Категории: Политика

Карантин перестаёт быть томным?

Группировка инвестнянь из Винницы устроила перестрелку с коллегами из Броваров в рамках программы создания 500 тысяч рабочих мест.

Volodymyr Omelyan:
За даними державної служби зайнятості, в Україні офіційно зареєстровано 500 тис. безробітних. Десь я цю цифру вже чув…

Якщо хтось забув, то 13 вересня 2019 року пан Президент презентував проект кіновиробництва в Києві і запросив Голівуд знімати у нас.
Я так розумію, обшуками в центрі Довженка в четвер розпочали практичну реалізацію цього масштабного проекту — створення Зелявуду.

Пессимисты утверждают, что у президента нет никакой концепции развития страны.
Я же убежден, что есть: совокупность «1984» и «Кин-дза-дза».

Чутки:
Саакашвілі поставив Зеленському ультиматум заради посади для ексглави Нацполіції Деканоїдзе…

В Україну чартерним рейсом, незважаючи на карантин, прилетіла ексглава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

Саакашвілі лобіює її призначення на посаду керівниці української митниці. Навіть більше, він поставив президенту України Володимиру Зеленському ультиматум: активний піар його персони в обмін на позитивне рішення щодо Деканоїдзе.

За даними джерел, Зе поки думає та ще не ухвалив остаточного рішення. Також стало відомо, що після прибуття в Україну Деканоїдзе зібрала всіх своїх колишніх колег і однодумців: починаючи від ексзаступниці голови Одеської ОДА Юлії Марушевської і закінчуючи представниками поліції.

Нагадаємо, що після повернення до Грузії Деканоїдзе зайнялася активною політичною діяльністю та збиралася брати участь у парламентських виборах там.

Отже, вона мала відмовитися від українського громадянства. Згідно з офіційними даними, 12 квітня 2017 року ексглава Нацполіції була відновлена в громадянстві Грузії.

Однак отримати подвійне громадянство з Грузією, зберігши свій український паспорт, їй би не вдалося.

А карантин 14 дней, после прилета?

Дмитрий Чекалкин

ВІДТЕПЕР ГОЛОВНИЙ УКЛОНІСТ УКРАЇНИ ШТРАФУВАТИМЕ ТИХ УКЛОНІСТІВ, ЯКИМ НЕ ПОЩАСТИЛО СТАТИ ПРЕЗИДЕНТОМ.

Про це йдеться у законопроєкті №3553, який визначено преЗЕдентом як невідкладний.

Військовослужбовців запасу, які не стануть на облік у військкоматі або не повідомлять про зміну місця проживання і роботи — штрафуватимуть на 510-850 грн, за повторне порушення — на 850-1700 грн.

Штрафи за неприбуття на місце збору для мобілізаційної підготовки складуть 1700-3400 грн для звичайних громадян і 3400-5100 грн — для посадових осіб. При повторному порушенні 3400-5100 грн і 5100-8500 грн відповідно.

Також законопроєктом передбачається можливість призову звільнених у запас військовослужбовців без оголошення мобілізації на службу терміном до 6 місяців.

Нагадаю, що у 2014-2015 роках нинішньому гаранту ЧОТИРИ рази надсилались повістки про призов на службу під час мобілізації, а той чотири рази їх ігнорував.

Епоха Зе увійде у підручники історії, як епоха подвійних стандартів, квартального кумовства, лицемірства, відосиків, штурмів музеїв, боягузства та дитячих комплексів. Що тут скажеш — потерпілий він і є потерпілий…

Helgi Sharp

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024 1. Росія постачає нафту до Північної Кореї понад встановлений ООН…

8 часов назад

Інтерв’ю заступника голови ГУР Скибіцького The Economist. Основні тези

Заступник голови ГУР МО України Вадим Скибицький для The Economist про поточну ситуацію. По порядку, як це було в інтерв'ю, без вирваних із контексту…

8 часов назад

Юрій Бутусов: Безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та…

8 часов назад

НЕВЕСЕЛИЙ КЛОУН-ЗАЛІЗНИЧНИК

Існує така теорія, що російський диктатор владімір путін вдало зміг залякати українського недодиктатора Віктора Януковича. Начебто, коли Янукович і його…

8 часов назад

Абсолютно всі чоловіки від 18 до 60 років мають з 18 травня оновити дані в ТЦК, — Генштаб ЗСУ

У Генштабі ЗСУ наголосили, що з 18 травня абсолютно всі чоловіки від 18 до 60 років мають оновити свої дані…

10 часов назад