На засіданні ТКГ Україна домовилася про спільну з бойовиками інспекцію

«На засіданні ТКГ Україна домовилася про спільну з бойовиками інспекцію в районі населеного пункту Шуми».

У мене складається таке враження, що у когось-то поїхав дах! А що післязавтра? Надання БЧС (бойовий чисельний состав) кожного підрозділу? Відомості про резерви? А може одразу, руки до гори і «мир, дружба, адиннарот»?
Так тишком, нишком Кравчук зробив представників ОРДЛО суб’єктами перемовин! Росія успішно грає свою гру при повній імпотенції представників Зеленського в ТКГ!
Зрадники грьобані!
Можу сказати одне.
Після сьогоднішнього засідання ТКГ по Донбасу. Після спільного «патрулювання» чи «інспектування» з терористами, і Кравчук, і Фокін мають піти у відставку.
А з ними і багато інших людей з влади Зеленського. Це вже край.
——
В ТКГ по Донбасу домовились про «спільне інспектування» в районі населеного пункту Шуми, біля якого обіцяв обстрілювати Пушилін.
«Учасники консультацій домовилися про спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми за участю представника координатора вiд ОБСЄ.» — щойно опублікували на сайті Офісу президента.
Прошу вибачення, що таке «спільне інспектування»? З ким? Вони вже зовсім з дуба впали???
Україна дала дозвіл на те, що наша сторона, «інша сторона», тобто де-факто окупант, та представник ОБСЄ спільно патрулювали певну ділянку фронту. Бо бачте московські терористи погрожували обстрілювати цю територію.
За такою логікою, можна погрожувати за весь фронт і потім влада Зеленського буде погоджувати на спільне патрулювання всієї лінії розмежування.
Цікаво ще одне: як це прописали в документах? Як це було офіційно зафіксовано? Розумієте, по суті це дає можливість стороні агресора вимагати спільне патрулювання та певні спільні дії з Україною. А це вже не те що «не в‘яжеться», це скидається на повну капітуляцію перед агресором.
Таким чином лише за сьогодні, 9 вересня:
— Венідіктова призначає своїм замом юриста Медведчука
— Зеленський особисто (наголошую) заводить на українські позиції терористів, в односторонньому порядку, тим самим визнаючи їх стороною конфлікту.
— Шмигаль призначає керівником Укроборонпрому Тіхонова, екс-нардепа партії Вітренко
Вчора побили Балуха
На днях стало відомо про те що Банкова злила спецоперацію ФСБ

Последние новости

Ти це розвів, ти і виправляй

Зеленський як тупа манда, яка боїться, що битимуть її, а тому зіштовхує всіх лобами, переводить увагу на інших, то на…

9 минут назад

На переговорах з РФ у Стамбулі Україна погодилась на відмову від НАТО та заборону “агресивного націоналізму”— Welt

На переговорах з РФ у березні-квітні 2022 року Україна погодилася дотримуватися нейтралітету, не вступаючи в жодні військові союзи, включно з…

35 минут назад

Дрони атакували Краснодарський край РФ: загорілися Ільський та Слов’янський НПЗ

У ніч на суботу, 27 квітня, безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Під ударом опинилися нафтопереробний завод ТОВ "Слов’янськ ЕКО" поблизу…

11 часов назад

Росіяни вдарили по об’єкту критичної інфраструктури на Прикарпатті, здійнялася пожежа

У ніч на 27 квітня війська РФ знову завдали масованого удару по мирних містах Про це повідомляє глава Івано-Франківської ОВА Світлана…

11 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 27.04.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

12 часов назад