Категории: Политика

Конференція з відновлення України у Берліні: Треш і угар на обличчя

На конференцію з відновлення України у Берлін Німеччину представляє канцлер Шольц, а Україну — невідомо який голова делегації. Очевидно, для української влади це не таке важливе питання як для німецької.

Юрій Бутусов
УПД. Через пару годин після мого посту на сайті президента зʼявився указ про склад української делегації. В ньому є кілька міністрів https://www.president.gov.ua/documents/652024-rp-50961 , але нема прізвищ Кулеби, Чернишова та інших згаданих в пості фігурантів. В порядку денному конференції поки без змін, всі ці прізвища тільки шо були)))) https://www.urc-international.com/preliminary-agenda-urc…
****************
Нарешті оприлюднили порядок денний http://surl.li/ujlqc велетенської конференції «Ukraine Recovery Conference» в Берліні, де ми б мали розповідати західним бюргерам як класно інвестувати в відбудову Україну. Як ви вже знаєте, Офіс президента перед цим заходом вигнав з міністерства інфраструктури Кубракова. Шмигаль особисто заборонив їхати на цей захід голові Держвідновлення Мустафі Найєму.
В общім весь символізм нашої заї*батєльської підготовки до спілкування з донорами про мільярди став самий перший пункт порядку денного на заході, що почнеться завтра вранці. Це ви бачите на першому скріні – менше ніж за добу до початку заходу у нас невідомий навіть голова делегації!)))) Шольц – є. Урсула – є. А у нас – «викинемо камінь-ножиці-бумага».
На жаль, це тупе банальне позорище. І всі розуміють, що воно пов’язане з тим, що Зеленський і Єрмак під час вторгнення втратили довіру до Кубракова як безвідмовного виконавця: начав здавать будівельних хабарників в НАБУ, придумувать якусь захисну нормативку від корупції. Не по понятіям, кароч.
Тому мені було дуже цікаво хто в нашій делегації буде на панелі, присвяченій грошам в інфраструктурі. Аж гульк! Олексій Кулеба в статусі «доповідача від імені президента України».
Прізвище цього заступника Єрмака вже вигулькувало у гонитві за крісло міністра по будівництву. І у нього є підстави претендувати на посаду, яка контролюватиме майбутні мільярди доларів на відбудову.
По-перше, Кулеба до вторгнення працював в КМДА, і Кличко вже тоді казав, що Кулебу йому рекомендував особисто Єрмак. І коли Кличка заганяли на відставку пачкою справ ДБР і поліції, то департамент Кулеби був єдиним, який оминули обшуки.
Зараз Кулеба в Офісі президента має кабінет поруч з кабінетом Юрія Голиком, незабутнім координатором «Великого будівництва».
Також Кулеба від імені ОП курує будівництво фортифікацій обладміністраціями. І це ж треба, з усіх «губернаторів» на цю панель взяли Віталія Кіма з Миколаївщини. Саме в його фортифікаційних кошторисах ціна деревини була завищена втричі порівняно з ринком, і це було рекордом серед усіх ОДА.
Від мерів взяли Ігоря Терехова з Харкова. По чистому співпадінню (справді, я навіть не знав, що він буде на конференції), ми саме сьогодні опублікували історію про закупівлю його комунальниками проводів по ціні х1,5.
В общім не буду вас перегружать емоціями. Треш і угар на обличчя.

Юрій Ніколов

Цікаві штришки до того, як Зе-влада зриває нормальне повоєнне відновлення. І підриває довіру до нас топів рівня Урсули фон дер Ляєн.
Шольц на конференції з відновлення буде.
Урсула теж.
А хто буде головою делегації від України — неясно.
Тобто замість того, аби налагодити відносини з ФРН через двох топових політиків — ОП підсовує країні свиню.
Між іншим про Урсулу. За підсумками виборів до Європарламенту — рідна партія політикині ХДС/ХСС тріумфально перемогла на виборах у Німеччині. Електоральна карта Німеччини потужно посіріла — де є гроші і вплив, там перемога опозиції.
Сама фон дер Ляєн збирається лишатися на другий термін і сказала уже в коментарях західним ЗМІ, що буде робити коаліцію з політсилами, що мають, зокрема, проєвропейську та проукраїнську позиції — «міцний центр».
Тобто для того аби красти гроші на відновлення — товариші із ОП ладні посратись із Урсулою.

Те, що зробила Банкова напередодні розмови про великі гроші — це підстава і зрада вищого рівня. Бо сама Урсула — представниця справжніх old money. Прадід політикині був одним із найуспішніших підприємців Європи ХІХ століття, заклав методи і напрямки бізнесу, заробив гігантські статки на торгівлі хлопком із РФ. Його діти стали бізнесовою та політичною елітою Німеччиною. І робити таке, що робе зараз Єрмак і Ко — це свинство. Бізнес так не працює.

Marina Daniluk-Yarmolaeva

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 19.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 19.06.2024 1. Росія через посередників скуповує у Китаї вживане закордонне обладнання…

2 часа назад

Нічна атака «шахедів»: масований удар по енергооб’єктах, — «Укренерго»

Вночі 20 червня "шахеди" завдали чергового масованого удару по об'єктах цивільної енергетичної інфраструктури. Про це повідомили в НЕК "Укренерго". Зазначається, що…

3 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

3 часа назад

Політики які зараз воюють з армією

Частина 1. Як одне без іншого не працює.  Депуткатиня від правлячої партії, продовжуючи робити те що в неї краще всього…

13 часов назад

Ворог атакував Україну «Шахедами», у Мелехові на Львівщині є поранені, пошкоджено багатоповерхівку та приватні будинки

У ніч проти середи, 19 червня, війська РФ масовано атакували Україну "Шахедами", була загроза для багатьох областей, зокрема і для…

1 день назад