Категории: Политика

На новий рік нам буде взагалі не до привітань

Робочий візит Зеленського в Одесу на дві третини складається з інспекції пляжу та вільного часу. Щоб я так працювала! Хоч місяць, та хоч тиждень! Уявляю очі свого директора, якого б я попросила оплатити мені візит на пляж.

Сподіваюся, Одесу на ці вихідні не оголосили закритою зоною і не очистили від туристів, як це було на Бірючому острові, куди наші знайомі так і не змогли потрапити, бо там відпочивав бубочка.
Підхід до преси Зе виявився коротким. Більшість питань кричали йому у спину, Зеленський вдавав напад глухоти. Пробило його лише на репліку по переслідуванню Порошенка, Зе спробував розіграти скетч «а хто це такий?», але у нього вийшло погано.
Зате хто там боявся девальвації гривні? Видихайте. Нічого не буде, Вова все порішав. Тобто навпаки, він вник у тему і переконався, що рішати нема чого. Як передає ВВС, «за його словами, керівники банків, з якими він зустрічався, не бачать жодних ризиків, пов’язаних з відставкою голови НБУ. «Всі достатньо спокійно сприймають звільнення голови Нацбанку. Всі не бачать якихось ризиків.»
У цьому зв’язку лише одне питання. Хто ці люди, яких наймають зіграти перед Вовою керівників банків? Яка кастингова агенція відбирає акторів?
Що іще? Знову відкрив чи то стадіон, чи то дитячий садок, ми вже не слідкуємо. Сфоткався з мавпочкою і масовкою. Відпустив гривню у вільне плавання. По Нормандському формату нічого не змін відповісти, бо не отримав ЦУ від Єрмака.
Ми далекі від того, щоб роздмухувати панічні настрої. Просто ті, хто уміє думай.те, ті давно уже у паніці, ми зжилися із цим станом і навіть знаходимо у ньому свої переваги.
І тим цікавіше спостерігати за ядерним виборцем Зеленського, який, здається, щось почав підозрювати.
Можу сказати, що тональність багатьох форумів радикально змінилися. Шлях від «завтра ідемо розвішувати порохоботів на стовпах і ділити їхнє майно» до «альо, якась дурня виходить, ми за це не голосували, пора зносити. Порохоботи, коли ви ідете на майдан?» виявився коротким, не минуло і року.
Якісь я б сказала екстремістські заклики лунають. Прямим текстом пишуть, що з новим роком нас вітатиме інший Президент.
От у цьому дозвольте не погодитися. Боюся, що нас ніхто не вітатиме з Новим роком. Бо на новий рік нам буде взагалі не до привітань.

Последние новости

Наслідки атаки дронами на Харків

4 травня близько 01:17 ночі війська РФ атакували Харків "Шахедами". Через падіння уламків ворожих дронів горіли двоповерхова офісна та складська…

3 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 04.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 04.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

3 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024 1. Росія постачає нафту до Північної Кореї понад встановлений ООН…

15 часов назад

Інтерв’ю заступника голови ГУР Скибіцького The Economist. Основні тези

Заступник голови ГУР МО України Вадим Скибицький для The Economist про поточну ситуацію. По порядку, як це було в інтерв'ю, без вирваних із контексту…

15 часов назад

Юрій Бутусов: Безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та…

15 часов назад

НЕВЕСЕЛИЙ КЛОУН-ЗАЛІЗНИЧНИК

Існує така теорія, що російський диктатор владімір путін вдало зміг залякати українського недодиктатора Віктора Януковича. Начебто, коли Янукович і його…

15 часов назад