Категории: Украина

Маляр про демобілізацію: «Військові мали знати, що за Конституцією воювати потрібно буде до закінчення воєнного стану»

Ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону заявила, що демобілізація неможлива зараз в умовах війни.

Відповідно до її слів, «військові мали читати Конституцію і знати, що воювати потрібно буде до закінчення воєнного стану». Тож військовослужбовці мали бути готові до такого розвитку подій, передає Цензор.НЕТ.

У відповідь на ці слова народна депутатка Інна Совсун, чий чоловік перебуває на фронті, заплакала.

«Ротація нікого не врятує. Це можливість відпочити, а не повернутись до нормального життя», — сказала Совсун.

————
Маляр договорилась до того, що демобілізувати тих, хто воює з 2022 року не можна, бо ми втратимо боєздатну армію, і взагалі «вони знали на що йшли» і нехай почитають Конституцію.

Хороший держслужбовець, показового рівня «нових ліц» з «битви екстрасенсів».

Що з таким підходом залучати без примусу поповнення до діючої армії буде майже неможливо (ну хто піде в здоровому глузді фактично назавжди), і вже призводить до погіршення ставлення  населення до військових — цю мадам не цікавить.

Питання планування довготривалої війни я так розумію цими господами не розглядається принципово, бо вони мобілізованими в 2022 році збираються воювати і в 2025, і в 2027, і в 2030, під радісні руханки на «марафоні» — з відповідними наслідками.

Добре хоч не сказала «ми вас туда нє посилалі», але думаю ще скаже.

Бригинець

Взимку-навесні 2022 люди біля військоматів точно знали, що йшли на ризик і смерть зупиняти російську воєнну машину, яку «проєбалі» новиє ліца.
Якби не «знали, куди йшли» — то путінський бліц-кріг би вдався, і держава не мала б часу для отримання допомоги, організації спротиву та мобілізації суспільства.
Не знали тільки, що цей час буде бездарно просраний.
Що міністр Рєзніков стане розповідати як нам «не потрібні резерви», коли воїни ЗСУ гинули в контрнаступі на Сході і Півдні.
Що Безугла подаватиме законопроект про «розстріл за невиконання наказу» поки Подоляк з ухмилкою олігофрена розповідатиме про «кофє в Ялтє».
Шо фортифікацію почнуть будувати лише в 2024 — а до того зніматимуть на мільярди серіали про гівно.
Що орденоносному Лисому з «квартала» буде мало двох років навчитись не боятись снайпера, а різна позітівна обслуга з «єдиного марафона» отримуватиме бронь.
Не знали, що війну стануть використовувати для особистого збагачення, узурпації, побєдобісної пропаганди, згортання здобутків Майдану.
Не знали, що їх намагатимуться вижати до межі фізичних і психологічних сил — навіть не ставлячи на серйозний рівень питання ротаційних хвиль мобілізації, як це було в 2014-2017.
І що чиновники зневажливо будуть відправляти «читати Конституцію», а вдячне населення ставатиме аудиторією руху проти «нафронтників» та іншої мразоти — теж не знали.
_________
Чомусь стійка впевненість, що це ще далеко не все зі списку «ви що, нє зналі?»
Ганна Маляр, це одна з тих людей, хто тупо провалив комунікацію з суспільством по питанню мобілізації. Це я кажу як людина яка розуміється в цьому та має досвід. Одна провальна рекламна кампанія «визнавати страхи сміливо» якою вона так пишається чого вартує. Вона вирішила і переконала керівництво, що військові (та люди які були в полоні) які признаються у своїх страхах, мотивують цивільних піти в ТЦК, оновити свої дані. Цивільні які залякані проваленої кампанією, повинні були надихнутися військовими які «теж бояться». Особливо повинна була спрацювати визнання своїх страхів від генералів та полковників на білбордах. Майбутній стрілець-піхотинець мав надихнутися невпевненим в собі командирі, який не буде поряд з ним в окопі.
До речі, яйця по 17, це теж комунікаційний прой*об Ганни. Цю тему можна було нормально прокомунікувати з самого початку. Таких кейсів за Полторака було десятки з два. Але вона чомусь по суті злила Рєзнікова своєю роботою. Як зіллє і нового шефа.
Просто абсолютно некомплектна в комунікаціях людина яка нахрапом намагається нав’язати свою думку юриста (чи хто вона там) коли треба пройти по вістрю леза і наладити контакт з аудиторією.
Це не останнє що вона зробить. Бо по іншому не вміє.
Так само по вказівці ОП, вона почала медійну кампанію проти Залужного на підтримку одного з командувачів. Саме Маляр стояла на початку розділення ЗСУ на дві армії. Здібна панянка.

Роман Донік

Ганна Маляр, знаєш, де б ти була, якби добровольці, які пішли захищати країну з перших днів повномасштабного вторгення, читали б Конституцію, замість кинути все й піти (не роздумуючи!) захищати свої родини, міста і, зокрема, двою дупу?
В кращому випадку, ти опинилась би на підвалі й не змогла б написати всі ті огидні, зрадницькі та брехливі речі (за які так і не відповіла), що ти писала: і про «дрг на Оболоні», і про «перевдягнених в українську форму росіян», і координати місць, де можна було отримати зброю.
В гіршому ж випадку, ти лежала б під землею серед масових поховань десь на Київщині, з переламаними кінцівками та мотузкою на шиї, а не сиділа б з єхидною посмішкою на українських ефірах, ображаючи українських військових та їхніх дружин.
І навіть попри те, що у нас таки не існує інституту репутації, я дуже сподіваюсь, що цим своїм спічем ти назавжди похоронила себе для українського інформаційного простору, і дуже надіюся, що більше тебе не запросять ні на жодну пристойну посаду, ні на жоден український ефір.
І це я дуже лагідно написала, бо, як правильно пишуть українці, зокрема військові, єдине, що викликає наразі твоя тупа, огидна пика — це бажання тобі ввалити.

Цитати великих.

Знаєте, у пікселі — таки люди-герої, варті саг, легенд і пам’яті у сторіччях. Нам уже відверто (!) представники влади, в т ч колишні (!!), і в тому числі ті які самі бігали від мобілізації (!!!) заявляють от таке. А ми так само продовжуємо боронити Україну.

І бляха, будемо боронити. Поки руки зброю тримають — будемо. Попри… самі розумієте.

Печера Дракона

​​— Чому не проводиться демобілізація?

— А чого у вашого чоловіка не було ротації? Чому попереднє військове керівництво…

— Послухайте, але ці люди пішли служити коли державі було по справжньому важко! Вони два роки в окопах!

— А чого у цих людей не було відпусток? Чому попереднє військове керівництво…

— У вас по країні лазять мільйони людей, здатних воювати! Чому люди які воюють два роки не можуть повернутися до дому?

— А чому вони не читали Конституцію? Мають знати, що демобілізація неможлива і воювати доведеться до кінця воєнного стану!

Ви прочитали вільний переказ розмови Ганни Маляр з дружиною військового.

Зрозуміли? Нас не замінять, бо треба читати Конституцію і взагалі винуватий Залужний, який розбив ворога під Києвом, звільнив Харківщину та Херсон. Тому — доведеться служити далі.

Вже хотів написати що Маляр ду… не надто розумна особа. Але тут прочитав заяву нардепа-служки Кравчук, що на забороні мобілізації наполягають західні партнери (шта?!!!) і взагалі, демобілізація — це популізм. Ну звісно…

Почули?

А ви кажете, серед зелених немає тихого бунту. Та покиньте! Ці люди — як таке, не ідіоти. Так множити на нуль рейтинг Зеленського серед військових, волонтерів та їхніх родин можна тільки свідомо.

Інакше б вони просто мовчали.

Печера Дракона

Последние новости

Росіяни вночі вдарили по Харкову

У Харкові рано вранці, 21 травня, пролунали вибухи під час повітряної тривоги в області. Внаслідок атаки РФ постраждали люди. Про…

24 минуты назад

Що б я сказала президенту Зеленському

Сьогодні, у пʼяту річницю інавгурації Зеленського, багато людей написали рефлексії з цього приводу. Згадали і обіцянки-цяцянки новоспеченого президента, і питання…

33 минуты назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 21.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 21.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

49 минут назад

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

18 часов назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

19 часов назад