Категории: ВидеоПолитика

Кремлівські блазні

Відео з прес-конференції Корчінского-Дугіна-Арєстовіча гуляє ютубом вже давно.

Я зрозуміла: мало написати коротко про нього і розмістити фото, бо мало хто піде дивитися, тож зафіксую текстом основні тези, які просували ті херої «антиоранжевих фронтів» та захисту «русскіх національних інтересів» в Україні.

_

Тези Корчінского:

— Партія «Братство» (Корчінского) не підтримала Ющенка на виборах, «увідєв в ньом руку Вашингтона», а «рука Вашигтона гораздо страшнєє, чєм рука Москви».

— Русскій і укрАінскій язикі очєнь блізкі, особєнно В Донбассє, Луганской області, в Харьковской області.

— Когда Ющенко в Бюсселє будєт просіться в НАТО, ми будєм організовивать акции протєста, в Кієве будут горєть НАТОвскіє флагі!

— Свободниє економічєскіе вибори — ето совєршенний мєханізм пріводіть к власті амєріканскіх маріонєток. Ми — протів свободних дємократічєскіх виборов. Ми — за контрабанду.

— Ми сєгодня в союзє со всемі — кто протів Ющенко і, конєчно, нам би очєнь хотєлось дєйствовать в союзе с Януковічєм!

_

Тези Дугіна:

— Украіна — ето гєополітічєскій провал росіі.

— Єсть двє сіли: Атлантізма і Євразійства — цивілізация моря і цивілізация суши. Цивілізация моря послєднєіє 15 лєт виігриваєт: она стояла за развалом Вашавского договора, она стояла за развалом совєсткого союза, она стоіт сєйчас за витєснєнієм російського вліянія в постсовєстком пространствє.

— Росія нє может отстаівать своі інтєрєси, єслі у нейо нєт СВЄРХНАЦИОНАЛЬНОЙ ідеологіі.

— Дмітро Алєксандровіч (Корчінскій) любєзно согласілся войті в висший совєт Євразійского двіженія, гдє отстаіваются РУССКІЄ национальниє інтєрєси в Ураіне.

— Еті люді (Корчінскій, партія «Братство», Вітрєнко, Арєстовіч) отстаівают русскіє інтерєси в Украінє нє за дєньгі, а по вєлєнію совєсті, по вєлєнію сердца.

— Рєчь ідьот о «БИТЬ ІЛІ НЄ БИТЬ РОССІІ!»

_

Тези Арєстовіча (замєстітеля прєдсєдатєля партії «Братство»):

— Із ста студєнтов, коториє пріходілі на Майдан (Оранжевий), оплачєни (Западом) билі только два — актівісти, коториє прошлі спєциальную подготовку (Госдєпом).

— Ето готовілось (Оранжевая Рєволюция Западом) пріблізітєльно с 1998 года, потом 99-й, потом 2001 — акция «Украіна бєз Кучми, связанная с Гонгадзе».

— Ми хотім создать Євразійство — ето проект альтернатіви глобалізации — проект альтернатівного общєства.

_

Очевидно, що ці блазні робили ці заяви абсолютно свідомо та на кремлівське — фсб-шне бабло.

Те, що Арєстовіч зараз розказує, що він тоді представляв українську розвідку — це така сцянина в очі (не підтверджена ніким, звісно), якій жодна притомна людина не повірить.

Те, що Корчінскій розказує сьогодні, що НАТО дійсно тоді створювало небезпеку, бо роззброювало Україну — не краща сцянина в очі, варто перечитати/переслухати ще раз тези, які вони просували.

Варто розуміти, що ці люди дуже потужно — професійно —доклалися до антиукраїнських та русофільських настроїв в Україні, до вибора Януковіча, до просування російських наративів, до розколу всередині України («Західна» і «Східна», «мовне питання» тощо), до окупації росією українського інформаційного, культурного, політичного простору тощо.

Це не просто «оні билі другого мнєнія і ізмєнілі єго», вони сиділи з відбитим на всю голову шовіністом та фашистом Дугіним, представляючи РУССКІЄ інтереси в Україні (це ж дослівно), камон!

Такі люди навіть не перефарбовуються (хіба що ззовні). Вони не змінюють якісь свої думки, вони можуть змінювати кураторів та риторику, бо це історія не про думки — це про методички і гроші. (Те, що вони постійно говорять про «гроші від Захода на Майдан» — вони говорять про себе, віддзеркалюючи — «гроші від кремля на антимайдан»).

А Дугін і сьогодні, до речі, не приховує своєї симпатії до Арєстовіча, називаючи його чи не єдиним «адекватним» в Україні.

Як же гидко пригадувати, що цей чорт був «заспокійливим» голосом від української влади під час повномасштабної навали росії на Україну.

Бо він повинен не заспокоювати, а почати, нарешті, тригерити та відштовхувати — відчужувати! Бо це голос чужинця, який «зубами тримається за Україну».

Варто, нарешті, повибивати йому ці зуби.

Oksana Bailo
Це та сама методичка про «войну в наших головах».
Все ж, я була кращої думки про розумові здібності цього чорта.
А він виявився звичайним, примітивним, як колода, кремлівським блазнем.
І дуже швидко розкрився, я думала, довше протримається.
Служба безпеки України, якщо у вас досі немає питань до Арєстовіча, то в українського народу є питання до вас.

Последние новости

Вікно можливостей для Росії закривається. Аналіз Міка Раяна

Попри нинішню стратегічну перевагу Росії, вікно можливостей для країни-агресорки повільно закривається, і якщо Україна впорається з новою мобілізацією і постачанням…

6 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 24.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

6 часов назад

Командир роти ЗСУ звернувся до «слуги» Безуглої: «Мізки вмикати не пробували? Що ви творите?»

Командир роти ударних БПЛА "Люфтваффе" 129-ї бригади ТРО Микола Колесник порадив "слузі народу" Мар’яні Безуглій зважувати свої заяви, оскільки це може…

18 часов назад

Порошенко передає ЗСУ 2 тис. дронів

Петро Порошенко везе на фронт чергові 2 тисячі дронів. Вартість цієї партії техніки – 40,9 млн грн, або понад мільйон…

18 часов назад

Чотири окупанти летять високо у повітрі після вибуху свого човна. ВIДЕО

Українські воїни ліквідували ворожу штурмову групу, яка рухалася водою на човні поблизу острова Нестрига на Херсонщині. На запису, який опублікований…

1 день назад