Категории: Мнение

Мрія всіх адекватних українців

Сцяти в очі, як ти «єдиний не здав би», коли напрям з Криму ти зробив «під повним контролем» 1 (одного!) батальйону проти 30 тисяч російського угрупування, коли на Півночі одразу після попереджень Бернса про десант на Гостомель з Гостомеля ти прибрав навіть бригаду НГУ, коли за добу уже знаючи про вторгнення САМЕ ТИ не віддав наказ підірвати мости (які «жоден не розміновувались»), коли САМЕ ТИ через свої СБУ і Держекспортконтроль був пособником діда-комуняки по озброєнню російських вертольотів, коли наші ракети і снаряди саме ти закатав у асфальт, коли ти ЗДАВ у полон тисячі захисників Азовсталі НАБРЕХАВШИ їм про «гарантії ООН», і коли в результаті цього всього ти САМЕ ЗДАВ ворогу територію розміром з Швейцарію ЗА ОДИН ДЕНЬ, а потім здав ще раз усе у Стамбулі-1… і тільки Джонсон нас врятував…
… може тільки нахабне, упороте, повністю відбите животноє.
Ця істота не збирається вибачатися за свій провал. Вона збирається вас у нього замазати, виснажити, а потім змусити змиритися.
Покарати їх за це і додаткового за хуцпу — мрія всіх адекватних українців.
Джон Сміт
Перше, що зробив президент Порошенко після звільнення 2/3 Донбаса (окупованого до його вступу на посаду) та підписання Мінських — почав будувати другу і третю лінії оборони, щоби захистити узбережжя Азовського моря, Харківську, Дніпропетровську та Запорізьку області.
А ще одразу було надійно перекрито виходи з Криму, мінуванням Чонгара, інженерними укріпленнями, розміщенням підрозділів ЗСУ;
з’явився час на реформи в армії, розвиток ракетних програм, приведення до ладу економіки, євроінтеграцію та всенародно обсміяну каву у Відні.
Чим відповіло на такі дії вдячне суспільство то окреме питання, але це працювало аж до епохі «розведень» та «розмінувань» — і не ларьочнікам-продюсерам розповідати як хтось щось «здав», бо різницю в підходах можна побачити на карті, а вона далеко не на користь «нових ліц», факти річ вперта.
…….
Скільки українці терпітимуть перевернуту пропагандою картину світу — стільки у них в телевізорі з Єрмаком буде все добре, а на карті погано.
Хоча свідомо обирати недовге життя в ілюзіях — то святе право народа.
Валерій Прозапас

Мінська -3 не буде. Це точно. Бо є Стамбул -1. Де була відмова від НАТО, обмеження чисельності української армії і фіксація лінії зіткнення, а фактично здача окупованих територій, включаючи Херсон і Енергодар, Крим і частину Харківщини.
Правда, про це не запитає медведчуківське ТСН і орденоносна пані Наталя.
Дякуємо героїчним ЗСУ і нашим міжнародним партнерам, які зупинили цей сценарій.
«І я впевнений, що це єдиний президент, який зміг сьогодні утримати ситуацію!» (с) Єрмак в інтервʼю Мосейчук.
Прикро, що Єрмак і Ко не в курсі, що ситуацію тоді і зараз утримує АРМІЯ. Вона і ніхто більше. Своїм життям утримує. Своїм життям виправляючи фатальні помилки так званих Слуг!
p.s. До речі, це той же самий Єрмак, який «свистів» в шоу у Савіка Шустера про вагнергейт: «Детективна історія, яка вигадана від початку і до самого кінця»? Чи то був інший?
При Зеленському ніякого «Мінська-3» не буде, — заявив Єрмак.
Ну, раз такі обіцянки дає сам Єрмак, а не якийсь там всі ми преЗЕденти ЗЕленський, тоді «так» — можна вірити.
А у Парижі з путіном хто формулу Штанмаєра, » нада пєрєстать стрєлять» і відвід військ підписав то був Янелох, чи Боневтік?
Звичайно не буде, буде Оман-2.
Бо шашлики і Стамбул не вдався, але Арахамія, Умєров… старались.
Хто? єрмак(!).
Кому дав інтерв’ю? мосейчук(!!)
Це не новина, а озвучений діагноз країні. І чергова позначка бездонної прірви, у яку летить країна.
І ще хтось намагається вчитуватися, дослухатися, шукати якісь сенси, якісь натяки…
Зі старту на три букви обидвох. Поки що з інфопростору.
С.ки.
Ростислав Павленко:
«Як же вони люблять кидатися гучними фразами і жонглювати словами… мішаючи брехню і браваду.
Для довідки: мінські домовленості не передбачали «здачу» української території. Навпаки — визначали порядок її повернення.
Зрозуміло, росія їх не виконувала. Але Україна використала перерву в активних бойових діях для побудови армії, відродження економіки, децентралізації і консолідації суспільства.
Тобто, всього, що дозволило вистояти і в 2022. Ми можемо звітувати за будь-який крок.
А от «жонглерам» буде дуже не просто.
Сойтісь посрєдінє, згорнуті ракетні програми, розведення військ, розмінування, мир в очах путіна, шашликі…
Тому й вправляються в розмовному жанрі, мішаючи брехню і браваду».
Ладимир Утин:
У американцев есть такая поговорка — если не хочешь, чтобы тебя съели, перестань выглядеть как еда. Зеленые папуасы все время каденции гундоса прилагали максимум усилий, что бы Украина не просто выглядела как еда, но и была ею, легкоусвояемой для хайла.
міністр не ваших тел:
В цьому житті головне потрапити в виборчі списки народних депутатів від СН. А далі кради, вбивай, збивай, грабуй. Тебе все рівно свої візьмуть на поруки. А винен буде Порошенко.
Lev Rebet:
Ви своїх дітей будете їсти і водночас кричати «добре, що не порошенко», одночасно дивлячись на фото кота сирського та чмута.
Невиліковні.
Lyudmila Smiychyk

Відпочивайте, панство…
А у мене щось ніякого настрою…
Якась безвихідність…
Хоч валізи збирай…
І я знаю, що це бидло — злочинці при владі тільки і чекають, що я, ми, валізи збираємо.
Чекаю Майдан.
Тільки він може спасти Україну.
Іншого виходу не бачу.
З цими ZEп0кидьками ми війну не виграємо.
~~~
А в Києві дощ… під настрій.
Обожнюю його навіть взимку, головне не пішки.
Тільки за кермом..

Последние новости

Як проти нас ведеться інформаційна війна

Удар в спіну Зеленському звідки не чекали: ізраїльська проурядова Jerusalem Post випустила про Зеленського розгромний матеріал: "Зеленський у скрутному становищі…

2 часа назад

Війська РФ атакували 7 регіонів України, під ударом енергооб’єкти, 30 будинків

8 травня 2024 року над ліквідацією наслідків сьогоднішніх масованих обстрілів України працюють 350 рятувальників, також залучено 100 одиниць спеціалізованої техніки.…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 08.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

18 часов назад