Категории: ВидеоПолитика

Дубінський таки прямо їх спалив

Хо-хо! Дубінський таки прямо їх спалив: Зеленський і Єрмак вступили в співпрацю з агентом ГРУ і наказали Дубінському цю співпрацю організувати.

— Я рассказал следователю НАБУ о том, что Єрмак і Зєлєнській і єщо нєсколько ліц, коториє указани в протоколє моєго допроса, визивалі мєня на встрєчу в ОП, встрєчалісь со мной, в том чіслє в нєформальной обстановке (возлє моєго дома одін із ніх прієзжал разговарівал) о необходимости сотрудничать с Деркачом. О том, что ето очень важная історія, о том, что ето поможет потопіть Порошенка, о том, что ето вопщємто важно для наших мєждународних партньоров,… І вот давайтє заніматься Дєркачом, інформационно поддєрживать Дєркача от партії «слуга народа».
Це поворот убойний.
Вперше член найближчого кола Зеленського-Єрмака викрив їх у співпраці з ворогом.
Це кардинальна якісна зміна в історії. Ніколи раніше в попередні 4 роки не було ще публічних свідчень від свідка такого рівня, які б зсередини розкрили суспільству дії Зеленського-Єрмака по державній зраді з корисливих мотивів («потопіть Порошенка»). Призначення Зеленським кулінічей в СБУ, здача вагнерівців, дозвіл Богуслаєву постачати двигуни у рашку — все це відомо, але не було свідків. Тепер — є.
Ці свідчення Дубінського, звісно, не дають відповідь на питання: хто конкретно із Офісу передав Деркачу (ГРУ) (і самому Дубінському) ті самі аудіозаписи міждержавних переговорів для подальшого монтажу і дискредитації (1. Порошенка — перед Україною, 2. Байдена — перед США, 3. України — перед Заходом). Відповідь на це питання (а воно ключове) ще належить встановити.
Але ці свідчення уже показують, що фактично саме Єрмак і Зеленський були злочинним центром в Україні, який зробив можливим спецоперацію ворога проти України. І ворог в її результаті отримав компромат проти вищих посадових осіб держави, як мінімум Президента, глави Офісу, глави президентської фракції, який ворог міг використовувати для отримання подальших поступок зі знищення оборони України перед вторгненням.
Допускаю, що тупий Зеленський не розумів, куди його втягують. Допускаю, він щиро вірив своїм мозком канарейки, що вказівкою Венедіктовій відкрити справу проти Байдена він допомагає міжнародному партньору Трампу і топіт Порошенка. І папін йуріст не розумів, що десь в Москві сидить товаріщ полковнік ГРУ/ФСБ і курує його дружків, які топлять насправді його самого.
От тільки тут є проблема. Якщо він чесна людина (ну просто тупа), то чесна людина з’ясувавши, що нечесні друзі втягнули її у злочин, тут же рішуче відмежовується від таких друзів. А якщо ти ще й президент, то здаєш таких «друзів» правоохоронним органам.
В цьому разі Зеленський міг би відпетляти симулювавши бєзуміє. Втратив би щось політично, але його секта ще більш неадекватна, навряд би взагалі щось помітили.
Але Зеленський не діє як чесна людина. Зеленський здійснює рішучі кроки для покривання поплічників, приховання слідів злочину і затикання ротів свідкам.
А значить Зеленський зраджував/є свідомо.
Також абсолютно очевидно, що зараз продажні медіахвойди не кинуться задавати питання Зеленському. Вони мають будку і миску і харчуються у зрадників з руки.
Але віднині всі журналісти, що замовчують цю історію, це свідомі співучасники організованої злочинної групи.
Після падіння зеленої ОЗУ, наша четверта гілка влади має отримати таку ж люстрацію, як і три інші — всі вони мають бути оголошені пропагандистами мафії і отримати пожиттєву заборону доступу у ЗМІ.
От тепер і подивимося, як слуги типу українського народу проголосують за постанову по скликанню ТСК і допиту Зеленського і будуть кричати «жму руку обнімаю» йому в спину.
Смішне прочитав.
Виявляється деякі дуже мудрі люде не вірять дубінському і його словам про зеленського і єрмака тому що дубінський чорт.
Ну по-перше: дубінський — це антикорупціонер, розслідувач, третій за значенням після лещенка і найєма. Забули? Не треба таке забувати.
По-друге: а що в оточенні зеленського, до якого донедавна належав дубінський є нечорти? Там є нормальні люди? Хто ці «нормальні люди»? Якась чесна адекватна людина працювала з цим?
Тобто, подібний підхід «не буду вірити що бубочка не бубочка, бо це чорт сказав» — ця просто публічне сцяння собі в очі. Тому що тільки чорти і оточують бубочку і правду ви можете почути лише від чортів і від слідчих, потім.
По-третє: а що такого нового сказав дубінський, чого ви ще не знали? Ви не знали що країною керує єрмак? Ви не знали що деркач російський агент? Ви не знали, що те що він придумував заради боротьби з Порошенком не могло б бути без втручання чортів?
Тому так, дубінський сказав лиш те, що ви і так знали.
Інша справа, що кожне його речення — це автоматична кримінальна справа проти десятка чортів за кількома статтями. І це що ми до цього деградували під час війни, після Майдану.
Але найцікавіша фраза дубінського була про те, що його просили приєднатись до російського агента деркача щоб гавкати на Порошенка по причині «Наші міжнародні партнери» цього вимагають. Цікаво, які ж це їхні міжнародні партнери просили приєднатись до російського агента деркача щоб фальсифікувати розмови Порошенка і Байдена?

Последние новости

Головний прокурор МКС в Гаазі Хан запросив ордер на арешт Нетаньягу

У понеділок, 20 травня, головний прокурор Міжнародного кримінального суду запросив видати ордери на арешт премʼєр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу, міністра оборони…

5 часов назад

Єрмак після перемовин з представником РФ Козаком 10 лютого 2022 року переконав Зеленського в тому, що російського вторгнення не буде – BBC

Глава Офісу президента Андрій Єрмак не вірив у повномасштабне вторгнення Росії попри попередження з боку західних партнерів, а 10 лютого…

6 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 20-21.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 21.05.2024 1. Акції «Газпрому» впали після відмови платити дивіденди. - Акції…

6 часов назад

П’ять років Зеленського. Атракціон. Епоха втрачених смислів

Журналісти питають, “а що твоя бульбашка говорить про кінець офіційного президентського терміну Зеленського?”. А я дивлюся чим переймаються соцмережі і…

7 часов назад

Зеленський кричить на генералів ЗСУ, — The Economist

Президента України Володимира Зеленського можуть тримати у так званій "теплій ванні", в якій генерали не надають йому всієї інформації про…

7 часов назад