Категории: Украина

КРАЇНА Z РАДНИКІВ

Ніколи ще країною не керували позаштатні радники ОП. Люди, яких ніхто не обирав, які не мають жодної офіційної посади, які не декларуються, невідомо за що живуть, ні за що не відповідають і при цьому мають доступ до державної таємниці, беруть участь в мирних переговорах, в тому числі в Стамбулі.
Ці хлопці і дівчата мають багатомільйонні бюджети на анонімні ТГ, де дискредитують опозицію, вони дають вказівки керівництву ВР кого можна, а кого ні відпускати в міжнародні відрядження, пишуть темники на марафон, керують каналом «Рада», телефонують в силові структури, главам ВЦА і переобрали на себе повноваження уряду.
Всі це знають і всі мовчать. А хто сміє про це говорити і вимагати їх декларування — тим прилітає з медійних помийок Банкової.
В ОП майже 80 радників. Й це ніяка на патронатна служба, а паралельний уряд, прокуратура, суд і інші структури. Які здійснюють зовнішній вплив в тому числі на роботу ВР.
Дуже вигідно. Ні за що не відповідати, не декларуватися — і фактично керувати країною.
Європейська Солідарність першою підняла тему схибленої і безвідповідальної системи управління в Україні.
~~~
Головний ВСЬО країни.
Головніше навіть за преZEдента.
Оприлюдення — єдине, що нам залишається під час війни.
Але чи закінчиться війна з таким управлінням державою?
Яка краса (насправді ні)!
В Офісі президента, який очолює сумнозвісний і всюдисущний Єрмак, радниками, уповноваженими президента та голови його Офісу працює майже вісім десятків людей.
У Єрмака вчетверо більше радників, ніж у Зеленського.
А ті люди, які представляють державу і не вилізають із єдиного марафону, чомусь мають статус позаштатних радників.
Як зручно! На все впливають, ні за що не відповідають.
А ще так звані «люди Єрмака» делеговані в різні держструктури. І там керують.
А сам Єрмак дозволяє собі писати листи і давати доручення премʼєр-міністру, публікувати програмні статті, представляти державу на важливих міжнародних перемовинах, контролювати телеканали і так далі.
Оприлюдення — єдине, що нам залишається. Хоча їм то все, даруйте, до сраки.
НАХ…КОРТЕЖИ
«А шо ето такоє?» — шо такоє, шо такоє… — трошки велосипедів Зеленського.
Ну, пам’ятаєте сакраментальну фразу видатного президента Голобородька «Кортежі нах.й!»? — так оце воно і є.
Хто скільки велосипедів нарахував?
До речі, ролик видаляють з Інтернету. Може, хочуть ексклюзив на Марафоні показати?
Транспортний апокаліпсис в Одесі. Не працюють світлофори. Найвеличніший приїхав. Людина, яка будувала свою виборчу компанію на тому, як задовбали кортежі політиків.
50 автівок кортежу Зеленського виїхали з пункту «А» до пункту «Б» зі швидкістю 90 км/год.
Знайти:
Скільки часу потрібно виборцям Зеленського, щоби зрозуміти, що їх намахали?
~~~
Від
Аліса
Д.Чекалкин

Аркадий Бабченко:

Да ты чо… Да кто бы мог подумать. Да какая неожиданность-то, а.

Ну, поржала хоть?

И, ведь, главное, заметьте — опять виноват кто-то другой.  Зеленский, херенский — но только не она. Только не они. Не 73 процента, с радостной с..ниной в глазах выбравших Главнокомандующим во время войны играющего хером на рояле клоуна.

В следующий раз они выберут Арестовича. Который пообещает им стабильность и мир за тва-три тижня.

Выводов — ровно ноль.

Пристегиваться за рулем сначала научись и за дорогой следить, управляя средством повышенной опасности, а не видосики на перекрестках пилить — потом только стратегию развития страны своим голосом на выборах определяй!

Ща вмажется, записывая видосик для тик-тока за рулем, вылетит через лобовое стекло — кто будет виноват?

А опять кто угодно. Зеленский. Мы на него так надеялись.

Необучаемые.

​​Мережа завалена постами штибу «ми казали що нам треба бути як Ізраїль, а тепер Ізраїлю треба бути як Україні». Та що ви кажете?

В Ізраїли заблокували телеканали опозиції? В Ізраїлі депутатів опозиції не випускають за кордон? Це в Ізраїлі лідери опозиції витрачають кошти на закупівлю для армії безпілотників, вантажівок, лазень-пралень та генераторів, а за це їхні Петрови, Іванови та Лещенки просторікують про «бариг з опозиції»?

Ні. В Ізраїлі створено коаліційний уряд. За згодою сторін. Хоча.

Видання «Єрусалим Пост» оприлюднило опитання, згідно якого 86% респондентів відповідальність за початок війни поклали на керівництво Ізраїлю, 56% респондентів вважають що Нетаньяху після завершення війни має піти у відстаіку, 52% — що компанію Нетаньяху у відставці має скласти також міністр оборони Ізраїлю.

Уявляєте?! Тамошня влада не кидається після такого блокувати ЗМІ опозиції. Їхні Петрови  Іванови та Лещенки не волають що «Єрусалім Пост» відпрацьовує замовлення «бариг з опозиції», і що все то — ірансько-хамасівське ІПСО.

А в Україні? Зелена влада під час КОВІД довело до смертності у два Іловайська на день. Зелена влада прищеплювати українців від КОВІД почала пізніше за Зімбабве. Зелена влада замість біля кордонів рити траншеї, закатувати їх в бетон та мінувати смуги забезпечення, прокладала дороги — як раз на радість російським мехводам. Зеленський просторікував про травневі шашлики , а невдовзі сталися Буча і Бородянка. На Чонгарі виявився ОДИН батальйон морпіхів неповного складу, а Гостомель захищали строчники — я слів не маю аби висловити захоплення їхнім героїзмом. Бо якби не морпіхі на Чонгарі і не строчники з НГ у Гостомелі…

Який рівень довіри до Зеленського після ТАКОГО? Опитання від центру Разумкова стверджує, що найвищій.

Ізраїль як Україна? Не тіште себе дурничками. Україні до Ірзаїлю рости і рости. Ще подивимося скільки триватиме їхній цей конфлікт (війна у них — перманентна). Подивимося — і порівняємо.

Печера Дракона

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

3 дня назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

3 дня назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

3 дня назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

4 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

4 дня назад