Категории: Мнение

Країна замість йти по шляху Перемоги йде шляхом деградації

За цим всім щоденним інформаційним шумом, щоденними відмазками злочинців і зрадників, придумуванням ІПСО в кожному зашкварі злочинців і зрадників, українці пропустили деградацію. Деградацію самих себе, суспільства, єдності, віри в перемогу.
Просто порівняйте себе сьогодні і рік тому.
Для багатьох, тих хто живе перемогою, сьогоднішні дні є гіршими ніж в лютому 2022. Тому що тоді була віра і єдність, а зараз все деградувало разом з деградантом, його рейтингами, його агентурними друзями, деградувало заради політичних цілей.
Та й навіть трагедія з 128 і багато чого іншого пов’язаного з фронтом, має в основі політичний фактор, точніше фактор політичної деградації. Бо в лютому чи березні 2022 нікому і в голову не прийшло би вишикувати людей в безпосередній близькості до ворога для вручення мідальок, а сьогодні цей совкізм, гонитва за мідальками, рейтингами, популярністю, політичними і кар’єрними перспективами всюди. В тому числі, на жаль, і в армії. На жаль, не тільки в цьому випадку. І на жаль, що логічно, ціною життів українців.
І це після аналогічної чернігівської трагедії з виставкою дронів, влаштованою теж з тою самою безсенсовою метою, абсолютно не актуальною ще рік чи півтора тому.
Країна замість йти по шляху Перемоги йде шляхом деградації (в усьому), основною причиною чого є причина гундосна, якій бракує влади і аплодисментів. І пофіг якою ціною.
Це я до чого веду… до наступних запитань риторичного характеру:
1) А хтось серйозно думає, що далі буде ставати краще?
2) Хтось серйозно думає, що зможе ще роки (умовно наступні 5 років) відмазувати злочинців, злодіїв і зрадників байками про те як Порошенко підписував Мінські угоди 15 років тому?
3) Хтось серйозно думає, що можна буде ще місяць, півроку, рік, 5 років спихати все на «російське ІПСО»? При тому, що ініціатори тих казок, вже на даний момент нічим не відрізняються від старших братів-ідіотів, які стверджують, що дебіли шукають єврєїв в двигуні літака за завданням бандерівців/США/нібелунгів. Може хтось себе переконує в тому, що він умний і придумав хитру відмазку для злочинців, але вибачте, ці «умні» вже на цьому етапі нічим не відрізняються від їх дагестанських братів по розуму і пошуку єврейсько-бандерівського ІПСа в двигуні літака.
Я розумію, що люди які мене читають згодні зі мною і це не до них питання. Так само розумію, що нема про що говорити з животними, яких фінансують за вкрадені в солдата гроші.
Але це питання скоріше до тих, хто чогось чекає, на щось сподівається. Відмотайте на рік назад, порівняйте настрої, події, ситуацію. Оцініть інтенсивність і масштабність злодійства, брехні, ідіотизму і дайте чесну відповідь собі чого ви чекаєте і на що сподіваєтесь? Одумаються? Коли? Встановіть часові ліміти доколи.
Просто від ваших (і в загальному суспільних чесних відповідей) на ці запитання будуть залежати масштаби майбутніх трагедій.
Бо трагедій вже не нам уникнути.
Але й нашої Перемоги України теж.
Теги: MasonLemberg

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

1 день назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

1 день назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

1 день назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

2 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

2 дня назад