Категории: ВидеоПолитика

ГЛАВНОЕ УСЛОВИЕ для встречи Зеленского и Путина — Тарас Чорновил

Очевидно, що всі основні нюанси нормандської зустрічі вже погоджені.

Бо це було «домашнім завданням Зеленського» для того, щоб він зустрівся з путіним. Саме так називав ці речі кремль.
Окупант видавав «домашнє завдання» для зустрічі президенту країни, яка 5 років підряд при минулому президентові успішно посилала окупанта нах.
І новий президент, щораз виконував «домашнє завдання», незважаючи на приниження самого себе, свого народу, вбивства українських воїнів під час виконання «домашнього завдання».

І що там в тому «домашньому завданні»?
Там напрацьовані пункти, про які домовляться на зустрічі.
Фактично, домовлено вже, а на зустрічі може уточнять якісь нюанси, зеленський впаде перед хйлом на коліна, та й на тому закінчать.

Які ці пункти? Вони секретні?
Може й секретні, але їх основа вже озвучена, просто треба слухати.
Наприклад, «просто пересунемо кордон» поближче до Дніпра, тобто відведення українських військ в чисто поле по всій лінії розмежування і здача нових українських міст і сіл.

Наприклад, проведення «виборів» під дулами автоматів моторол. Але зеленській жи обіцяв…. А ви уважно послухайте, що зараз говорить пристайко. Він каже, що українська сторона на час виборів готова контролювати кордон з росією не самостійно, а згодна на спільний кордон з ОБСЄ. То ж ви розумієте, як це буде виглядати фактично? Це якийсь чувак медведчука буде в спільній групі контролю з сліпо-глухо-німим ОБСЄ, яке підтвердить, що не стріляли і їх десь не допустили до позицій, але в цілому все заіпісь.

Підтвердженням цього припущення можна зацитувати ще один висер пристайка про те, що внутрішньопереміщеним особам з Донбасу дозволять (чи хочуть дозволити) голосувати дистанційно, електронно. Що це означає? Це означає, що провести вибори під дулами автоматів моторол — це основне завдання і не треба там бачити ніяких внутрішніх мігрантів, щоб не підривати «законність» проведення «виборів».

Про що ще домовились? — Про пєнсії, відновлення Донбасу, звісно за гроші українських платників податків, за те що ми будемо платити репарації бойовикам.
І про те, що буде загальна і всеосяжна амністія бойовикам. І завтра ті, хто вбивали укпаїнців на Донбасі, будуть спокійно розїжджати по Харкові чи Києві і вбивати українців там.
Почитайте Сівоху, він не отсібятіну несе, а гне політику «партії».

Ось такі от приблизно домовленості.
І не треба чекати 9 грудня, щоб в цьому переконатися.
9 грудня можна почекали лише для того, щоб побачити як нічтожний клоун буде падати на коліна (в переносному значенні) перед хйлом, як станцює калінку-малінку на костях Героїв, що віддали життя за свободу України.

Mason Lemberg

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 28.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 28.05.2024 1. путін у Китаї не зміг домовиться про пом'якшення підходу…

4 часа назад

Лише одна, галочка!

Харків 😢 Одна галочка у виборчому бюлетені в 2019 році. Лише одна, галочка! Яка потім стала сотнями тисяч хрестів на…

16 часов назад

Російський окупант застрелився після атаки українського дрона ВІДЕО

Российский военнослужащий застрелился после атаки украинского дрона. Российские пехотинцы знают, что на войне они смертники и не дорожат жизнью. Товарищи…

17 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

17 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024 1. росія допомагає Північній Кореї розробляти розвідувальний супутник. - Багато…

1 день назад