Категории: ВидеоПолитика

Команда Зеленського продовжує створювати свій зелений велосипед

Кажуть, на зустрічі президента з олігархами ті його повідомили , що економіка в піке. Й всьо пропало.

Але для цього можна було зустрітися не з олігархами, а з ФОПами, й ті б пояснили все президенту ще в більш доступній і емоційній формі, в стилі вдячного глядача 95 кварталу. Уряд технократів за 5 місяців угробив українську економіку. Непоступлення в бюджет , на митниці — колосальні. Хто за це відповість? Де всі ці міністри? Ви ще пам’ятаєте їх прізвища? Нагадаю, уряд технократів призначив особисто Зеленський і за нього безвольно і бездумно проголосували слуги.

Вже за 2 тижні вам скажуть, що в економічній катастрофі, яка накриє країну, винувата пандемія. В цьому буде лише доля правди, але не вся. Команда Зеленського — це вірус , який своєю непрофійністю знищує українську економіку . Нагадаю, наша команда в травні 2019 залишила наступникам золотовалютні запаси в еквіваленті 49,5 млрд грн ( що з ними зараз?). І 29,5 млрд на єдиному казначейському рахунку. В лютому 2014 ми отримали країну, де на єдиному казначейському рахунку було…. 108 тисяч!!!!!! грн, й в умовах війни показали, як вивезти країну з кризи. Слуги демонструють, як в кризу країну ввести.

Сьогодні в Києві колапс через закрите метро. Вчора ми намагалися довести , що в усіх європейських столицях метро працює, але з жорсткими обмеженнями ( що ми повністю підтримуємо). Але ні, команда Зеленського продовжує створювати свій зелений велосипед і несе на ньому українську економіку в прірву.
Р. S. Наші експерти готові доєднатися до антикризового штабу , аби допомогти приймати професійні і продумані кроки .

***
Щодо незабезпечності армії засобами індивідуального захисту.
Військові передають волонтерам, що армія не забезпечена ні респіраторами, ні масками, ні дезінфекторами. Між тим це чи не найбільше в країні масове скупчення людей, що постійно перебувають разом.

Після перемоги Зеленського армія взагалі перетворилась на пасинка і про неї дбають далеко не в першу чергу, як це було раніше.

В історії України вже були події, коли через хворобу українське військо програло війну і втратило державу. Епідемія взимку 1919-1920 р фактично знищила військо Директорії УНР під командуванням Петлюри. Від тифу тоді загинули 25 000 бійців. Тому проблема забезпечення армії засобами захисту тепер — це питання національної безпеки.

Iryna Gerashchenko

P.S. Київ. Навіть не година пік… Зупинка транспорту. Ці люди ідуть на роботу, яку мусять виконувати, щоб Україна жила. Вони медики, працівники супермаркетів, критичної інфраструктури. В них немає масок, бо їх немає ніде. Або- продаються в ціну їх зарплати. Всі ці люди зараз знаходиться в зоні ризику зараження не лише короновірусом , а звичайними ОРВІ, грипом,тому що це масове скупчення людей. Спровоковане бездумними діями аферистів у владі. « Європейська Солідарність « ще раз звертається до Зеленського і його молодої команди. Це не серіал, а життя і здоров‘я людей.Другого дублю не буде. Припиніть хаотичні і бездумні кроки. Метро має працювати. Його мають дезінфікувати. Маски повинні продаватися доступно чи роздаватися на підприємствах, хоча б в лікарнях, де в медперсоналу їх немає. Ми за карантин і самоізоляцію, але проти апокаліпсису, який ви наближаєте.

Теги: IrynaGerashchenko

Последние новости

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

3 часа назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

3 часа назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

11 часов назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

11 часов назад