Категории: Мнение

ДЕПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ: дуже тривожне відчуття від поточної ситуації в країні

З 32 питань, які вчора були озвучені на прес-конференції президента, 15 були задані представниками іноземних медіа.
Це якщо вам прям дуже кортить написати про рівень саме української журналістики.
Це не означає, що мені сподобалися всі питання. Насправді тих, що сподобалися особисто мені, було мало. Але у кожного медіа, зокрема іноземних, свої цілі та бачення, що важливе саме для їхньої аудиторії.
Та і взагалі відкрию вам велику та очевидну таємницю: обговорюватися мають не питання, а відповіді. У тому числі ті, які ми не почули.
А тепер короткі висновки:
1. Ніякої довгострокової ( чи навіть короткостроковоі) стратегії в нас немає
2. Зеленський не бачить проблем у своїй команді і не збирається нічого змінювати. Суспільне обурення та критика його не хвилюють. Усю злість та негатив можна каналізувати на народних депутатів
3. Стали очевидними непрості відносини з Генштабом. З першого питання про мобілізацію. «Непопулярні рішення -це не до нас»
4. Президент озвучує цифру про мільйон дронів, але ніякої конкретики не пропонує. «Мільйон дронів зробимо» -вся конкретика. Про які дрони йдеться? Саме про FPV? Чому саме мільйон? Цієї кількості має вистачити? Це розрахунки? Чиї?
5. Панібратське «Валєра» точно не зняло питань про проблеми в стосунках між президентом та головнокомандувачем. Навпаки підживлює цю тему, де симпатії українців точно на боці військових, бо їх не можна зневажати.
Тому якщо прес-конференція планувалася як підсумкова, важлива подія на фоні позитивного рішення по ЕС, вона своєї мети не досягла.
Але залишила дуже тривожне відчуття від поточної ситуації в країні
Sevgil Hayretdın
Коли Зеленський у момент свого тріумфу називав мене фейсбучним міністром — я лише гірко посміхався, бо чітко знав, що зелень присвоїть собі наші здобутки, спробує свої помилки перекласти на нас, а далі прокрадеться і кине Україну в велику біду.
Але коли Зеленський називає Генерала, який рятує Україну: Валєрою, фейсбучником і членом та рівнею своєї безумної команди — він лише прискорює власне падіння.
З цим президентом виграти війну ми не зможемо.
Volodymyr Omelyan
ГОРЕ-НІКЧЕМА
Гидка прес-конференція людини, яка за ці два роки так нічого не зрозуміла і нічому не навчилася.
У цьому є трагедія України.
Жахлива драма, яка розгортається прямо зараз на наших очах і за нашою участю.
Хтось там казав, що гірше не буде, хтось там казав, що хоч посміємося.
Ну, смійтеся тепер ті, кому стало смішно.
Ця банда негідників ніколи не піде на об’єднання країни перед страшною загрозою.
Вони дискредитують Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного та військових патріотів.
Іхнє завдання зруйнувати систему управління військами, розігнати найвище військове командування та капітулювати під гарантії власної безпеки.
Вони здадуть країну та здадуть народ.
На нас чекають жахливі випробування наступного року.
Тепер можна сказати з повною визначеністю — із Зеленським та його бандою при владі війну буде програно.
Я не маю жодних хороших відповідей на ці виклики.
Мені страшно вимовити ту відповідь, яку насправді я собі даю. Однак може так статися, що вона стане єдино можливою. Не дай Бог.
Єдине, що я стверджую – народ не може залишатися заручником купки негідників, злодіїв та зрадників.
Ірина Аніловська
Це жахливо. Катастрофічно плінтусний рівень усіх компонентів публічної політики без вийнятку. Це навіть не рівень району чи містечка. Це взагалі навіть не політичний рівень.
Навіть натяку нема на компетентність і обізнаність. У жодному з питань. Хаотизм думки. Розірваність вербального мовлення. Майже патологічний плеоназм і тавтології (надлишковість і дублювання одних і тих же одноманітних висловів).
Повне нерозуміння контексту. Хапання за завчені звороти риторики, які, помітно, вже давно охололі й вистуджені навіть для мовця. Абсолютна негнучкість ні в мисленні, ні в реакціях, ні в акцентах, ні навіть у кінесиці тіла.
Цілковита неспроможність мотивувати свій народ. Ущент вигасле полум’я. Дотла вичахла ватра. Лідерські якості й харизма – навіть не нуль, а мінус. Пропаганда втоми, виснаги, знемоги, інтелектуальної поверхневості й астенії.
Абсолютна влада – в руках абсолютної пересічі.
Це навіть не бліда серединка. Це щось украй аутсайдерське, притуплене, побіжне, плитке, мілке, застійне, прибите, пригнічене.
Коли з копій копії робляться наступні копії – кожна з них стає все блідіша.
Остап Дроздов
Це вже повний капець!
Чотирикратний ухилянт так по — панібратськи називає шановного генерала Валєрою, що хочеться йому заплювати очі. Це перше. А друге ще страшніше: ця буратіна на один щабель ставить шанованого всіма Головнокомандуючого і якусь х… на всю голову бур’яну безумну!!! Капєц!!!
Валентина Зеленська
Так роблять потужні фото Найвеличнішого лідора всього Світу….щоб повищеньким був…

Последние новости

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

8 часов назад

Російські ракетні удари по Одещині та Дніпру: вже восьмеро загиблих, 65 поранених

4 липня російські війська завдали удару балістичною ракетою по портовій інфраструктурі в Одеській області, внаслідок чого загинула одна людина, ще…

9 часов назад

Стамбульські домовленості можуть стати основою для переговорів з Україною, — Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія може повернутись до так званих "стамбульських домовленостей" щодо миру між РФ та Україною. Про це…

9 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024 1. росія вилетіла з десятки найбільших економік світу. - Падіння…

9 часов назад

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

18 часов назад