Категории: Мнение

Для ЗСУ це буде катастрофа

По висерам Безумної, як по барометру, можемо вгадувати настрої Зеленського.
Нагадаю, Безумна не просто черговий шизофреник в партії-одноденці набраний перед виборами з палати психлікарні. Безумна — вірний член ОЗУ. Під личиною секретаря ТСК по вагнерівцям вона допомогла банді Зеленського-Єрмака приховати сліди злочину і підробила «тимчасовий звіт» ТСК, за яким ТСК за рік роботи офіційно народила мишу: «не вдалося встановити, хто і на якому рівні в Україні зірвав спецоперацію»(с). І цей висновок про «не вдалося встановити хто зірвав» Безумна проштовхнула у парламенті прямо на наступний день після прес-марафону, на якому цей «невідомий Хто» проговорився:
— Це я, особисто я, а не Єрмак, плани Бурби поссоріть мене з Ердоганомм «хлопнув» і Бурбу «розколов», і тому в останній раз, коли Бурба прийшов до мене з вимогою дати фінальне добро на операцію, «я відмовився зустрічатися з цією людиною».
Безумна на пресконференції це зізнання почула, зиркнула злякано по сторонам (бо ж вони рік трималися версії про «вигадка від початку до кінця»), але таки підмахнула узгоджений в ОЗУ звіт ТСК.
Таким чином цінний член банди почала топити генерала Сирського, як до того Залужного. Бо Зеленський тепер теж хоче Сирського звільнити. На когось же треба звалити провал за дебільне рішення з обезголовленням армії в ході наступу ворога, після якого території втрачені, а рейтинг падає. Зеленський брехав, що замість «непотрібної мобілізації» від Залужного, можна знайти якісь «внутрішні резерви ЗСУ», які відправити на фронт замість радісних уклоністів, а Сирський на це кивав головою. В результаті, ми могли виконати вимоги військових мобілізувати 500 тис людей, з яких уже тисяч 150 були б нормально навчені і посилили фронт. Ми все одно вимушені робити це зараз, але зараз це уже в авралі, з поганою підготовкою, що веде до збільшення паніки новомобілізованих і збільшення % самовільного залишення частин. Нова команда потребує місяців, щоб увійти в курс справ, розпочала з втрат територій, бардака, викликаного перетурбаціями на оперативно-стратегічному рівні управління.
Але це як раз за канонами школи управління ГРУ від ларьочніка — розвалити управління постійною кадровою чехардою.
Але Зеленському на це як раз плювати — для нього найбільша проблема, що його рейтинг падає.
Тепер, розуміючи, спосіб мислення цієї істоти, не важко вгадати, що вона хоче звалити свій провал на Сирського, а той факт, що Безумна дискредитує з Сирським ще й масу старших генералів, означає, що генералів хочуть оплювати, бо очевидно хочуть призначити «Наполеона з низів». Зеленський взагалі тяжіє до магічних крекс-пекс-фекс, які називає «потужні рішення». Ну а Наполеоном цим очевидно оголосять Буданова. Більше ж нікого. Саме Буданова нарівні з Сирьским розглядали на цю посаду замість Залужного.
Для ЗСУ це звісно буде катастрофа. Але що таке катастрофа для ЗСУ, якщо в тупій зеленій голові це «потужне рішення».
А катастрофа це буде, бо Буданов, хоч і з генеральськими погонами, так і залишився по суті командиром роти глибинної розвідки. Він продовжує займатися мікроменеджментом, замість стратегічної розвідки перетворив ГУР у підрозділ глибинних спецоперацій, сам ці рейди очолює, як нам розказують пропагандистські фільми, а от стратегічної розвідки в нас нема. Агентуру йому підсовує розвідка ворога і ця «агентура» годує Буданова (а через нього — всіх нас) лайном про «рак путіна». В результаті наша стратегічна розвідка за 2 останні роки має численні стратегічні розвідувальні провали: перед вторгненням заплутана і не зуміла вскрити головний напрям удару ЗС РФ на Київщині; на Херсонщині була введена в оману ворогом («росіяни намагаються нас обманути демонструючи підготовку до відступу з Херсону, а насправді готуються гризти землю в обороні»(с)); прогавила розгортання ворогом виробництва ракет, про які запевняла, що їх «залишилося на 2-3 залпи»; прогавила будівництво ворогом надпотужних ліній оборони прямо на напрямку контрнаступу ЗСУ; як і те, що ворог напрям нашого удару викрив. І тд. Оті всі рейди на Зміїний навіть згадувати нема сенсу. Цим в нормальній системі має займатися не стратегічна агентурна розвідка, а капітани і майори морської піхоти, ДШВ і ССО.
Відповідно, за Буданова ЗСУ стане великим підрозділом спецоперацій заточеним на піар-акції. Замість стратегічного системного управління буде мікроменджмент. І ворог десь нас на цьому підловить. І буде ще один провал оплачений чиїмось життями.
Теги: ДжонСміт

Последние новости

Типовий український канал

На заувагу про засилля побитих шашеллю беззубих пʼяниць із РФ в ефірах українських медіа — одна мила жінка написала: «Ну,…

4 часа назад

Юрій Бутусов: Факти та висновки з розслідування Бігус.інфо

Факти та висновки з розслідування Бігус.інфо щодо витоків по справі кураторів "Великого будівництва" Юрія Голика, Георгія Біркадзе, а також співробітників…

5 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 15-16.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 16.06.2024 1. Санкції США зупинили торгівлю валютою та призвели до паралічу…

5 часов назад

Прочитав спільне комюніке з саміту миру

Прочитав спільне комюніке з саміту миру. Загальнозрозумілі фрази, які висловлювалися десятки, ні сотні разів Зеленським, союзниками. Так і не зрозумів…

5 часов назад

Казка про стару людину і золоту рибку доходить до фінішу…

Путін і Кремль істерять не лише через Саміт Миру і що їх туди не запросили. Кремль в курсі, що якийсь…

6 часов назад

Співпрезидент

До речі, ви в курсі, що в нас тепер дві України й, відповідно, два президенти? Це вже поза всіма межами…

7 часов назад