Категории: Украина

Фокіну і Кравчуку не місце в ТГК. Їм місце в будинку престарілих

Можна попросити товариша Фокіна поїхати в ОРДЛО. В один кінець.
Якщо у нас більшість боїться називати речі своїми іменами — то це скажу я.
Мені соромно за цю стару м@@@ту.
За цього старця спеціального значення і його товариша Кравчука.
Мені соромно, що ці дві старі особи з пониженою соціальною відповідальністю, помноженою на деменцію вирішують щось по Донбасу.
По факту — пропонуючи той варіант, який суне на підпис Зеленському команда Путіна-Козака-Суркова.
Стара і огидна м@@@та Фокін просрали можливості зорі незалежності.
Це на відповідальності Кравчука і Фокіна лежить консервація совка і нульова кількість реформ, яка призвела до того, що бідні постсовки — Польща і Словаччина пішли далеко далі, а ми товчемось на одному місці.
Це загравання оцих керівників довело, що в 1995 з української армії пішло все тямуще, освічене, талановите — і присіло або на пляшку або на зашморг. Маю свій біль — мій батько, відмінний офіцер, який так і не знайшов себе без арміі.
Це на їх руках лежать пошуки національної самоідентифікації по колу.
Бо — Медведчуку і Путіну дуже треба впихнуть нам Донбас, щоби підвісити за ребро всю державу. І поставити хрест на суверенітеті.
Учора дозволила собі трішки відпочити за довгий час. Вирішила не розписувати свої спомини про Іловайськ поруч із безтурботними фото.
Але.
Нагадати чим завершуються домовленості із росіянами?
Наші безстрашні герої, добробати загинули в «зеленому коридорі» Іловайська — хоча росіяни так обіцяли мирний відступ.
Люди під обстрілами вибухатимуть як мильні бульбашки. А ті, кому пощастило більше — вмиратимуть, зжираємі мухами і хробаками в порубаних градами кущах. То добре, якщо їх знайдуть місцеві і відправлять у лікарню. Якщо ні — хрест на могилі. І то — якщо якісь кості знайдуть за ДНК опісля.
Я пам’ятаю листи мам і дружин, з проханнями допомогти в пошуках сина, чоловіка, брата. Когось знаходили таки в госпіталі. Комусь я говорила: давайте почекаємо і пошукаємо ще, дуже чітко розуміючи, що це уже фінал.
Чим закінчились «домовленості» із росіянами під Дебальцевим?
Тим, що росіяни і їх товариші з ОРДЛО потім потішалися з того як наші поранені замерзали в «швидких»? Коли роЗМІ розхвалювали своїх десантників із Іваново, які нищили наших воїнів і їх техніку.
Я вважаю помилкою постійні танці з «мінськими домовленостями», «формулами Штайнмаєра» і провальною тенденцією заговорити війну, щоби не заважала набирати голоси маргіналів на грядущих виборах.
Фокіну і Кравчуку не місце в дискусіях про Донбас. Не місце в ТГК. Їм місце в будинку престарілих.
Щодо заяв влади і цих старців — «ми маємо припинити війну, щоб вберегти життя бійців». Ви бляді розумієте, що таке армія і воїн? Я учора познайомилась із чоловіком, який був у самій сраці фронту в 2014-2016 рр. Снайпер на лінії вогню, бізнесмен у приватному житті. Йому не страшно убивати окупантів, його роздирає від дурощів фокіних і тих, хто прагне задушити свою державу. Щоб вона не боролась.
Армія має бути сильною і боєздатною, а по Фокіну і Кравчуку плаче батюшка МП. Домовленості з росіянами про «збереження життя украінстких воїнів» призводять до того, що Росія потім убиває синів і внуків цих героїв. Доведено кілька століть поспіль.
Для тих, хто хоче відправити армію в казарми і вкинути Україну в чорну діру «русского мира» — хочу сказати.
Наші героі лише в 2014-2015 рр звільнили 2/3 Донбасу, зберегли всю країну — і ми маємо іти за бажаннями Фокіна-Кравчука і їх аквафрешевоі команди? Зробити особливий статус на УСІЙ території Донбасу, а не лише і ОРДЛО? Ну-ну.
Особливому статусу ОРДЛО теж категоричне ні.
Турчинов: Если Фокин и Кравчук не будут немедленно отозваны из ТКГ, — это значит, что они озвучивают согласованные с властями тезисы
Если Фокин и Кравчук не будут немедленно отозваны из ТКГ и против них не будут открыты уголовные дела, — это означает, что они озвучивают согласованные тезисы «зеленой власти».

Так Александр Турчинов прокомментировал заявление представителя президента в Трехсторонний контактной группе Витольда Фокина о необходимости предоставить особый статус всему Донбассу, а также о том, что «обе стороны совершали преступления».

«Это — проявление не просто старческого маразма. Это демонстративный переход доверенного лица Зеленского на сторону страны-агрессора и протягивание антигосударственной позиции, которая отражает стратегические интересы Путина», — отметил Турчинов.

«Хочу спросить у представителей Зеленского в ТКГ, какие преступления совершали украинские военные на Донбассе, защищая и освобождая родную землю ценой собственной жизни? Неужели фокины, кравчуки и те, кто за ними стоит надеются, что Украина отдаст Путину весь Донбасс, который российские войска не смогли захватить силой?», — подчеркнул он.

Турчинов объяснил, что если Фокин и Кравчук не будут немедленно отозваны из ТКГ и против них не будут открыты уголовные дела, — это означает, что они озвучивают согласованные тезисы «зеленой власти». «В таком случае, подобное потребует адекватной реакции на эти события миллионов украинцев, которые готовы защищать свою страну», — резюмировал он.

Я сподіваюся, ви всі осудні дівчатка і хлопчики. І для вас точно не несподіванка те, що заявила підстаркувата маріонетка Фокін.
Все йде за планом, панове. І коли вам говорили, що двох очманілих дідусів заводять в ТКГ, щоб їх тремтячими руками доробити все, до чого вів псевдопрезидент з пекельною командою — ви вірили не всі, і не во все.
Саме так. Це буде по російському плану — з виборами на ОКУПОВАНИХ Донеччині і Луганщині.Під стволами. Де виберуть тих, хто нас вбивав. І з «особливими правами» ВСЬОГО Донбасу — навіть того, який поки під контролем України. І царювати там будуть — саме ті, хто царює і зараз. Безкарно.
А ще, вони поступово з’являться поруч з вами. Під захистом «особливого закону»..
А потім будуть суди. Над усіма, хто брав участь у цій війні. І будуть вироки. Тому, що нас порівняють з бандитами. Але, не переживайте — потім буде амністія. Чи не для всіх, звичайно. Для нас — не для всіх. Для них — у межах «особливих прав». Як для потерпілої сторони.
Ні, я не наполягаю. Може після нашої с вами реакції на Банкової поміняють ще один памперс і склад ТКГ. Але це буде означати тільки те, що наступний склад буде ще гротескнішим. А завдання у нього буде стояти таке ж — виконати всі умови Росії.
Тут, перед виборами, деякі експерти почали вдувати нам в вуха, що мовляв, Зеленський стає державником. Мовляв, ніякого зв’язку з росією. Мовляв, від безвиході виростає у справжнього гетьмана.
Он, подивіться, мовляв — яких файних розвідників і ССОшників він призначає! Класні хлопці, особисті вороги Росії!
Класні. Особисті. І я б радів, і надрочував би на це питання разом з з іншими оптимістами.
Тільки от нічого ж не змінюється. Ведуть нас за руку, насцявши в очі, кого під поділ «братньої росії», кого на лісоповал (щоб ви не сумнівалися).
І коли, два яких нибудь чергових маразматика на службі клоунів підпишуть те, що давно заплановано. І почнеться весь цей цирк з неконтрольованими виборами, і «особливими правами». А слідом за ним — пекло з приходом цього «узаконеного світу» до вас додому. Ви відчуєте. І я відчую.
І сядуть ці розвідники і ССОшникі на лаву підсудних. І на амністію їм сподіватися буде марно. Тому, що реально ворога вони знищували якісно. І матеріалів на них — досить. А Фокін жеж казав — злочинці ж з обох сторон. Це вчора ми були захисниками. А зараз — фігуранти.
І на нас «особливий статус» ніяк розповсюджуватись не буде.
І армія, очолювана «винищувачами» — Хомчаком і Тараном — не буде в цьому на заваді. Тому, що гроблять її швидко, і як попало. І витиснуть з неї навіть найзатятіших справжніх вояків. А з частини їх — будуть робити нових Хомчаків і Таранів. Щоб було кого на кого міняти. Щоб «не стріляти» аж в Статутах вишкрябалося.
І ось коли цей «мир», принесений в руках двох дідусів і одного клоуна, виявиться у вас на порозі — ви завиєте. Не всі. Ті, хто до цього був готовий — дотаряться патронами і займуть кругову.
А решта мають стати кормовою базою «нового світу». І терпіти.
А потім рвоне, зрозуміло.Ми ж не залізні.
Не впевнений, що те, що потім виросте на попелищі, скоро назвуть Україною.
Так що, велкам — кажіть знову, що ми згущаємо фарби. Смійтеся.
Деяким смішно, і вони купують попкорн. Я не буду. Я стільки попкорна не з’їм.
Я, ось, насіння купив. Хочете насіння?
Якщо так піде далі — зовсім скоро воно стане в нагоді.
Або ви всі попрокидаєтесь.

Последние новости

Тупі, ще тупіші

А чому всі так обурилися останнім номером «Кварталу-95», який висміює хтивого голову Рівненського ТЦК? Чого ви чекали від цієї команди…

13 часов назад

Червінського утримують в холодному підвалі

Червінського утримують в холодному підвалі. Про це повідомив адвокат Андрій Йосипов, який 6 травня зустрічався з Романом у СІЗО Кропивницького.…

14 часов назад

Для кого Єрмак концентрує владу?

​​​​​​​Результати грудневого опитування Київського міжнародного інституту соціології, опубліковані сьогодні — симптоматичні Більшість українців (59%) вважає, що Україні демократична система важливіша, ніж…

14 часов назад

Наступ на Харків. Обстріли, ДРГ, бої у прикордонні | Юрій Бутусов

Юрій Бутусов у прямому ефірі аналізує ситуацію на Харківщині, де російські війська посилили обстріли та здійснюють спроби наступу. ----- Зеленський…

14 часов назад

У Пентагоні повідомили склад нового пакету допомоги Україні на 400 млн дол.

Міністерство оборони США розкрило склад нового пакету оборонної допомоги Україні, затвердженого 10 травня. До пакету увійшли засоби, які відповідають "найбільш…

14 часов назад