Категории: Украина

​​І ЗНОВ «СУСПІЛЬСТВО НЕ ГОТОВЕ»

Бачте як депутат Мар’яна Безугла пояснює, чому не розвивалася військова економіка? Пояснення, каже, цьому нема.

Ні депутат Безугла, цьому є пояснення. І пояснення просте — ви вже набридли своєю цинічною, смердючою брехнею категорично про все. Ви брешете і самі гарно розумієте що брешете. І продовжуєте брехати.

Бо правда така, що у 2014 р. українці знайшли собі сили обрати президентом Петра Порошенка. І тоді WarEconomy стала розвиватися як ніколи за часи Незалежності.

За Порошенка ЗСУ вдягнулися у берці на мембрані Горотекс (замість совкових черевиків «тисячакроків»), у кофти-фліски, у форму укропіксель (яка замінила осоружний дубок-скляху навіть серед цивільних), у бушлати з теплої куртки і штормовки (штормовку сушиш, куртку носиш). За Порошенка ЗСУ отримали сухпай у вакуумпакетах (замість бляшаних банок) і реформу харчування за каталогом. За Порошенка в ЗСУ з’явилися вітчизняного виробництва польові «швидкі допомоги» та вантажівки МАЗ-Богдан, які бігають на фронті досі і виробництво яких зелена влада угробила — під прапором «боротьби зі свинарчуками». В часи Порошенка ССО отримали автомат «Вулкан». В часи Порошенка в ЗСУ з’явилися бронеавтомобілі «Новатор» і «Козак». В часи Порошенка Україна відкрила, що у неї є бойова авіація. В часи Порошенка ВПЕРШЕ за часи Незалежності почали ліквідовувати вразливість військових складів від ворожих диверсантів (після вибухів — почали будувати бетонні приміщення за стандартами НАТО). В часи Порошенка були доведені до постановки на озброєння ракети «Вільха» і «Нептун.

Я можу продовжувати і продовжувати. А що зробили зелені? Згорнули будівництво складів? Заходилися скорочувати бойові бригади? Почали економити на армії і тим викликали відток кадрів? Ледь не згорнули виробництво палива для «Вільх» і «Нептунів» — не згорнули через розголос? Кинули армії як кістку, болгарські і турецькі штани і бушлати з горючої тканини-плащовки, замість чудової зимової форми української, яку вони не замовили вчасно?

Нардеп Безугла каже, що суспільство не готове? Я їх вітаю, вони в слово в слово повторюють брехню ліваків Симона Петлюри, які теж плакалися що Україну вони програли бо було «суспільство не готове». А не тому, що петлюрівська лівота повалила трудягу гетьмана Скоропадського прямо напередодні більшовицького наступу.

У нероб-ліваків завжди «суспілствто не готове». Бо правда така. Мар’яна Безугла і такі як Безугла, повалили Петра Порошенка, і заходилися «сходитися посередині», «шукати мир в очах Путіна» і «просто переставати стріляти».

І от зараз, коли життя їм дупи припекло, Безугла розповідає що то було «суспільство не готове». Суспільство справді було не готове — до того що збіговисько грантожерів та політичних активістів на кшталт Безуглої заспіває в унісон з російською пропагандою і телеканалом вже викинутого з України олігарха — проти Петра Порошенка.

Безугла і «безуглі» цинічно обдурили українців — а тепер розповідають що було «суспільство не готове». Та ні. Суспільство готове. Суспільство готове отримувати важкий і болісний урок, результатом якого буде викидання брехунів на кшталт Безуглої з української політики. І прихід тих, хто справді буде кріпити економіку країни.

В т ч — військову економіку. Безугла це ще побачить. Зелені — теж.

Печера Дракона

Последние новости

Привівши до ВР Безуглих з Котлєтами — тепер це ч*мо втікло з України

Засравши голови українців більшовицькими гаслами і привівши до ВР Безуглих з Котлєтами - тепер це чмо втікло з України. Правда,…

10 минут назад

Один снаряд зупиняє м»ясний штурм росіян ВІДЕО

Заявлено как: один снаряд останавливает мясной штурм руснявых пи*доров. Безногий орк думает о том, как он благодарен путину за начало…

25 минут назад

Як збільшити виробництво української зброї

Вітчизняний військово-промисловий комплекс за останні роки зазнав помітних трансформацій. По-перше, маємо суттєве збільшення кількості виробників зброї та військової техніки. За…

40 минут назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 05.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

49 минут назад

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

11 часов назад