Категории: Украина

Коломойському вручили підозру в легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом

Бізнесмену Ігорю Коломойському вручили підозру у легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом.

Про це повідомляють джерела Цензор.НЕТ.

За даними джерела, СБУ, БЕБ та Офіс Генпрокурора вранці вручили олігарху підозру за двома статтями КК: ст. 190 та 209  — легалізація майна, отриманого шахрайським шляхом.

Пізніше в СБУ підтвердили інформацію.

«Встановлено, що протягом 2013-2020 років Ігор Коломойський легалізував понад півмільярда грн шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ», — йдеться в повідомленні.

Я так розумію, що Ігарь Валерійович таки знайшов механізми впливу на Зеленського.
Сьогодні вранці СБУ вручила підозру Коломойському за шахрайство.
Для мене це означає, що СБУ Єрмака-Татарова робить все, щоб Бєні нічого не було.
Нагадаю, що 24 серпня на День Незалежності Коломойський давав свідчення майже цілий день в НАБУ.
Але підозру швиденько виписали СБУ.
Бєні дають можливість уникнути відповідальності.
Я дуже надіюся, що НАБУ наші союзники таки дотиснуть, незважаючи на близькість голови НАБУ Кривоноса до Єрмака і таки вручать підозру по справі Укрнафти, Приватбанку та інших кейсів, за рахунок яких Коломойський чудово харчувався з держбюджету.
Роззутися не забули?
Дмитро Биков
Складно сказати достемно, всерйоз ця вся історія, чи піар-ігрища, які так люблять у головному офісі країни. Але сьогодні Ігор Коломойський отримав підозру за шахрайство і відмивання коштів.
Якщо все всерйоз, то Ігор Валерійович зараз може відчути всю гаму почуттів Березовського, який посадив на трон московії путіна, а потім путіним же був зжертий.
В принципі, посадити Ігоря Валерійовича — в інтересах Володимира Олександровича, відомого своїм честолюбством. Тоді вже ніхто не скаже, що він маріонетка Коломойського.
Можна тільки поспівчувати Коломойському, для якого посадити на трон свого президента було піком карʼєри фартового комбігатора. Насправді, Ніт. Які б не були мотиви Зеленського, Коломойського не жаль ні крапельки. Це людина, яка зробила дуже багато для того, щоб Україна була відсталою, корумпованою, мафіозною державою в якій так зручно жити коломойським і так незручно всім іншим.

 

Последние новости

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

9 часов назад

Російські ракетні удари по Одещині та Дніпру: вже восьмеро загиблих, 65 поранених

4 липня російські війська завдали удару балістичною ракетою по портовій інфраструктурі в Одеській області, внаслідок чого загинула одна людина, ще…

10 часов назад

Стамбульські домовленості можуть стати основою для переговорів з Україною, — Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія може повернутись до так званих "стамбульських домовленостей" щодо миру між РФ та Україною. Про це…

10 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024 1. росія вилетіла з десятки найбільших економік світу. - Падіння…

10 часов назад

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

19 часов назад