Категории: ВидеоМир

Mash показал видео из дворца Путина

Mash опубликовал короткое видео, сделанное, как утверждает издание, во «дворце Путина» под Геленджиком. Шестиминутный ролик содержит около четырех минут съемок из этого особняка.

Во «дворец Путина» съездил главный редактор Mash Максим Иксанов. «Это один сплошной бетон. По сути, все находится на нулевом этапе строительства. Короче, перед друзьями не похвастаешься», — говорит он. Дворец, как следует из видео, готов только снаружи. Внутри работы не дошли даже до стадии отделки помещений.

«Несмотря на все сложности, нам все-таки удалось первыми туда попасть», — заявил Иксанов. Как именно удалось это сделать, он не пояснил. Иксанов сказал лишь, что помог «проводник — представитель технического надзора, который следит за возведением дворца уже шесть лет». Имя этого человека в ролике не названо.

В конце видео Иксанов говорит, что владелец особняка до сих пор официально не назван.

В резиденции президента России Владимира Путина в Геленджике имеется 16-этажный подземный комплекс. Об этом сообщает Медуза.

Один из горных инженеров, участвовавших в постройке бункера, рассказал журналистам, что в нескольких десятках метров от главного дома расположен вестибюль лифта, на котором можно спуститься под землю.

«На 14–15-м уровне — верхний блок технических помещений. На восьмом — винотека. В самом низу, на первом этаже, еще технические помещения — и стометровый тоннель, который выходит на пляж. Основной VIP-выход в пляжную зону — когда мы строили, там предполагался траволатор — как в Шереметьево», — рассказал он.

Инженер также рассказал, что на восьмом этаже бункера, где наружу прорублено окно в скале, планировали делать целую лоджию, которая нависала бы над морем.

Среди прочего строитель отметил, что стоимость возведения одной такой шахты сопоставима со строительством одной-двух станций метро.

P.S.

Знаєте, що мені найбільше подобається в новині про путінський палац у Геленджику й фантастичну популярність розслідування Навального на цю тему? А те, що це взагалі не новина, бо їй уже купа років. І розповів про це вперше один із біглих бізнесменів, котрий сам брав участь у фінансуванні будівництва, ще років 8 тому. Тільки от новина ця тоді сотні мільйонів переглядів, на відміну від фільму Навального, не збирала. І так зване «російське суспільство» жодної цікавості до цього факту не виявляло. Хоча вже тоді було зрозуміло, що левову частку шарових трильйонів доларів нафтогазових доходів Плєшфюрер з бригадою або тупо крадуть, або витрачають на закордонні війни й спецоперації.
Чому ж така байдужість? Бо тоді нафта була дорога й цар мав можливість кидати своїм рабам певні об‘їдки зі столу (хоча й недостатні, аби сральники з вулиці в хату перенести). А ще він їм Абхазії з Кримами завойовував і в Сирії Обамі носа втирав. Тож, вони могли пишатися своєю неймовірною величчю.
Але потім ціна на енергоносії впала. А тут ще санкції вдарили. І помітно «змарнілий» вміст холодильника раптом почав заважати пишатися військовими «перемогами» над сусідами. І одвічне «а царь-то нє настоящій» почало гризти душі деяких підданих. Аж тут і Навальний нагодився.
Тож, справа не в тому, досидить ВВХ в Кремлі до смерті чи спільними зусиллями невдоволених еліт і так званого «народу» його знесуть. І не в тому, яку роль відведе Навальному та башта Кремля, котра за цим дійством стоятиме. І навіть не в його ролі в постпереворотних подіях.
А в тому, чи реально 140 (ок, нехай 100 — К.В.) мільйонів здичавілих у прийнятній перспективі повернути до людської подоби — чи їм і далі залишків із царського столу вкупі з колоніальними завоюваннями (чи їх імітацією) буде достатньо, щоб продовжувати протиставляти себе цивілізованому світові

У Путина два варианта

Последние новости

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

2 часа назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

3 часа назад

Війна — це не математика

Часто доводиться чути: «Війна - це математика». Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії, а тим більше від практики, люблять сентенції…

3 часа назад

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад