Категории: Политика

Для чого зеленський гноїть на складах 26 000 безпілотників ?

Президент Зеленський за тиждень не передав заявлені на прес-конференції 26 тисяч дронів на фронт
19 грудня Володимир Зеленський заявив на прес-конференціі, що «26 тисяч дронів лежало на одному складі та не доїхало до фронту. Було дуже гучно на Ставці. Але не може бути таких пауз».
Минув тиждень. Пауза продовжується. 26 тисяч дронів досі лежать десь на складі, бо гучність Зеленського на Ставці досі не призвела до передачі дронів у війська.
На напрямок головного удару російськоі армії на авдіівському напрямку жоден fpv-дрон від держави не поступає. Щоденні значні витрати на напрямку основних зусиль ворога забезпечують волонтери.
Верховний головнокомандувач Зеленський повинен почати відповідати за свої слова перед армією в питаннях забезпечення, оборонного планування та мобілізації. І не розумію чим взагалі займається міністр оборони Р.Умєров — з питанння забезпечення військ засобами ураження у міністра повинен починатись робочий день, чи пан Умєров досі не розібрався у справах?
Сумно, що Верховний Головнокомандуючий не зустрів Різдво, яке вперше цього року святкувалося спільно з Європою, разом із українським військом.
Сподіваюся, що геніальні радники і технологи зможуть підказати, що місце лідера у найважчі часи бодай на свята там, де вирішується доля України і цивілізованого світу.
Якщо складно поїхати в Авдіївку і одразу перевірити, у скільки разів реально виросло постачання ЗСУ дронами від Армії Дронів і інших держініціатив, снарядами і мінами українського виробництва, пікапами і технікою від Укроборонпрому, — можна зняти новорічне відео бодай з шанців разом із нашими вояками під білоруським кордоном.
І не треба везти військових у Маріїнський палац, їм важливіше цей час витратити на родину. Будьте з ними там, де вони віддають власне життя за кожного з нас.
Свою армію не треба боятися — це єдине, що рятує українську еліту від концтаборів і розстрілів.
Volodymyr Omelyan

.

Тупі сільські харі на фоні модних і сталічних московитів це те, як ця свиня нас з вами бачить.

Джон Сміт

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

21 час назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

21 час назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

21 час назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

1 день назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

1 день назад