Категории: Шоу-биз

Квартал 95 знов і знов знущається із української мови

Квартал 95 знов і знов знущається із української мови та обов‘язкового обслуговування українською.

Українка як завжди в образі повії що «обслуговує українською».
Квартал Зеленського стає все більш ницим, а жарти то про вакцинацію від ковіду, то про мову, то про Україну стають все нікчемнішими. Не дивно. Нічим іншим ці особи ніколи не займались крім пропаганди «русского міра» і знищення української культурної ідентичності.
В будь якій державі яка себе поважає цей непотріб давно б заборонили, а так званих «акторів» судили б за державну зраду та наругу над символами країни де вони набивають кишені грошима. Але це не про нас. В Україні «квартал» став державною політикою та цілим пластом для держслужбовців та депутатів.
До речі, саме з діяльності «кварталу» досі отримує гроші Зеленський. І саме його «квартал» досі продає московським каналам медійний продукт заробляючи «рублі». І саме цей квартал виставляє Україну, в якій Зеленський нині обіймає президента, в найгіршому світлі.
Квартали, ліги смєха, папіки, свати та інший московський мотлох має бути забороненим як антиукраїнський продукт!
.
Вчора друзі скинули один сюжет «Кварталу». Оскільки телевізора у мене нема, а Квартал я не дивилася навіть тоді, коли він у мене був, такі речі до мене доходять з оказією і певною затримкою. Іноді взагалі як сніг на голову – наприклад, коли твої співвітчизники обирають Президентом актора невідомого тобі серіалу.
Але сьогодні не про це, а про сюжет.
У сюжеті висміюється впровадження української мови у сфері обслуговування. Герой сюжету приходить до повії, і вся сценка будується на тому, що повія говорить з ним українською. Для більшого сміху повії одягнені у вишиванки і українські вінки.
Скажу чесно, я не додивилася до кінця. Це вище моїх сил, це фізично боляче. При бажанні, погугліть і переконайтеся, я не вигадую.
Тим часом пам’ятаємо, що основне джерело офіційних доходів Волдоимира Зеленського у 2020 році – це роялті від ТОВ Квартал 95 Драйв Продакш (понад 4, 3 млн грн) та Дохід від здачі в оренду майна ТОВ Квартал 95 — 2,4 млн грн.
Його дружина Олена Зеленська працює у ТОВ Квартал 95. Її зарплата у Кварталі за 2020 рік склала 952 тис. грн.
Якщо я не помиляюсь, наша «перша леді» є сценаристом «квартальників». Принаймні, так вказано у її офіційній біографії: «Сценарист Студії «Квартал 95» з моменту її заснування.»
То ось цей сюжет про українську мову «у всіх-всіх сферах обслуговування» — це її творіння?
Я дійсно хотіла б знати, хто автор сценарію. Думаю, це нормальний і виправданий інтерес.
Чи продовжує дружина президента України писати знущальні тексти, висміюючи та принижуючи українську мову та українську ідентичність? Чи отримає президент України роялті від цього сюжету?
Чи можна авторство таких текстів вважати офіційною позицією чоти Зеленських.
Дякую, дуже дякую.
Щоб ви у пеклі горіли.
«Шмарочос» і кварталівські шльондри — придворні блазні від Зе-кварталу продовжують ватну пропаганду та висміювання всього українського. Такого не було навіть на помийках Медведчука. У свіжому «шедеврі» колеги президента за завітами Зеленського глузують із Закону про державну мову та іржуть над переходом сфери послуг на українську. Номер про україномовні борделі та повій — який інтелектуальний гумор! Жирна шльондра у віночку — Жека лисий, а традиційний коровай тримає клієнт борделю. В номері, звичне для кварталівських рагулів нав’язування комплексу меншовартості через стьоб і приниження нашої мови, народних звичаїв, символів, одягу, пісень. І робить це все не Путін, а місцеве ватне бидло.

Мою увагу на це огидне ксенофобське дніще звернув обурений друг

Sergey Demyanov, у побуті часто російськомовний. «Дружочки продолжают обгаживать мову. Идет война и т.д. а эти измываются и стебутся. Можно шутить на любые темы. Зачем вот это вот вываливать? Конченые какие-то. Так вот и Зе точно такой же внутри» — цілком погоджуюсь з оцінкою, важко щось додати. Питання лише, як довго ми будемо це терпіти, чи маємо хоч якусь самоповагу?!

Последние новости

Життя президента Ірану перебуває «під загрозою», рятувальні роботи ускладнює погода, — Reuters

На місце, де сталася аварія гелікоптера лідера Ірану Ебрагіма Раїсі, направлені пошукові бригади. В Ірані заявляють, що життя Раїсі, а…

11 часов назад

Washington Post: Главный помощник Зеленского манипулирует властью, вызывает критику и не приносит извинений

Я б сказав, що це цілком компліментарна стаття про людину, у якої Зеленський працює президентом. У лонгріді взагалі не згадується…

11 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024 1. Єдиний НПЗ на Чорноморському узбережжі росії знову зупинився через…

12 часов назад

Російський загарбник конає від влучних ударів бійців 92 ОШБр ВІДЕО

Оператори ударних дронів 1-го штурмового батальйону 92-ої окремої штурмової бригади передислокувалися з Донецької області на Харківський напрямок і продовжують методично…

18 часов назад

Росіяни завдали ракетного удару по базі відпочинку в передмісті Харкова: 5 людей загинуло

Російські війська завдали удару двома ракетами по базі відпочинку, що розташована в передмісті Харкова. 5 людей загинуло, 16 - дістали…

20 часов назад

Знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец»

Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец».  Військово-Морські Сили ЗС України разом з побратимами…

21 час назад