Категории: Видео

Гончаренко дал достойный ответ, путиноиды онемели ВИДЕО

P.S.

Парламентская ассамблея Совета Европы утвердила полномочия российской делегации.

Об этом сообщил нардеп Алексей Гончаренко в своем Telegram-канале.

«Моя последняя правка, которая предусматривала не ратификацию российских полномочий, набрала 45 голосов против 90. Это и есть расклад сил в нынешней ПАСЕ. 2 к 1 против европейских ценностей», — отметил народный депутат.

Выступая на заседании ассамблеи, Гончаренко заявил, что ПАСЕ превращается в комнатную собачку для Путина.

«То, что сейчас происходит в организации, – это совершенно ложный путь. Почему? Потому что мы чтим память жертв Холокоста и одновременно в этот же день выбираем антисемита в качестве вице-председателя Ассамблеи. Мы ставим под вопрос демократию в Польше, и не ставим под сомнение демократию в России. Мы говорим, что мы принимаем действенные процедуры в ответ на нарушения государства-участника его уставных обязательств. И одновременно мы делаем эти процедуры настолько сложными, что на все это требуется более 9 месяцев. Простите, но за это время можно ребенка выносить», — сказал он.

Украинский депутат отметил, что ПАСЕ называет себя сторожевым псом демократии, прав человека и правового государства. «Но кому нужен сторожевой пес, который не укусит при необходимости, а может лишь облизывать? Это уже не сторожевой пес, а комнатная собачка. Кстати, Путин очень любит комнатных собачек», — добавил он.

Гончаренко подчеркнул, что «история уже много раз показывала нам примеры того, что умиротворение агрессоров не работает».

lb.ua

Хорошая новость! Росіянина Толстого вибрали віцепрезидентом ПАРЄ.

Тепер делегація РФ не тільки повернулася в ПАРЄ, але й добилася обрання найцинічнішого покидька, найактивнішого українофоба, віце-президентом цієї організації.

Я вітаю вас, виборці зеленого піаніста.

Це сталося тому, що Найвеличніший Лідер Сучасності допустив зняття санкцій з РФ. Після свого обрання він думав, що варто лише позаісківать перед Макроном, типу «ви мой кумір, я на вас равнялся» і це і є міжнародна політика. А партньори, котрим конче необхідно було відновити російські внески до бюджету ПАРЄ, але воно якось некрасиво міняти гроші на принципи, коли жертва агресії всі 5 років до того так активно чинила спротив, бачачи таку криворозьку наївність, нею скористалися. Клоуну пообіцяли, що якщо він не буде пручатися, то є домовленості, що Путін випустить наших заручників. Зеленський навіть не взяв гарантій з партньорів: а що буде, якщо Путін обмане? Ви введете додаткові санкції?

В результаті Зеленського кинули. Делегація РФ повернулася в ПАРЄ і обрала Толстого віце-президентом. А заручників Путін не відпустив. За заручників Зеленському довелося віддавати Цемаха і беркутівців.

Ось вона — міжнародна політика цього простого парня із народа.

Така от тупа історія з тупорилою мораллю. Якщо в умовах, коли твоя безпека залежить від уміння вести переговори, ти обираєш переговорником ідіота, ти програєш.

Джон Сміт

Хочу привітати нашого президента з новими перемогами!
Сьогодні його команда успішно здобуває перемоги в ПАРЄ.
Комітет ПАРЄ відмовився запроваджувати санкції щодо делегації РФ.

До російської делегації увійшли сенатори, що підтримали анексію Криму та голосували в 2014 році, через що перебувають під міжнародними санкціями.

Не наклали санкції, оскільки Росія почала платити внески і звільнила українських моряків. Звільнила, зазначаю це. Не обміняла, не передала, а звільнила! Саме на таку реакцію і був розрахований той обмін. Путін досяг своєї мети.

Зеленський не тільки не зміг втримати міжнародну коаліцію проти Путіна, а й успішно допоміг зайти росіянам на ключові позиції зі своїми хотєлками та умовами.

Особливий сюрреалізм ситуації в тому, що нещодавно були анонсовані зміни в конституцію РФ, де зазначається пріоритет конституції над міжнародним законодавством. Тепер делегація РФ буде знаходитись в ПАРЄ суто номінально, без особливих зобов’язань та попри все це, вони продовжують трактувати порядок денний.

Вітаю вас пане президент, ви зробили з Путіним це разом!

Semen Kabakaev

Последние новости

Як проти нас ведеться інформаційна війна

Удар в спіну Зеленському звідки не чекали: ізраїльська проурядова Jerusalem Post випустила про Зеленського розгромний матеріал: "Зеленський у скрутному становищі…

3 часа назад

Війська РФ атакували 7 регіонів України, під ударом енергооб’єкти, 30 будинків

8 травня 2024 року над ліквідацією наслідків сьогоднішніх масованих обстрілів України працюють 350 рятувальників, також залучено 100 одиниць спеціалізованої техніки.…

3 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 08.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

3 часа назад

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

19 часов назад