Категории: Политика

ГУР відреагувало на історію про відзнаку інстаграм-блогерці Ксюші Манекен

Головне управління розвідки відреагувало на історію з блогеркою Оксаною Волощук (Ксюша Манекен) і пояснило, що структура до виконання завдань може залучати людей різних професій.

Про це повідомили в ГУР в коментарі «Українській правді«.

«Завдання Головного управління розвідки МО України виконують багато публічних та непублічних людей, які не афішують свою діяльність.

Воєнна розвідка — особливо в країні, яка воює — це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал.

Зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні.

Водночас неправильно публікувати усі інструменти досягнення поставлених завдань, принаймні, до перемоги», — розповіли в ГУР.

Нагадаємо, 3 березня радник керівника ОП Михайло Подоляк влаштував зустріч із блогерами щодо їхньої інформаційної діяльності в мережі під час війни. Після заходу київська блогерка Ксюша Манекен вирішила похвалитися у мережі своєю відзнакою від ГУР, яку отримала ще торік. І цей факт спричинив неоднозначну реакцію в мережі. 

Ну такий дитячий лєпєт.
Є у вас агент. В тилу врага в прямому сенсі. А ви берете і ліпите йому на лоба відзнаку агента. Щоб всі вороги знали, що вона на вас працює.
Але аудиторія, якій зайшло, що велосипедист-Голобородька це реальна людина, схаває.
Тому всі ці позітівні обізяни, такі самі сосалки тільки твітерно-фейсбучні, навіть не напружуються. Парять піплу, що ви нічєво нє понімаєтє, сосалка теж може бути корисна розвідці, сидить під столом, робить свою справу, а сама слухає всі секрети і передає у розвідку.
А Буданов такий бере і палить свою агентку. Палить методи ГУР. Палить всіх майбутніх сосалок. Щоб всі вони не могли більше потім робити свою благородну справу в інтересах розвідки.
Просто фейспалм з цих даунів.
Але весь їхній дебілізм це не хіханьки. Микола і Петро потім ллють кров, щоб proioby цих мудаків закрити.
Джон Сміт

Мата Хари, которую мы заслужили. Есть на чем носить орден. Это не вызывает вопросов. Признаю. К ГУР МО вопросов по этому пункту нет.

Куда нам ещё нужен посол?

Березовый сок

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

12 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

12 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

12 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

1 день назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

1 день назад