Категории: Видео

ЛАПІН: Банкова не засвоїла СТРАШНІ УРОКИ

Навіть представники влади так дивуються і обурюються вироку охоронцю за закриті двері укриття, ніби це не логічне продовження посадки наприклад полковника Червінського, чи ето другоє?
Тоді можна ще згадати генералів Марченка і Павловського в клітках — теж торжество правосуддя, правда?
А знущання над Кузьменко, Дугар та Антоненком після знаменитого «бріфінга» чим по суті відрізняється від пакування того нещасного мужика до СІЗО?
Я вже мовчу про «справи» проти Порошенка, ще і з Байденом, після фсбшних «пльонок» тощо, з ганьбою на весь білий світ.
…….
Так що колективна М. Безугла дарма лицемірно вздихає — саме цим і мала закінчитись ваша портновщіна, але це ще далеко не кінець.Тє.
.
Мар’яна, повністю безумна приїхала на лінію фронту на півдні з двома цілями:
— розповісти ворогу, що заряджене і для чого.
— та розповісти своїм несвідомим виборцям, що частина населення — пасіонарність, патріотичні, проукраїнські, проєвропейські, пронатівські громадяни повинні «зникнуть». Не уточнює як саме, але про посадки та повішання ми вже чули не від одного зеленого роту.
Жаба Буданова та пес Малюка ніяких сигналів своїм хазяям не дають, що це робота на ворога та проти України?
Чого ти туди поїхала? Який з тебе там сенс?
Тільки, щоб хоч якось попередити ворога!
Dmytro Bykov

Ні, воно не просто кон че не.
В першому пості воно показує нашу замасковану машину розмінування. УР-77 — пряма розвід.ознака для розвідки ворога, де планується швидкий прорив його мінних полів.
А в другому пості на наступний день істота додатково повідомляє ворогу місто, де вона перебуває.
Ворогу залишається елементарно зробити 2+2.
Ні, воно не просто йо ** уте. Воно на наших очах виходить на зашифрований зв’язок з ворогом!
Так ще костік грішин в 2015 зливав напрям нашого відступу з Дебальцево.
При цьому істота відволікає увагу суспільства базіканнями про порохоботів, які «як росіяни мають зникнути». Щоб всі агрились і не побачили її зашифрованого агентурного донесення.
Головний засланий єрмачок у Офісі не може вийти на зв’язок з кураторами, бо на цей раз може статися як з Кірєєвим. Але вони знайшли інший спосіб.
Джон Сміт

І закриваючи тему… Якщо би фото із таким дописом, в соцмережі виставив звичайний солдат, Петро, Микола оба Саньок, то із вірогідністю сто відсотків, він би вже через годину мав великі проблеми! Знаючи люди розуміють, про що саме я! Але ж то стосується звичайного солдата, а тут провладне створіння! Мабуть із важливим завданням від кураторів поїхала на фронт…

Олексій Петров

Поплічник ОЗУ Коломойського-Зеленського вкрав 600 млн грн «Укртатнафти» і втік. Це сталося у перший день російського вторгнення. Зараз він зник, прямо як порохоботи у мріях їхньої поплічниці Безуглої.
Як пишуть в СБУ, він це зробив у розрахунку, що українцям глина — з мерця хоч чоботи зняти.
Тобто ось яка історія.
Схема Коломойського в Укрнафті і Укртатнафті під назвою «гешефт — нам, борги — державі» відома десятиліттями.
У вересні 2022-го НАБУ оголосило підозри вісьмом топменеджерам «Укрнафти», інкримінуючи їм виведення з компанії 13,3 мільярда гривень на користь групи «Приват» за махінації до 2015 року.
Другий епізод стався в липні 2015 року, коли «Укрнафта» оплатила купівлю нафтопродуктів на понад 2,57 мільярда гривень в іншої компанії, але самі нафтопродукти так і не отримала.
Але потім при попередній владі, при «жадібному баризі» Порошенку (ми ж знаємо з каналів 1+1, що Порошенко дуже жадібний) бородату паскуду відірвали від корита в Укрнафті.
І вуаля! Одразу ДЕСЯТКИ мільярдів гривень пішли в бюджет країни.
В 2018 році «Укрнафта» сплатила податки на суму 15,3 мільярдів гривень. Роком раніше — 10,5 мільярдів гривень, а 2016 року — 8,1 мільярдів гривень.
В 2015 у Укрнафти був податковий борг 15 млрд грн.
Я ці цифри дуже добре пам’ятаю, бо тоді в 2019 році досліджував цю тему і писав радісно: не вздумайте забити собі баки, що «нічого не міняється», «крадуть» і тд — ось насправді скільки всього нашій країні вдалося після Майдану і деолігархізації цілих областей економіки! Грошей в країні повно, просто красти не треба.
Здавалося, здобуте вже назавжди.
Але ні.
В 2019 банда Зеленського дозволила Коломойському повернутися в Укрнафту.
І панєслась:
«За 2020 та 2021 роки ПАТ «Укрнафта» було сплачено 0 гривень податку на прибуток, у 2019 році – 546 млн грн.»
«У лютому детективи БЕБ разом з СБУ викрили масштабні схеми привласнення 40 млрд гривень колишнім менеджментом двох найбільших нафтових підприємств країни — «Укрнафта» та «Укртатнафта».»
Ця свинота, ці мародери, крали нафту навіть в 2022 році У АРМІЇ:
«В Офісі президента передачу «Укрнафти» та «Укртатнафти» в управління Міноборони пояснили відмовою попередніх власників (та керівників) постачати пальне для ЗСУ. «
«Журналіст: Нестача за 2022? Тобто вони записані, але фізично нафти немає?
Новий менеджер Корецький: Так, цих обсягів немає. Сотні тисяч тонн. Це дуже великий об’єм. «
Цікаво, що скаже орденоносна Аліна Арутюновна про свого дружбана-«ж**обандерівця»(с)? Закличе розправитися із цим мародером, як закликає знищувати клятого Порошенка, чи буде далі називати цю паскуду «жи**бандерівцем»?
Корецький: Є «Укрнафта» – один з лідерів галузі, яка, начебто, «не може/не вміє» продавати нафтопродукти і дає їх третій особі, щоб вона продала. Це було два роки тому, і весь цей час ці нафтопродукти майже «нерухомі» по стану документів. Продано пару відсотків, знову ж, по документам. Все інше, ніби, не продано. Але і фізичну наявність встановити поки не вдається. Ми звернулись до цієї третьої особи з вимогою повернути пальне. Як можна роками продавати партію нафтопродуктів?
Журналіст: Третя особа — це компанія, афілійована з групою Приват компанія?
Корецький: Так. І поки не можемо отримати ні спростування, ні підтвердження, що ці нафтопродукти є і коли вони будуть повернуті. Мова про 102 тис тонн нафтопродуктів. Ринкова вартість на сьогоднішній день майже 5 млрд грн.
Ось так. Повернули в 2019 році «патріотичного олігарха», «славааа коломойськомуууу, групі привааааат!», а він під час Бучі і Маріуполя зривав з мертвого чоботи.
В кінці 2022 Укрнафту віджали у бородатої нікчеми.
За результатами І кварталі 2023 року ПАТ «Укрнафта» перерахувало до державного бюджету 1,187 млрд грн податку на прибуток — платіж за перші три місяці року перевищив весь обсяг податків у 2022 році.
Грошей в країні повно і на ракети, і на снаряди, і на дороги. Просто ви віддали їх переодітим крадіям.

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

5 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

6 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

6 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

17 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

17 часов назад