Категории: ВидеоМнение

Ми потрапили у класичний Картковий будинок

У Євросоюзі Комісар з торгівлі Філ Хоган подав у відставку через порушення норм карантину, після того, як відвідав компанію з гольфу за участю 80 осіб.

У Шотландії Головний медичний чиновник Кетрін Колдервуд пішла у відставку після того, як порушила карантин під час відвідин свого другого будинку.
У Австралії Міністр мистецтв Дон Харвін подав у відставку після того, як поліція оштрафувала його за порушення обмежень у країні, запроваджених через пандемію коронавірусу COVID-19.
У Чехії свій «Велюр»: міністра охорони здоров’я Романа Примулу спіймали у «закритому» ресторані для ілітки. Але у Чехії його змусили подати у відставку. У нас пани «прийшли прібарахліться і прібарахліть внуков»(с).
Ірландія. Міністр сільського господарства Дара Каллеарі подав у відставку після того, як стало відомо, що він порушив карантинні вимоги.
Нова Зеландія. Міністр охорони здоров’я Девід Кларк подав у відставку після того, як з’ясувалося, що в установах для проходження карантину недостатньо ретельно дотримувалися заходів безпеки. Окрім того, Кларка впіймали на тому, що під час карантину він із сім’єю влаштовував пляжні прогулянки та велопоїздки в гори.
І лише в Україні Зеленський влаштовує поїздки в гори, нахабно порушує карантин і ні у які відставки не збирається. То на Заході чиновники через таке ідуть у відставку. В Україні — плювати хотіли. В Україні Зеленський цим хизується в інстаграмі. В Україні Зеленський збільшує видатки на свій відпочинок до 1,3 мільярди гривень, щоб купити Гоупро на лоба і засняти черговий тупий відосік для бдла зі своїм відпочинком.
А штрафи? А штрафи за порушення карантину він випише своєму політичному опоненту. Нехай він виправдовується.
Ми потрапили у класичний Картковий будинок. Президентом у нас — злочинець, що прикидається своїм хлопцем, але є цинічним, вигадливим психопатом, на чиїх руках кров. Схопити його і змусити відповідати — ось обов’язок всіх відповідальних людей.

«Я простой человек», — переконував Зеленський українців до виборів.
А тепер, отримавши чергові 5 мільйонів дивідендів, поїхав відпочивати на курорт — поки українці прибиті локдауном і масово втрачають бізнес, роботу та очікують нових, більш справедливих платіжок.
Він має повне право так робити — але навіщо прикидатися «слугою народу», не маючи зеленої уяви про народ.
Класична більшовицька казочка про «фабрікі рабочім» закінчується спецмагазинами для одних — і стійлом та пограбуванням для інших.
Втім, так завзято ходити граблями теж треба вміти.
Бідоносець ніяк не заспокоїться…
Поки катався на лижах у Буковелі — там згорів готель.
Порохобот:
Напишемо ще раз і остаточно, для пам’яті.
Зеленський без маски катається на лижному курорті Коломойського, на який не поширюється локдаун.
А от прості смертні посидіти в улюбленому ресторанчику з друзями не мають права. Бо тут Covid.
Ми не знаємо, хто автор фото Зеленського на Буковелі, але (Мендель, чи Подоляк) заслужили святкове шампанське.
Спеціально для бубочки у «Буковелі» «розчистили» від людей цілу трасу. Одним словом, обережно, «слуга» спускається!
Андрій Смолій:
А поки вся країна на локдауні, згадує про річницю збиття літака МАУ в Ірані, а більшість країн Європи вакцинуються від коронавірусу, наш «лижник» засвітився на розважайлівці в Буковелі.
Другий тиждень президент воюючої країни, країни в коронакризі та еконономічному колапсі сидить у відпустці. І невідомо коли взагалі з неї повернеться до роботи.
Це вже п‘ятий відпочинок Зеленського в цьому році. Починаючи з Оману закінчуючи сьогоднішнім днем.
До речі, бюджет на 2021 рік передбачає збільшення фінансування «діяльності» президента на 357 млн грн, а Державного управління справами на 800 млн грн.
А ви розгрібайтесь з бідністю та закриттям бізнесу поки хтось відпочиває.
Olenka:
Прикольний президент. В країні все налагодив. Війну зупинив, Крим повернув, вакцину закупив, тарифи зменшив, заробітчан повернув. Тепер можна і відпочити! Пишаюся!
Herman Aksom:
На даний момент в Европі лише 3 країни не вакцинуються: Молдова, Білорусь і Україна.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

6 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

18 часов назад

Російський окупант засунув гранату собі під бронежилет та підірвав ВІДЕО

Получи фашист гранату! Российский солдат был атакован украинским дроном. Не справился со стрессом и принял решение ускорить процесс, засунув гранату…

1 день назад

США виділять Україні новий пакет допомоги на $2 млрд, — Блінкен

Глава Держдепу США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати виділять ще 2 млрд доларів допомоги Україні. Про це він заявив…

1 день назад