вдома.
Антоненко сидів півтора роки. Кузьменко півроку. Патріотів по судах і в‘язницях НІ ЗА ЩО!!! А Медведчуку домашній арешт. І повірте, за кілька тижнів він і звідти вийде.
Отакий от виходить договорнячок.
А те що прокурори сьогодні були не те що слабкими, а ніякими — факт. От і ДУМАЙТЕ…
Андрій Смолій

P.S. Печерський суд Києва в четвер, 13 травня, обрав запобіжний захід народному депутату від «Опозиційною платформи — За життя» Віктору Медведчуку, якому раніше оголосили про підозру в державній зраді.

Медведчука взяли під цілодобовий домашній арешт до 9 липня 2021 року. Йому заборонили залишати Київ і Київську область. Зобов’язали здати паспорт та інші документи для виїзду за кордон та носити електронний браслет.

Как и предполагалось, Медведчука не арестовали — всего лишь домашний арест.
Напомню, статья 111 УК Украины (государственная измена) не предполагает альтернативных взятию под стражу мер пресечения. Но в Королевстве шутовских зеркал Риффмастера более 500 дней держат за решёткой только на основании какого-то мутного видео, а Медведчука, доказательства в отношении которого собирались несколько лет, спокойно отправляют домой — в тёплую кровать к Оксане Марченко. На предприятиях которой производится топливо для танков террористических «ЛДНР».
Что это, если не хайп в стиле 95 квартала, не перфоменс для отечественного плебса и не пускание пыли в глаза американскому дядюшке? А ведь кто-то поверил…

Helgi Sharp

Пам’ятаю на початку каденції Зеленського той самий Печерський суд визначив суму застави бойовому генералу Дмитру Марченку в розмірі 80 мільйонів гривень в фальсифікованій справі закупівлі бронежителів для ЗСУ. При тому що аналогічні бронежилети закуплялись і для МВС і для інших силовиків.

Пам’ятаю Пашинського взяли під варту без можливості застави в реанінованій новою владою справі про якусь «битовуху», яку на сьогодні (якщо не помиляюся) вже закрили. І на прес-конференції пояснюючи чому так, Зеленський розказував про те що «Люди так хочуть» (чи щось таке)
Пам’ятаю як суди звільняли беркутівців, терористів, причетного до збиття Боїнга, ката яка катувала наших полонених. А Зеленський потім розказував, що це завдяки йому.
Про Ріфа і Кузьменко які просиділи в клітці ні за що, я вже й не згадую…
То ж дуже добре, що Медведчук під домашнім арештом не зможе вчиняти дії пов’язані з державною зрадою. Домашній арешт в маєтках з охороною і всім необхідним — це щось для нього дуже страшне, аж страшно як він буде перебиватися місяць-другий поки його скасують.
Дякую, Володимире Олександровичу, за безкопромісну бурудьбу
Mason Lemberg
Чи думав Медведчук, змалку прислуговуючи Кремлю, що він може опинитися на лаві підсудних?
Ні.
Він навіть не з когорти перших полум’яних революціонерів, які не мають що втрачати, тому легко готові втратити все.
Заради власної вигоди він навіть відрікся від переконань власного батька, зрадив його, бо так було вигідно цьому негідному сину.
Чи є достатньою мірою покарання за державну зраду — домашній арешт?
Це навіть не смішно.
Хоча цікаво спостерігати, як одні агенти КГБ боряться з іншими агентами КГБ за контроль над Україною.
Блюзнірством виглядав намір влади призначити заставу у 300 млн грн людині, яка зрадила Україну, виступала проти незалежності і обікрала платників податків на мільярди доларів.
Кради, зраджуй і відкупися?
Для чого починати, якщо ви не годні завершити?
А попросити Малюську підготувати спеціально для Медведчука камеру в СІЗО на час судового процесу, щоб ця камера максимально відповідала за умовами тій, в якій боровся і сконав Стус — сил не вистачило?
Єдине, що точно, нехай зараз мітинги опозиції не велелюдні і всім остогидла політична боротьба, але за вату не вийде ніхто.
Чи їх будуть садити, депортувати або виганяти в шию — за російські ідеали ніхто більше не хоче боротися.
А за Україну — вийдуть.
І переможуть!

Последние новости

Велика Британія надає найбільший пакет військової допомоги Україні

У Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що вони передають Україні найбільший в історії пакет допомоги. Україна отримає понад 4 мільйони…

37 минут назад

Російський штурмовик Су-25 збили воїни 110-ї ОМБр на Донеччині

Сьогодні, 11 травня, українські бійці зі 110-ї окремої механізованої бригади знищили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110…

41 минута назад

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

5 часов назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

5 часов назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

5 часов назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

5 часов назад