Категории: ВидеоУкраина

“Мы русские, пришли освобождать“: В Буче мужчину поставили на колени и выстрелили в голову у него дома

В городе Буча Киевской области российские террористы расстреляли мужчину, поставив его на колени и выстрелив в голову. Об этом рассказала супруга убитого Ирина Абрамова.

По словам женщины, ее семья сидела в доме, после чего прогремел взрыв и начали звучать выстрелы. Оккупанты приказали людям выйти на улицу. Первым с поднятыми руками вышел муж Ирины Олег, женщина следовала за ним. Оккупанты спросили у них, почему они прячутся. На это женщина ответила, что им страшно и они стреляют.

«Вы не видите, мы русские, у нас георгиевские ленточки. Мы освободители – пришли вас освобождать», — заявили пришедшие террористы.

После этого они отвели женщину в сторону, а дом начал гореть. Муж Ирины побежал его тушить, но захватчики не дали этого сделать. Женщина говорит, что ее мужа раздели, поле чего поставили на колени и выстрелили в голову. После этого ее стали допрашивать, «где находятся нацики». Очевидцы трагедии также рассказали, что мужчину расстреливали кадыровцы, так как у них был слышен характерный акцент.

Мужу Ирины, Абрамову Олегу Александровичу, было всего 40 лет.

«Першого дня застрелили Женю. Просто так. На вулиці. Другого — застрелили Льоню. Пострілом в спину», — мешканці Бучі про злочини рашистів Мешканці визволеної від окупантів Бучі продовжують розповідати про воєнні злочини армії РФ.

Як повідомляє Радіо Свобода, усі очевидці зазначають про системність убивств і їх немотивованість.

«Першого дня застрелили Женю. Просто так. На вулиці. Другого — застрелили Льоню. Перевірили документи, а потім коли він повернувся до них спиною, щоб іти додому — вистрілили. Потім третього вбили. Вони напилися і наказали йому зібрати телефони. Він зібрав, а вони його розстріляли. Ще й гранату кинули. Його частинами ховали — руки, ноги окремо, не було півголови», — розповідає про звірства окупантів один з мешканців міста. 

У мережі опубліковано кадри з безпілотника, на яких видно, як російські військові стріляють по велосипедисту в Бучі. Аналіз геолокації показав, що місце зйомки дрона збігається з місцем виявлення тіл.

Про це повідомляє УП.

На відео видно, як велосипедист їде вулицею Бучі Вокзальною, повертає за ріг — на вулицю Яблунську, зайняту російськими солдатами. Щойно велосипедист виїжджає за поворот, російська бронемашина робить кілька великокаліберних пострілів по проїжджій частині. Друга бронемашина робить два постріли у бік велосипедиста. Піднімається стовп пилу та диму.

На кадрах з повітря російські бронемашини мпють вигляд як БМД-4, зазвичай оснащені 100-міліметровою гарматою та 30-міліметровою гарматою.

Понад 20 російських військових машин розташовані поруч із двома машинами, які відкрили вогонь, як на тій же вулиці, так і у кварталах вздовж перехрестя.

Колона бронетехніки стояла на вулиці Водопровідній. 

 

Последние новости

Єрмак потужний менеджер. Робить те, що я скажу, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає главу ОП Єрмака потужним менеджером. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Bloomberg. "Єрмак потужний менеджер, один із…

4 минуты назад

Міністр Федоров збрехав виданню «Голос Америки»

Хакери викрали з урядового порталу цифрових послуг Дія дані 13,5 мільйонів користувачів і розмістили їх для нелегального продажу в мережі…

3 часа назад

Росіяни окупували Сокіл та Восход на Донеччині та просунулися в Сотницькому Козачку на Харківщині

Російські військові окупували села Сокіл та Восход у Донецькій області.  Про це повідомляє DeepState. Також ворог розширив фронт у Харківській області…

4 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 04.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 04.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

4 часа назад

Україну не можуть взяти до НАТО через корумпованість в країні, — The Telegraph

На саміті НАТО у Вашингтоні Україні скажуть, що вона занадто корумпована, щоб вступити до Альянсу. Про це пише видання The Telegraph із…

15 часов назад