Категории: Мир

Гундяєв ВІДВЕРНУВСЯ від Трійці

Вчора у Мск засідав синод Гундяєва. Низка промовистих рішень були оголошені. Але найбільш промовистими були не вони.
На фото — речник Моспатріархії Лєґойда. А за спиною у нього — підхалімажна єретична подєлка.
Яка ДУЖЕ ЧІТКО показує сутність того, на що остаточно перетворилася Моспатріархія. Бог, християнство, віра, спадок Церкви — все, що символізує образ Трійці — є лише ФОН для Гундяєва.
Підхаліми, які придумали таке зображення (мабуть на честь відвоювання Гундяєвим всесвітньо відомої ікони у музея) навіть не замислилися над тим, НАСКІЛЬКИ воно символічне.
Гундяєв ВІДВЕРНУВСЯ від Трійці.
Хтось може сказати, що то такий невдалий задум, втілений виконавцями. Але враховуючи два факти — ця подєлка висить в офіційному приміщенні Моспатріархії і саме на її фоні, привертаючи до неї увагу, виступає речник Гундяєва Лєґойда — можна стверджувати, що самому персонажу вона сподобалася. Сподобалося, що Трійця — ФОН для нього, «Гундяєва вєлікава і ужаснава».
Послідовники м. Онуфрія — оце і є те, заради чого ви руйнуєте єдність Церкви в Україні. Духовно не страшно бути послідовниками такого «вєлікава атца»?

Євстратій Зоря

P.S.Історія підхалімажної подєлки із зображенням Гундяєва, задняя якого ніби «споглядає» образ Трійці «під Рубльова» — отримала продовження.
Виявляється, що СІЄ — подарунок від «Російської Православної Церкви Закордоном» (МП), намальований портрєтопісцем Бабаіловим. Вручений подарунок був особисто митрополитом РПЦЗ МП Іларіоном (нині покійним) у 2012 р. З великою помпою, у кафедральному соборі Христа Спасителя в Москві.
Про що Бабаілов з гордістю пише на власному сайті. А також подає цитату Гундяєва: «Найкращий мій портрет з будь-коли написаних».
Отже цю духовну похабщину не лише автор і зображений бачили — але й інші ієрархи. І вони всі вважали за можливе ОТАКЕ схавалювати і навіть цим пишатися.
А найбільше — сам Гундяєв.
Це ідолопоклонницьке зображання, де Гундяєв «закриває Трійцю», обернувшись до Бога задом, зробивши Його ФОНОМ для себе — діагноз всій системі Моспатріархії. І духовний діагноз всім, хто надалі вважає цього ідолопоклонника-егоіста — своїм «патріархом та пастирем».

Последние новости

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

1 час назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

1 час назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

1 час назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

1 час назад

Вони нас не посилали — не їм казати що нам робити тепер

​​Я нічого не писав про огидний номер Кварталу-95, про футболки "Ухилянт", про те що як з'ясувалося, син Мосейчук сидить за…

2 часа назад

РФ готувала на 9 травня теракти у Києві. СБУ затримала виконавців на гарячому

Росія планувала на 9 травня теракти у Києві, їх готувало ГРУ РФ. Службі Безпеки вдалося попередити ворожі провокації. Про це…

2 часа назад