Категории: Мир о нас

​​Міністр іноземних справ Італії дав неймовірно вичерпну характеристику безпековій угоді з Україною

​​Міністр іноземних справ Італії Антоніо Таяні дав неймовірно вичерпну характеристику безпековій угоді, яку Італія планує підписати з Україною. А з нею — всім тим угодам, які Зеленський підписав уже. Це просто пісня!

«Наша угода, як і ті, що передбачені Францією, Німеччиною та Британією, не матиме обов’язкової юридичної сили. З тексту не випливають ні зобов’язання за міжнародним правом, ні фінансові зобов’язання. Немає автоматичних гарантій політичної чи військової підтримки» — заявив італійський міністр.

Я правильно зрозумів? Це і є той самий нереальний зовнішньополітичний успіх естрадно-циркової влади і особисто Зеленського В. А.? Низка угод, які західні країни ні до чого не зобов’язують і нам нічогісінько не обіцяють? Це воно?

Це — замість руху до НАТО, чого прагнули за Петра Порошенка?

Агов! Шанувальники ЗЕ! Слова італійського міністра це теж російське ІПСО? Чи це просто міжнародна політика від коміка?

Печера Дракона

Люблю італійців, вони менше думають, як комусь сподобатися, зробити приємно чи підіграти якимсь брудненьким іграм. Тому частіше кажуть правду. Хоча, й інші підписанти не стали брехати. Це я про меморандуми щодо намірів співпрацювати в безпекових та інших питаннях у випадку виникненя в цьому потреби й згоди парламентів.

У нас ці домовленості чи меморандуми гучно називають угодами про гарантії безпеки. Хоча там нема ні реальних угод (бо вони справді не мають жодної зобов’язуючої сили), ні гарантій (відсутні абсолютно), ні безпеки ( є тільки заява про можливий перелік заходів у частково безпековій сфері).

Прем’єр Британії Ріші Сунак чітко назвав підписаний ним документ ЗАПЕВНЕННЯМИ. І лише після істерик та випрошувань Банкової й МЗС він погодився використовувати в усних поясненнях слово ЗОБОВ’ЯЗАННЯ, яке так само далеке від гарантій, але хоч не настільки співзвучне з Будапештським Меморандумом. Олаф Шольц також відмовився ці домовленості називати гарантіями. А італійський міністр закордонних справ усе остаточно розклав по поличках.

У нас президент-імітатор і гарантії в нього фальшиві й імітовані… А щоб Україна не отримала єдиних реальних гарантій — членства в НАТО, він остаточно подбав ще минулої осені.

Тарас Чорновіл

Последние новости

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

4 часа назад

Російські ракетні удари по Одещині та Дніпру: вже восьмеро загиблих, 65 поранених

4 липня російські війська завдали удару балістичною ракетою по портовій інфраструктурі в Одеській області, внаслідок чого загинула одна людина, ще…

4 часа назад

Стамбульські домовленості можуть стати основою для переговорів з Україною, — Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія може повернутись до так званих "стамбульських домовленостей" щодо миру між РФ та Україною. Про це…

4 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024 1. росія вилетіла з десятки найбільших економік світу. - Падіння…

4 часа назад

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

13 часов назад