Категории: ВПК

Милованова і Гончарука призначили в наглядову раду «Укроборонпрому»

Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 29 грудня, призначив склад наглядової ради акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» (колишній концерн «Укроборонпром»).

Про це міністр з питань стратегічної промисловості Олександр Камишін повідомив у Telegram.

«Ми довго працювали над тим, щоб «Укроборонпром» отримав найкращу наглядову раду. Так і сталося», – вважає Камишін.

Зокрема, до наглядової ради «УОП» увійшли:

  • Олексій Гончарук – премʼєр-міністр України в 2019-2020 роках, голова наглядової ради ГО «Аеророзвідка»;
  • Тимофій Милованов – президент Київської Школи Економіки та колишній міністр економіки в уряді Гончарука, ексголова наглядової ради «Укроборонпрому»;
  • Сергій Коновець – колишній член наглядової ради «Укрексімбанку» та правління НАК «Нафтогаз України»;
  • Давід Ломджарія – член наглядової ради «Укрзалізниці»;
  • Лінді Сміт – президент та СЕО Оборонно-промислової коаліції Аризони (AZDIC).

«Це потужна команда професіоналів, з величезним досвідом та експертизою. Я впевнений, що разом з Германом Сметаніним нова наглядова рада успішно продовжить трансформацію «Укроборонпрому» в прозорий європейський оборонний холдинг», – додав Камишін.


Мало хто стільки «здєлал вмєстє» для руйнації економіки та державних інституцій як два нєдоросля, Гончарук і Мілованов — але їх призначили в наглядову раду «Укроборонпрому».
Ну справді, не в 47 ж їх бригаду, там же снайпер, а тут парні продовжать демонструвати свої таланти з подолання порога економічного прорива.
Але може у них в цей раз получітся, хто знає, треба дати шанс, он як у них з підготовкою до оборони все чудово вийшло, скільки у нас ракет і сучасної зброї, досі ніяк з кривавої бані не виліземо.
…….
Я думав це такий жарт, але ні, сидять голубкі, губи дують, вєрім-молімся.

Валерій Прозапас

І на останок хочу нагадати Інструкцію ЦРУ по саботажу 1944 року. Ось як вони радили здійснювати саботаж виробничого процесу, але при цьому не викликати підозр:
Не замовляйте нові робочі матеріали, поки ваші поточні запаси не будуть практично вичерпані, тому найменша затримка виконання вашого замовлення означатиме припинення роботи.
Замовляйте якісні матеріали, які важко дістати. Якщо ви не зможете їх дістати, то доказуйте що вони необхідні. Попередьте, що неякісні матеріали означатимуть неякісну роботу.
Виконуючи робочі завдання, завжди спочатку виписуйте неважливі роботи. На важливі роботи призначайте неефективних працівників і погане виробниче обладнання.
Наполягайте на ідеальній роботі відносно неважливих продуктів; відправляйте назад на доопрацювання ті, які мають найменший недолік. Схвалюйте інші дефектні деталі, недоліки яких не видно неозброєним оком.
Робіть помилки в маршрутах, щоб деталі та матеріали відправлялися не в те місце на заводі.
Навчаючи нових працівників, давайте неповні або оманливі інструкції.
Знижуйте моральний дух, а разом з ним і виробництво, заохочуючи неефективних працівників; дайте їм незаслужене підвищення. Дискримінуйте ефективних працівників; несправедливо критикуйте їх роботу.
Проводьте конференції та наради, коли потрібно зробити більш важливу роботу.
Збільшуйте кількість паперової роботи правдоподібними способами. При можливості створюйте дублюючу звітність.
Збільште кількість процедур і дозволів, пов’язаних із видачею інструкцій, виплатою чеків тощо. Дивіться, що троє людей повинні погоджувати все, де б це міг робити один.
Нижче в коментарях я залишу посилання на сам файл на сайті ЦРУ, щоб у вас не було сумнівів в достовірності таких інструкцій

Последние новости

​​ОДИН З ДЖОКЕРІВ ВЛАДИ ЗЕ

«Громадське» оприлюднило розслідування про адміна і власника одного з найбільш відомих Телеграм-каналів, що підтримують зелену владу. Мова про канал «Джокер»,…

14 минут назад

Підполковник Арєстовіч воювати вирішив не з росіянами, а з українцями

«Воєвать — так воєвать» — подумав підполковник Арєстовіч, і залишився за кордоном. Бо воювати вирішив не з росіянами, а з…

24 минуты назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 26.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 26.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

32 минуты назад

Піар влади: з початку 2024 року на телемарафон «Єдині новини» витратили 790 млн грн

З початку 2024 року витрати державного бюджету на створення контенту для телемарафону "Єдині новини"  становлять понад 790 млн гривень. Про це в…

11 часов назад

Відхрещуватися буде і він, і від нього

До Тищенка мали б прийти правоохоронні органи задовго до нападу його тітушні на військового. Й заздалегідь до того, як він…

11 часов назад