Категории: Политика

Ми зробили їх разом!

Голобородько:
Останнім часом доводиться казати багато всяких слів на адресу військових, але завжди при цьому в душі ржу, як кінь, коли пригадую, як тонко і невимушено мені вдавалося відкосити від військової служби. Ми зробили їх разом!
Психолог ДалайЛамы:
Четырежды уклонист заявил, что не простит Турчинову сданный без боя Крым.
Олекса Моцно Лютий:
Зеленський заявив, що не пробачить Кровавому Пастору здачу Криму без бою.
В той час, коли загарбник захоплював Крим, Зе розважав загарбника. Смішив загарбника і їв з рук загарбника. Бідна дитина: до всіх має лічну обіду. Образа за зірвані гастролі та не зароблені гроші.
Роман Шрайк:
1) Владимир Зеленский на совещании в Офисе президента заставил главу Антимонопольного комитета Юрия Терентьева написать заявление об отставке
2) Глава НБУ Яков Смолий подал в отставку из-за политического давления
Шо там дальше в сериале? Уже пора нести золотые зубы к алтарю человека на велосипеде?
Баба і кіт:
Екс-президент Європарламенту Кокс звернувся до Зе, сподіваючись, що той зреагує, при наймні, на прізвище.
Гліб Бабіч:
Я, як и раніше, вважаю угрупування, що прийшло до влади в результаті поразки України в інформаційній війні — ворогами державності моєї держави. Всі їх дії, від початку и до кінця, спрямовані на ослаблення військового, політичного и економічного потенціалу країни.
Деякі речі просуваються планомірно и послідовно. Наприклад, демотивація и ослаблення армії. А деякі просто відбуваються за принципом — «дай управління дурневі, і він знищить керований об’єкт краще, ніж лютий ворог».
Йозеф Кнехт:
Росію, щодо якої тони доказів, Зе не може назвати агресором, зате Ріфмайстра, Лису та Яну відразу назвав вбивцями, хоча немає жодного доказу, який би вказував на це. Ось таке воно підсліпувате.
Валерій Прозапас:
Спостерігаємо лицемірну спотворену реальність — коли теперішній президент вітає міста сходу України з визволенням, не згадуючи хто тоді був Головнокомандуючим.
І наприклад той покруч Шмигаль теж підмазується до привітань і причітає як тоді було страшно, хоча вважає, що «розслідування» проти того, хто організовував контрнаступ АТО, «це іміджево погано, але правильно».
І тричі лицемірним виглядають всі ці вітальні «заходи» на фоні реваншу, військових в клітках, скорочення армії, «розведень» та втрати міжнародних позицій.
Піар на чужій крові, все як у цих шоуменів.
Вікторія Мірошніченко:
А ДБР вручило вже підозру Тимошенко та Гриценко за розбазарювання Армії України? А Кравчуку за знищення ракетного озброєння України? Хоча про що це я… В нас ДБР вручає підозри тим, хто піднімав армію з руїн. І немає для них значення це 5-й Президент чи волонтери та ветерани.
Юрій Каракай:
Погавкати на Порошенка минулого тижня вилізли: Семенченко, Парасюк, Саакашвілі, Яценюк, Сєнцов, Тимошенко… Кримінальні справи розсипаються швидше за рейтинг Зеленського, гучніше ніж економіка країни — в бій кидають останніх чортів.
Про роль особистості:
Уявіть, що Порошенко думав би головою, а не серцем. Що жив би зараз з сім’єю в благословенній Англії, чи сонячній Іспанії.
Де був би весь національно-патріотичний рух України? Без фінансування, без 5-го і Прямого, без партії ЄС, без фракції в парламенті важко навіть уявити той маргінес, на якому б зараз перебували проукраїнські сили в суспільстві. Шануйте гетьмана, бережіть його. Таких людей сам Бог посилає, у найскрутніші моменти історії.
@Turchynov:
Путіну потрібна ситуація, як наприкінці 2013 – на початку 2014, коли в Україні було безвладдя. Сьогодні, коли ми бачимо, що посилюється криза і некерованість ситуації в Україні, це і може бути передумовами для військової агресії РФ.

Последние новости

Окупанти обстрілюють Харків, зафіксовано прильоти по цивільній інфраструктурі

Зранку 30 квітня у Харкові чути вибухи. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов. "У Харкові чутно вибухи -…

8 часов назад

Какова же реальная цель Столтенберга?

В Киеве с визитом побывал Йенс Столтенберг – Генеральный секретарь НАТО. Визит Столтенберга не анонсировался и стал в определенной мере, неожиданностью.…

9 часов назад

Акваріум гупі

Влада квартал ваяє закон про мобілізацію\демобілізацію. Потім ухвалює його без демобілізації і кидає в лице захисникам «хамське»: «знали куди йшли».…

9 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 30.04.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад