Категории: Мнение

Ми не виграємо війну з нинішньою владою

Бо істинним шанувальникам усього російського і корпоративів Газпрому не потрібна рішуча перемога.
Саме тому у нас цілий рік Зеленський та Єрмак піарились на формулі миру та саміті у Швейцарії.
.
А от Bloomberg уже відрив кістяк фінальної заяви, де слова не буде сказано про виведення російських військ з території України, репарації та покарання Росії за знущання над українцями.
Зате буде щось про продовольчу безпеку дітей Африки. І повернення викрадених дітей. З атомною безпекою.
Здавалось би падати нижче нікуди. Але ні. Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка видає пост, де у них лектором з історії державотворення виступив ніхто інший як ватопітек і сцикун, який колись ховався в авто від представників Нацкорпусу… Максим Бужанський. Любитель СРСР, колорадських стрічок і 9 Травня.
Що розкаже цінного про історію української державності качок-совк@др@чер. Якого лисого воно треба курсантам, які народились уже явно після Майдану і між Революцією Гідності?
І головне, чим думали організатори, викладачі?
Чому на цю тему не запросили Олександра Алфьорова — шикарного історика, блогера та військового? Чи тяжко було перейти в сусідній корпус і спитати телефон Владлена Мараєва? Розкішного історика з майже мільйонним ютубом.
Скільки буде тривати ця зло€*буча прутня у топовому університеті.
Повіяло таким самим вайбом, як окремі українські умніки хотіли на тлі бомбардування Маріуполя притягти в інститут журналістики КНУ жабу Овсяннікову.
Ватопітекам і любителям совка нічого читати лекції майбутнім офіцерам. І навіть просто псувати повітря в кращих університетах.
Це ганьба запрошувати на піку війни за виживання падло, яке відоме розпалюванням міжнаціональної ворожнечі і ненависті своїми промовами, спрямовані проти Української Повстанської Армії та української мови, бійців російсько-української війни та всіх притомних речей.
Хто наступний читатиме лекції курсантам, які добиватимуть перемогу? Влащенко, Шарій? Деркач? Лєбєдєв? Богуслаєв?
Чим думають сивочолі дорослі полковники з останнього фото, коли показують таку свиню дітям?
UPD. Пост уже стидливо потерли. Але скріни реальні, робила сама. Про такого лектора написали курсанти, які були в афігу від такого потужного лектора-ватопітека.
Попрошу спільноту сходити на сторінку військового інституту і пояснити, чому такі лектори — дно.
Зовсім не розумію що не так в цій новині.
Чинний, легітимний народний депутат, чесно обраний у парламент своїми виборцями, яких було 3/4.
Чим представник партії Зеленського гірший чи кращий Зеленського?
Чому ніхто не обурюється, що російськомовний ватнік, який знімав російські фільми, отримував гроші з бюджету РФ, переносив кордони західніше (вже після початку війни) може читати лекції військовим, нагороджувати військових, ЗВІЛЬНЯТИ генералів, а Бужанський не може?
Чим Бужанський з партії Зеленського гірший Зеленського?
Тому що до 24.02.2022 він щось говорив. Так і Зеленський говорив те ж саме і думав так само.
Але Зеленський не втік. Цей теж не втік.

Або застосовуйте свої правила зуєсосіння ватних пдрасів до обох, або пишайтесь обома, що не втекли. А лицемірити і сидіти на двох стільцях не треба.

Mason Lemberg

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

11 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

11 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

11 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

23 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

23 часа назад