Категории: Украина

Марьяна і Валєра люблять лайки, — Зеленський про Безуглу і Залужного

Президент Володимир Зеленський прокоментував звинувачення нардепки «Слуги народу» Безуглої на адресу головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це він заявив під час пресконференції.

«Пан Залужний також мій представник, як і всі ті, кого я призначав. Або хто зі мною прийшов. Комусь дуже вдячний, за когось дуже соромно. Що стосується будь-яких коментів у Фейсбуці, вибачте, я не займаюся цим. У мене немає часу. Щоденних зайвих діалогів, безрезультативних. Я використовую соцмережу як майданчик, як платформу на якій я можу відповісти на ті чи інші запитання. Передати сигнали нашому суспільству всередині нашої держави. Важливі якісь речі, якісь термінові, а також як формат спілкування з нашими партнерами.

Що стосується Мар’яни, Валєри, є ще кілька людей. Вони всі дуже люблять коментувати, лайкати у фейсбуці, дуже часто там спілкуються. У них діалоги. Вони з перших днів, то вони разом їздять на фронт. То вони сваряться. Це складні питання для мене. Мені здається, нам всім треба давати результат державі. А селфі встигнемо», — сказав він.

Раніше «слуга народу» Безугла розкритикувала Залужного за зустрічі з цивільними. Також повідомлялося, що Безугла вимагає відставки Головкома ВСУ Залужного. За її словами, він «не зміг надати план задуму на 2024». 

Зневажливе «Валєра».
Пасаж про «селфі робити не буду». Хоча те кляте селфі могло би дуже допомогти міжнародній допомозі зброєю і грошима. Голосуванню в Конгресі.
Постійне підкреслювання, що саме Генштаб, військові, армія мають порішати питання з мобілізацію, стратегією, конкретними речами на полі. А де тут випав наш цілий Верховний Головнокомандувач, який так любив підкреслювати цей статус на минулих прес-конференціях?
Пряма вудочка для антонін і любителів простих рішень, що це саме військові «м‘ясники», а не Банкова. «Вони запропонували додатково мобілізувати 450-500 тисяч людей. Це дуже серйозна цифра. Я сказав, що мені потрібно більше аргументів, щоб підтримувати цей напрямок, тому що це питання людей, справедливості, обороноздатності та фінансів». Ну а як ви хотіли пане президенте і ваш Андрій, Діма та Жовква — красуватися в хакі і танкових шевронах, поки хтось беззмінно гниє в окопі 2 роки?
Із цієї категорії зневаги заява «на одного військового — 6 людей в цивільному житті». Можу сказати, що я залюбки поплачу податки для незнайомого військового, але не на марафон чи Лєнку Кропив‘янку-Кравець.
Підкреслений розділ на «моя команда менеджерів» і «військові».
«На Півдні були складнощі, бо усі говорили про цілі». Давайте чесно скажемо, що регулярний піар Подоляка, Єрмака і Маляр на контрнаступі потужно підісрав усім планам. У мене є скріни Маляр, де вона ще 19 квітня патякає про початок контрнаступу. Я не бачила жодного поста Залужного, Сирського, Тарнавського зі смайликами і іншою фігнею про це. Але політичних клопів — овер дофіга.
Зеленський і його команда явно вирішили дотримуватись стратегії «скинути все на військових». І якось пропетляти до виборів. Авось тупі виборці, які хотіли шашлика — тепер клюнуть на аеропорт Бориспіль.
Дуже цікава заява про Бориспіль з огляду, як влада готувалась до захисту Гостомеля. Коли бригаду Нацгвардії попри прямі попередження ЦРУ — відправили у повному майже складі на Рубіжне. Добре, що окупантам не вдалось у підсумку взяти аеродром, інакше чимало киян уже б удобрювали собою ближні сквери.

Последние новости

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

8 часов назад

Російські ракетні удари по Одещині та Дніпру: вже восьмеро загиблих, 65 поранених

4 липня російські війська завдали удару балістичною ракетою по портовій інфраструктурі в Одеській області, внаслідок чого загинула одна людина, ще…

9 часов назад

Стамбульські домовленості можуть стати основою для переговорів з Україною, — Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія може повернутись до так званих "стамбульських домовленостей" щодо миру між РФ та Україною. Про це…

9 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024 1. росія вилетіла з десятки найбільших економік світу. - Падіння…

9 часов назад

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

18 часов назад