Категории: Политика

Коломойський визвав до себе президента

Коломойський визвав до себе президента, щоби проінструктувати щодо подальших дій — ось що насправді означає встрєча двух одіночєств в Буковелі.

А те, що він робить це показово і навіть не пробує приховати, вказує на рівень зневаги до народу та його впевненість у покірності цього стада, якому вкололи під чуби чергову порцію «скотів».
Ну, і заодно посилає сигнал хто в країні справжній хозяїн, і що з 2019, коли Бєня лазив по президентському кабінеті в засмальцованій футболці, нічого не змінилось.
Тому держава продовжить деградувати, народ і далі обдиратимуть податками, армію принижуватимуть, опозицію переслідуватимуть, а через план «ані забудут кровь» вестимуть під московське ярмо.
…………….
Все нормально, звичайна окупація, щоправда під аплодисменти окупованих, таке нечасто побачиш.
Валерій Прозапас

Зеленський знов відпочиває.
На цей раз в Буковелі з Коломойським в одному готелі.
Зокрема, вони обоє вибрали найбільш дорогий готель — Radisson Blu Resort Bukovel. Ціни наразі там коливаються від 450 до 1300 ЄВРО за добу.
Зеленський заїхав туди 4 січня. На тому ж поверсі де наразі живе Зеленський також розмістився й його давній бізнес-партнер, олігарх Ігор Коломойський.
Деолігахізація в розпалі бачу…
***
На фото автомобілі двох «найвеличніших».

Андрій Смолій

Коломойский прокомментировал пребывание в Рэдисоне вместе с президентом Владимиром Зеленским
Игорь Коломойский, многолетний бизнес-партнёр 95 квартала и президента Зеленского, прокомментировал Цензор.Нет информацию о его совместном отдыхе в Буковеле в отеле Рэдисон:
«Я только что покинул отель, уезжаю. Я заехал в Рэдисон 30 декабря. Насколько мне известно, президент остановился в другом крыле отеля, с отдельным входом и лифтом. Мы с президентом не виделись и не общались. Вчера мы ужинали в отеле, и не знали, что президент заехал. Я о прибытии Зеленского в отель узнал от журналиста Ткача, сегодня в 15.13. Ещё раз повторяю, что мы с Зеленским не общаемся, это совпадение».
Совпадение это для Коломойского или нет, но президент Зеленский, его протокол и охрана, без сомнения, прекрасно знали о пребывании Коломойского в Рэдисоне, как и о других гостях, и для Зеленского это не было ни неожиданностью ни совпадением. Связь между Коломойским и Зеленским поддерживают, по данным источников в офисе, их общие партнёры Тимур Миндич и Сергей Шефир. В 2020-м году Зеленский приехал в Буковель демонстративно, фотографировался с отдыхающими, однако потом тайно вылетел на встречу с неизвестными и Андреем Ермаком в Оман. Это привело вскоре к смене главы ОП, и к попытке сближения с Россией в 2020-м году.

 

Последние новости

Офіс Президента хакнув НАБУ

Офіс Президента хакнув НАБУ і взяв під власний контроль всю інформацію щодо розслідування справ проти чиновників-топкорупціонерів. Про це в ефірі Radio…

4 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024 1. Росія призупиняє валютні торги, оскільки санкції США створюють плутанину.…

17 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 15.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

17 часов назад

Німеччина оголосила про новий пакет допомоги Україні

Німеччина виділила для України новий пакет військової допомоги. Пакет включає системи ППО IRIS-T, реактивні системи залпового вогню HIMARS і танки…

1 день назад