Категории: Политика

Маруся Зверобой жестко обозвала Зеленского

Маруся Зверобой назвала президента Украины Владимира Зеленского «ссы*лом». Украинская волонтер назвала нелицеприятным словом главу страны, пребывая на заседании суда по ее делу.

Она возмутилась тем, что Владимир Зеленский приехал в Ватикан на встречу с папой Римским в бронежилете.

«Я объективно считаю, что президент — ссы*ло. И жду сюда президента, потому что командующий страны не должен обижаться на двух девочек… Чего он ходит там у Папы Римского с броником?» — высказалась Маруся.

Зверобой сказала, что уже очень давно предупреждала Зеленского не связываться с военными.

«Я читаю протокол допроса потерпевшего Зеленского и охрен*ваю. Я его предупреждала, что не нужно связываться с военнослужащими — оно меня не слушает», — подчеркнула она.

Напомним, что Марусе Зверобой вручили подозрение по делу об угрозах президенту Владимиру Зеленскому. Волонтеру и ветерану АТО в случае доказательства ее вины грозит наказание лишения свободы на срок до 5 лет.

Как мы ранее писали, в отношении Зверобой Генпрокуратура открыла криминальное производство в связи с критикой скандального общения президента Зеленского с добровольцами в Золотом в октябре 2019-го — 41-летняя ветеран вместе с нардепом Софией Фединой записала видео, в котором было озвучено предположение, что во время одной из таких поездок глава государства может попасть под обстрел или стать жертвой покушения.

P.S.

Сьогодні був суд над Марусею Звіробій. За рішенням суду вона має здати закордонний паспорт, не повинна виїзджати за межі Київської області, та буде носити електронний браслет.
В суді Маруся вимагала, щоби з‘явився сам «потерпілий» і вона йому розповість багато чого цікавого.
Але потерпілий злякакався, мабуть надів ще пару броників, залучив декілька десятків охоронців, та забився в дуууже глухий кут під плінтус.
Ну хай тепер сидить там, якщо він так боїться тендітних жінок.
Маруся в суді назвала його словом, яке я не буду тут писати, бо профсоюз мені заборонив це слово казати парафіянам.
Потім вільна та красива жінка вийшла з суду та гідно пішла до дому, а нещасний трус, що тимчасово виконує обов‘язки президента сховався ще далі, та сидить там, наче таракан.
Просто нагадаю слова Писання, що досконала любов виганяє страх. Так от. Маруся, і багато тих, кого називають «войовничою меншістю» мають досконалу любов до України, яка рано чи піздно прожене кожного боягуза десь далеко за порєбрік, в тундру і там ці нещастя будуть самотні та нікому не потрібні, можливо, навіть один з трьох броників скинуть із себе.

Олександр Дедюхін

Судилище над Марусею Звіробій.
Запобіжний засіб — особисте зобов‘язання. Здати паспорти. Покищо.

Проте, суть не в цьому. Настільки абсурдними звинуваченням ще не були ніколи. Що в справі Федини та Звіробій, що в справі Шеремета.

Тепер ситуація наступна:
Звіробій — особисте зобов‘язання.
Кузьменко і Антоненко — в СІЗО.
Марченко — під слідством, вийшов під заставу.
Порошенко та інші опозиціонери — по допитах.
Військові що критикують Зеленського — отримують догани та звільняються з посад.
В опозиційних ЗМІ обшуки.

А де в цей час сепаратисти/регіонали/агенти Кремля? Правильно. На волі. На посадах. В депутатах. Будь де. Тільки не під слідством.
Країна перевернулась навпаки. Кінець епохи правової та проукраїнської держави.

Андрій Смолій

По справі Марусі Звіробій щодо замаху на честь і життя нашої потерпілої на всю голову Бубочки.

Сьогодні було чергове судилище, бо іншими словами назвати цю виставу не виходить. Обирали запобіжний засіб, ага. Щоб Маруся не втекла від справедливого покарання за своє антиБубочкове відео. Щоб знала, як воно – маленьких ображати необґрунтованими припущеннями про їхню смертність, іноді навіть раптову.

Марусю забов’язали з’являтися до суду на першу вимогу, що вона і без спеціальних вказівок робила. А ще відібрали закордонного паспорта.
Але самий смак навіть не в безглуздості дешевого шапіто у мантіях.
З приводу теоретичного Марусіного переховування від правосуддя й покарання, суд видав на-гора прекрасного. Каже, участь в АТО є обтяжуючими обставинами, оскільки підозрювана може переховуватися на фронті!

Отакої! Ми вже давно підозрювали, що участь в АТО для зеленої влади є майже готовим вироком, тавром на лобі і мішенню на спині. Треба, може, якусь відзнаку видумати, на кшталт «Був!»? Щоб спростити роботу «правоохоронцям». Был бы человек, а статья найдётся!

Дозволю собі пораду нашій потерпілій Бубочці.
Вовчику, можеш теж сховатися на фронті. Там саме зручне для тебе місце. Бо, якщо вірити владі, на Донбасі вже точно «прекратили постреливать», а небезпечну Марусю туди суд не пуска.

За пораду не дякуй. Це від чистого серця. Хіба я можу допустити, щоб всенародний улюбленець ризикував своїм дорогоцінним життям у тому басурманському Ватикані, чи у Києві, де по вулицях постійно ходять АТОвці, що само по собі є обтяжуючими обставинами.

Таня Адамс

Звіробій на підписці.
Ріф у СІЗО.
Дугар під домашнім арештом.
Марченка викупив Порошенко.
Офіцерам ху*ярять догани за чесне відношення до капітулянтських дій уклоніста.

Рабіновіч селфиться в Москві.
Портнов рулює ДБР та судами.
Баканов демонстративно тисне руку Медведчуку.
Беркута з інструкціями від КҐБ повертаються в Київ.

Божественно.

Валерій Прозапас

Сьогодні найгуманніший суд України визнав найвеличнішого головнокомандувача — Потерпівшим.

Розумієте в чому парадокс? Що розгляду справи в обмані Президента Міністром внутрішніх справ і Генеральним прокурором на брифінгу в справі Шеремета — не буде. Що на всю країну Зеленський заявив про погані броніки через доповідь Труби, при цьому Рябошапка сам же заявив, що доказів мало для суду — тут він не потерпівший від невірної доповіді.

Зеленський — тєрпіла, бо дві жінки на відео попередили його про негідне спілкування з ветеранами війни на Донбасі, що при такому спілкуванні йому треба переживати за своє життя при таких приїздах на передову.

Він то їх послухав, тепер навіть в Ватикані в броніку і 20 чоловік охорони, Маруся Звіробій і Софія Федина/ Sofiya Fedyna попередили і висновки зроблені, але тепер в Марусі браслет на нозі. А голуб миру від переляку отримав офіційний статус потєрпевшого…

Як же гидко дивитись на це все на 6 році війни…

Сергій Місюра

Последние новости

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

6 часов назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

6 часов назад

Народ підтримує збільшення тарифів на електроенергію

Одночасно з інформацією про отримання фірмою сценариста "Слугі народа" 750 мільйонів за поставку електроенергії - виходить соціологія, згідно якої народ…

8 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

16 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

1 день назад