Категории: Мнение

Хто підставляє Зеленського?

Влада продовжує свою небезпечну гру, намагаючись закрити рот журналістам-розслідувачам. Після незграбної операції під квартирою Юрія Ніколова з’явилася не менш топорна історія – з «наркоманами» у команді Бігуса.
Немає сенсу переповідати суть – всі все бачили. Наркотики, звісно, погано і незаконно. Не можна прикриватися журналістським посвідченням, щоб вживати заборонені речовини. Але питання в іншому: за журналістами «Бігус.інфо» кілька місяців велось відеоспостереження та прослуховування! На яких підставах? В межах якого розслідування? Яких ресурсів (людських та фінансових) це потребувало?
Зрозуміло, що «бігуси» це так не залишать і будуть копати далі, доки не дадуть відповіді на всі ці питання. І тоді можуть випливти справи набагато серйозніші, ніж ті, які вони розслідували дотепер.
А тепер головне питання: навіщо влада полізла у цю відверту програшну війну, в якій точно не переможе, що доведено попередниками? У Кучми був Гонгадзе, справа якого завдала йому непоправного репутаційного удару та перекреслила мало не все, що він зробив для України. Янукович максимально закрутив журналістам гайки, прагнучи отримати повний контроль над інформаційним полем, а заодно помститися за їхню відверту зневагу до нього. В результаті він увійшов в історію як один з найбільш ненависних президентів, який намагався поховати свободу слова та максимально наблизити медіа в Україні до російських стандартів у стилі холуйського «чего ізволітє?».
За Ющенка та Порошенка преса почувалася більш-менш вільно, можливо, цьому сприяв історичний момент: їхнє правління відбувалося після двох революцій, одним з головних досягнень яких була свобода слова.
Зеленський теж певний час уникав відвертих сварок з пресою, хоча її улюбленцем, попри всі намагання, він так і не став. Те, що зараз влада (а ми за замовчанням вважаємо, що за цькуванням відомих розслідувань стоїть ОП, адже жодної реакції звідти не надходило), намагається тиснути на журналістів, може дуже погано для неї закінчитися.
Складно повірити, щоб в Офісі цього не розуміли. Тож маємо або казус виконавців, коли окремі надмірно затяті функціонери вирішили поставити зухвалих писак на місце, вислужуючись перед босами. Або ж хтось свідомо підставляє Зеленського, виставляючи його диктатором та душителем свободи слова. Про яку в такому разі західну допомогу може йтися? Про який вступ до Європейського Союзу?
Слідкуємо за продовженням історії.
Страсті

 

НАДВАЖЛИВО!!! Сьогодні 17 січня, 2024 року.
1) Військова допомога США — не проголосована
2) — Фінансова допомога Україні від Європейського союзу — не проголосована. Наразі Україна готується до масштабної мобілізації яка потребує багато грошей. Цих грошей наразі нема.Ситуація вкрай складна. Україні потрібно багато як грошей, так і військової допомоги для того щоб боротися з росією, якої наразі немає.
І тут, ПРЯМО В ЦЕЙ МОМЕНТ, хтось вирішує що те що нам зараз потрібно — це надавити на журналістів Бігус інфо та Юрія Ніколова. Що ми з цього тепер маємо
— західні журналісти вже пишуть, що стурбовані тим що влада (а за «владу» несе відповідальність Володимир Зеленський) переслідує журналістів розслідувачів.
Ніхто с західних журналістів навіть і хвилину свого часу не приділить до того щоб подивитися «що саме нарили спец.служби». Це так не працює, журналістам похєр хто що робить у свій особистий час.
А ОСЬ СВОБОДА СЛОВА у США та Європі — то святе!
І прямо зараз, коли Україна у дуже небезпечній позиції. Фактично наше з вами майбутнє залежить від того отримаємо ми ці два пакети допомоги чи ні. І тут, хтось з команди влади вирішив дати дуже весомий аргумент противникам надання допомоги Україні
Що станеться далі:
Американські ультра-праві які тільки і чекають на нагоду щоб не давати нам грощі, будуть таскати ці пости авторитетних міжнародних журналістів щоб ПЕРЕКОНУВАТИ конгресменів НЕ ГОЛОСУВАТИ допомогу Україні (тому що дивиться який там pizdec, ми що, своїми грошима будемо спонсорувати диктатуру? та ні в якому разі!).
Боятися треба не Ніколова чи Бігуса. Вони на конгрес США впливу не мають.а інших дуже гучних анти-Український спікерів США які мають КОЛОСАЛЬНУ аудиторію і ДУЖЕ ефективно руйнують віру громадян США в Україну та нашу перемогу.
Сказати потім «та це ж не я, то «татаров-шурма- буде неможливо (ви ж повинні зрозуміти що США та ЄС взагалі похer хто саме це придумав і робив).
Бо ви влада — ви несете відповідальність за те що відбувається в країні.
Отже зробіть все що у ваших силах щоб припинити це і зробіть це негайно!
Ніякий тиск на журналістів в Україні ніколи не спрацьовував. Єдиний результат цього, це те що міжнародні журналісти будуть проводити паралелі між Януковичем та Зеленським. Дуже добре подумайте чи те що нам з вам зараз потрібно.
Часу у вас не багато. Хто б це не був — це була колосальна підстава для України в критичний для нас час.
І ЗУПИНІТЬ ХВОРОГОЛОВУ ЗЛОЧИННИЦЮ БЕЗУМНУ!!!

Последние новости

Привівши до ВР Безуглих з Котлєтами — тепер це чмо втікло з України

Засравши голови українців більшовицькими гаслами і привівши до ВР Безуглих з Котлєтами - тепер це чмо втікло з України. Правда,…

5 минут назад

Один снаряд зупиняє м»ясний штурм росіян ВІДЕО

Заявлено как: один снаряд останавливает мясной штурм руснявых пи*доров. Безногий орк думает о том, как он благодарен путину за начало…

20 минут назад

Як збільшити виробництво української зброї

Вітчизняний військово-промисловий комплекс за останні роки зазнав помітних трансформацій. По-перше, маємо суттєве збільшення кількості виробників зброї та військової техніки. За…

34 минуты назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 05.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

44 минуты назад

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

11 часов назад