Категории: ВидеоШоу-биз

Канал Медведчука скасував показ скандального «документального» фільму з Путіним та його кумом у головних ролях

Телеканал «112 Україна» скасував показ фільму американського режисера Олівера Стоуна «У боротьбі за Україну» через «загрозу з боку націоналістичних сил», а також у зв’язку з тим, що цей показ може викликати припинення діяльності каналу як такого

Інформацію про це розміщено на сайті мовника.

«Телеканал» 112 Україна «скасовує показ стрічки за рекомендацією Міжнародної редакційної ради», — йдеться у повідомленні.

Міжнародна редакційна рада рекомендувала керівництву телеканалу відмовитися від трансляції стрічки Стоуна.

Як заявив керівника каналу Єгор Бенкендорф, причинами такого рішення є «загроза з боку націоналістичних сил», а також небажання наражати на небезпеку «наше право на роботу».

У фільмі американського режисера Олівера Стоуна президент РФ Володимир Путін і його кум Віктор Медведчук розповідають свою версію подій Революції Гідності й війни Росії з Україною, а також обговорюють захоплення українських військових кораблів і моряків російськими силовиками в районі Керченської протоки.

P.S.

Як вважає народний депутат, голова Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності, головний автор і розробник закону про мову Микола Княжицький, зупинити інформаційну агресію Кремля в Україні може закон про прозорість медіа

Про це політик заявив в ефірі програми «Студія Захід» з Антоном Борковським на телеканалі Еспресо.TV.

«Треба захистити українські засоби масової інформації і ставити захист не лише на фронті, а й в інформаційному просторі. Тому що гібридна війна — це і звичайна війна, і інформаційна. Тому вона і називається гібридною», — зазначив Княжицький.

За його словами, цю інформаційну складову «ми почали катастрофічно програвати» після перемоги Володимира Зеленського на останніх президентських виборах.

«Тому що кількість проросійських каналів зростає. Ініціюються різноманітні телемости. Медведчук не злазить з екранів телевізорів. Якихось ще півроку тому його ніхто не міг побачити по телебаченню, навіть на тих телеканалах які він нібито контролював. Він почав виходити в ефір зараз», — описав ситуацію Княжицький.

«Щоб цю війну (інформаційну — ред.) зупинити, нам треба приймати закон про прозорість медіа», — наголосив народний депутат.

Як звернув увагу Княжицький, він представляв даний важливий закон у парламенті, але для його прийняття забракло голосів.

Зокрема, не проголосували ті, хто називає себе «патріотами України».

«Частина демократичних сил за цей закон не голосувала. Мабуть, тому що в них є якісь домовленості — або з Зеленським, який має домовленості з Путіним, або безпосередньою з Російською Федерацією», — наголосив політик.

Последние новости

Українці 10 років тому відстояли Одесу

Щось в нас мало гулянь з приводу визначної перемоги здобутої 10 років тому. Українці 10 років тому відстояли Одесу. Рашка…

46 минут назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024 1. Попит на російське вугілля знижується. - Китай, найбільший імпортер…

2 часа назад

Росіянам вдалось прорватись і закріпитись в Очеретиному

Російським окупантам вдалося прорватися та закріпитися у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. ЗСУ вживає всіх заходів, щоб вибити…

4 часа назад

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

8 часов назад