Категории: Политика

Коломойський визвав до себе президента

Коломойський визвав до себе президента, щоби проінструктувати щодо подальших дій — ось що насправді означає встрєча двух одіночєств в Буковелі.

А те, що він робить це показово і навіть не пробує приховати, вказує на рівень зневаги до народу та його впевненість у покірності цього стада, якому вкололи під чуби чергову порцію «скотів».
Ну, і заодно посилає сигнал хто в країні справжній хозяїн, і що з 2019, коли Бєня лазив по президентському кабінеті в засмальцованій футболці, нічого не змінилось.
Тому держава продовжить деградувати, народ і далі обдиратимуть податками, армію принижуватимуть, опозицію переслідуватимуть, а через план «ані забудут кровь» вестимуть під московське ярмо.
…………….
Все нормально, звичайна окупація, щоправда під аплодисменти окупованих, таке нечасто побачиш.
Валерій Прозапас

Зеленський знов відпочиває.
На цей раз в Буковелі з Коломойським в одному готелі.
Зокрема, вони обоє вибрали найбільш дорогий готель — Radisson Blu Resort Bukovel. Ціни наразі там коливаються від 450 до 1300 ЄВРО за добу.
Зеленський заїхав туди 4 січня. На тому ж поверсі де наразі живе Зеленський також розмістився й його давній бізнес-партнер, олігарх Ігор Коломойський.
Деолігахізація в розпалі бачу…
***
На фото автомобілі двох «найвеличніших».

Андрій Смолій

Коломойский прокомментировал пребывание в Рэдисоне вместе с президентом Владимиром Зеленским
Игорь Коломойский, многолетний бизнес-партнёр 95 квартала и президента Зеленского, прокомментировал Цензор.Нет информацию о его совместном отдыхе в Буковеле в отеле Рэдисон:
«Я только что покинул отель, уезжаю. Я заехал в Рэдисон 30 декабря. Насколько мне известно, президент остановился в другом крыле отеля, с отдельным входом и лифтом. Мы с президентом не виделись и не общались. Вчера мы ужинали в отеле, и не знали, что президент заехал. Я о прибытии Зеленского в отель узнал от журналиста Ткача, сегодня в 15.13. Ещё раз повторяю, что мы с Зеленским не общаемся, это совпадение».
Совпадение это для Коломойского или нет, но президент Зеленский, его протокол и охрана, без сомнения, прекрасно знали о пребывании Коломойского в Рэдисоне, как и о других гостях, и для Зеленского это не было ни неожиданностью ни совпадением. Связь между Коломойским и Зеленским поддерживают, по данным источников в офисе, их общие партнёры Тимур Миндич и Сергей Шефир. В 2020-м году Зеленский приехал в Буковель демонстративно, фотографировался с отдыхающими, однако потом тайно вылетел на встречу с неизвестными и Андреем Ермаком в Оман. Это привело вскоре к смене главы ОП, и к попытке сближения с Россией в 2020-м году.

 

Последние новости

Порошенко розповів, про що домовляється на виставці озброєнь Eurosatory 2024

Петро Порошенко бере участь у міжнародній виставці передових систем наземної та повітряної безпеки Eurosatory 2024 та веде переговори із виробниками…

7 часов назад

Сдєлалі сєбя вмєстє

Homer: Українці так мріяли побороти кумівство Порошенко, що тепер мають на чолі країни незрозумілу хєрню без повноважень та відповідальності, куми…

9 часов назад

Вовчанськ — місто, якого більше нема

Вовчанськ - місто, якого більше нема. Оперативна ситуація там ніби й застабілізована, але місто вже фактично припинило існувати. Вражина там,…

10 часов назад

Російський удар по Харкову: кількість постраждалих продовжує зростати

Кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу Харкова 22 червня зросла до 37. Загинуло троє людей. Про це повідомив очільник Харківської ОВА…

10 часов назад