Категории: Видео

Дмитро Чекалкин: Все під контролем, причин для ПАНІКИ НЕМАЄ, або як зливали Україну

Валерій Прозапас:

Мордобітіє нардепами-слугами свого народу було тільки справою часу, все стало зрозуміло ще в Трускавці, Дмитрук з Куніцьким просто реалізовують програму «здєлаєм їх вмєстє».

Ну навіщо всі ці прокуратури, поліції, суди, адвокати?

Ннна в морду подозрітєльному гражданіну  — лудшее простоє рєшєніє.

Пропоную нагородити їх орденами, як Лисого.

***

Міністр фінансів радісно селфиться на прогулянці з виділяльщіком бюджетних мільярдів фітнес-тренерші Голіком та непотяним Смірновим, відомим адвокацією Януковича та зв’язками з Портновим — а потім бідкається про міжнародну допомогу, що «охочіх виділяти Україні кошти все менше» (с)

Просто міжнародні партнери все давно зрозуміли, пане міністр, хоч би пресу нормальну почитали, а не нашу позітівну, і питань було б менше.

…….

Позаконституційний «ОП» з всіма цими Шурмами-Татаровими,  Єрмаками-Подоляками та їхніми «радниками» Лєщєнками-Голіками, претворився на гирю на ногах держави, шкода що навіть міністри цього «не помічають».

…….

Mason Lemberg:

Тисячі скалічених дітей, без кінцівок.

Десятки тисяч скалічених молодих чоловіків.

У багатьох, у більшості, випадках забутих державою.

Давайте дамо стипендію 80-річному діду, сину мільярдера, завчасно(!) вивезеному з України (навідміну від цінностей і дітей, яких потім гвалтували і калічили люди з миром в очах путіна).

Той момент коли нахабство, скупість, тупість і с..ння в очі лохторату перейшли всі можливі межі.

Як там «дрони на фронт побратимам», маньки?

КиївМіськБудда:

В історії з призначенням довічної пенсії батьку Зеленського мене дивує не сам факт кумівства і блату (корупції), а те, що доларовий мільйонер (мільярдер?) настільки жлоб, що не лише не донатить на ЗСУ, а й жаліє своїм батькам 7000 грн на місяць, виписуючи їх з бюджету.

БавовнаПромПостач:

Чекайте, він ще зробить батьку УБД і бойові виплати.

Denys Tsaruk:

Нарешті в зєлєнского зʼявилась хоч якась мотивація працювати на інтереси України, бо якщо нас окупують, хто ж стипендію папі саші платитиме ?

Дмитро Чекалкин

Последние новости

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

9 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

10 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024 1. Російська влада запустила рекордне за 11 років підвищення тарифів…

10 часов назад

У позітівної пропаганди дуже непроста задача

У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с)…

10 часов назад

Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту»

Насправді, Арєстовіч, який цілеспрямовано пішов по руках росіян, найцікавіше наговорив не Собчак і не Гордєєвій, а борову Бикову. Окрім того,…

11 часов назад