Категории: Политика

ДБР працює на ФСБ!!!. Тетяну Чорновол збираються арештовувати за підбитий кацапський танк!!!!

ДБР працює на ФСБ!!!. Мене збираються арештовувати за підбитий кацапський танк!!!!

Я ніколи нічого не просила, а тут прошу поширити…Ми повинні бити москалів, а не сидіти за гратами через диверсантів у владі….За моєю інфою команду дав Єрмак..
Розказую подробиці
Зараз я на бойовому чергуванні і отримала інформацію гіршу ніж танки, яких я очікую.
Я працюю з комплексом Стугна. Експортним. На рахунку моєї дівчинки ворожий Ураган і танк…Сьогодні весь день бойова тривога…І тут мене попереджують, що зараз за мною приїде ДБР — арештовувати. І нажаль це не жарт…Розказую, експортна Стугна мені потрапила завдяки Пашинському, який за місяць до війни організував навчання операторів, домовився, що у випадку нападу зі складів підприємства, яке виробляє Стугни буде видана зброя, що робилася на експорт. Ми на відміну від ОП були впевнені, що буде напад на Київ… Я особисто їздила і привозила ракети… їх вдалося забрати, перед авіаударом -завод і склади знищені. Завдяки Пашинському, сформовано більше десятка підрозділів на нашому рахунку десятки спаленої техніки з врятованих ракет по всій Україні- Кривий ріг, Бровари, Ірпінь, Чернігів, у нас втрати…
А що влада? Подякувала? ДБР зараз вломилося в Хлебчу арештовувати Пашинського, йому інкримінують розкрадання цих Стугн з яких ми б’ємо танки москалів. І по мені арешт. Правда, мене чи не можуть знайти, або слабо приїхати на мою позицію на передок.
Питання, це зрада ДБР чи вище?
Маю інформацію Ермак дав команду
Конкретно мені сказали справу склепав слідчий Петрухін. Хто в нас займається диверсантами — займіться цим підаром- агентом ФСБ. А ось чим займаюся я

P.S.

Важко усвідомити, але у нас все можливо. Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу проти Сергія Пашинського за незаконне заволодіння зброєю. Слідчий ДБР Петрухін сьогодні разом зі спецназом ДБР розшукує Пашинського через справу, пов’язану з протитанковими ракетними комплексами Стугна та Корсар.
Як виявляється, напередодні війни Пашинський за сприяння КБ Луч розпочав підготовку 50 розрахунків ПТРК Стугна та Корсар з числа добровольців. Серед яких, зокрема, є колишній народний депутат Тетяна Чорновіл, яка під час російської агресії знищила два російських танки, з відеопідтвердженням цих результатів.
А перед початком війни, Пашинський, який був впевнений, що Росія атакує, за погодженням з керівником Луча Коростельовим організував своєчасний вивіз з заводу великої кількість протитанкових ракет, які виготовляло КБ Луч за замовленням однієї з арабських країн (бо замовлення на ракети та пускові установки Міноборони України перед війною не зробило, і були вільні потужності для роботи з іншими замовниками). Завдяки цьому цінне озброєння було збережено від російських ударів.
На початку війни за наказом главкома ЗСУ Валерія Залужного була створена окрема військова частина для застосування ракетних комплексів з арабського замовлення, у яких екран був арабською мовою, з саме тих підготовлених на Лучі перед нападом добровольчих розрахунків, в цьому підрозділі ЗСУ зараз і воює Чорновіл.
З першого дня війни цей підрозділ виконує бойові завдання, та має на різних напрямках десятки підтверджених відеозаписом знищених цілей. Їх кидають на важливі напрямки, на одному з них я знахожусь зараз сам і можу засвідчити високі оцінки командирів ЗСУ щодо їхньої роботи.
Вважаю, що ДБР перед тим як порушувати справу по протитанковим комплексам та обставинам їхнього вивозу має для початку звернутись до главкому ЗСУ В.Залужного та отримати інформацію, куди та як застосовуються арабські Стугни та Корсари, та чи є у головнокомандувача зауваження щодо озброєння за арабським контрактом. Навіщо ви лізете не в свою справу? Хто вам це сказав?
Якщо керівництву ДБР та його спецназу хочеться зараз зробити важливу справу та показати, що вони керуються державними інтересами, то їм краще виїхати затримувати злочинців у Гостомелі, Бородянці, Мощуні та Бучі, там їх багато і саме цим можна довести свій професіоналізм. А зараз війна, і ви маєте підпорядковуватись та слухати військове командування, бо саме військові захищають ваше безпечне та безглузде існування в теплих кабінетах.
Юрій Бутусов
От я переконаний був що всі ці «треба єднатися» і «не на часі» закінчаться чимось подібним.
У той час коли кияни мужньо захищають свою столицю, наше доблесне ДБР вирішило про себе всім нагадати і… прийшло заарештовувати Сергія Пашинського. Зі слів Мирослава Гая і Тетяни Чорновол, яких я знаю та поважаю, заарештовувати Пашинського прийшли тому, що він організував передачу протитанковитх комплексів «Стугна» вироблених на експорт… Збройним силам України.
Наразі завод і склади знищені авіаударом, але «Стугни» що там були збереглися — їх передали до ЗСУ. Сформувавши десятки розрахунків ПТРК. Ці «Стугни» уже палять ворожу техніку.
І от ДБР, яке сам Бог велів відправити разом з їхнім гламурним спецназом десь під Стоянку, побачило в цьому кричуще порушення закону і припхалося Пашинського заарештовувати. Прямо під час боїв.
Ба-більше, Тетяна Чорновол повідомила, що її теж попередили про можливість арешту, при тому що вона перебуває на передовій і знищує техніку окупантів з тої самої «Стугни».
Не на часі? Давайте єднатися? Давайте!
Я чекаю від шанувальників ЗЕ обуреної реакції на свавілля ДБР. Буде?
І ще. Я си-и-и-и-ильно сподіваюся, що цей арешт Пашинського НЕ спроба відволякти нашу увагу від перебігу російсько-українських переговорів. Бо майте на увазі — ми не відволічемося.

Последние новости

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

5 часов назад

Єрмак потужний менеджер. Робить те, що я скажу, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає главу ОП Єрмака потужним менеджером. Про це він заявив в інтерв'ю виданню Bloomberg. "Єрмак потужний менеджер, один із…

6 часов назад

Міністр Федоров збрехав виданню «Голос Америки»

Хакери викрали з урядового порталу цифрових послуг Дія дані 13,5 мільйонів користувачів і розмістили їх для нелегального продажу в мережі…

9 часов назад

Росіяни окупували Сокіл та Восход на Донеччині та просунулися в Сотницькому Козачку на Харківщині

Російські військові окупували села Сокіл та Восход у Донецькій області.  Про це повідомляє DeepState. Також ворог розширив фронт у Харківській області…

9 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 04.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 04.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад

«Слуга народу» Дубінський діяв за завданнями ГРУ ЗС РФ спільно із Деркачем та Сівковичем

Екснардеп Андрій Деркач та "слуга народу" Олександр Дубінський підтримували зв'язок із ГРУ РФ, готуючи пресконференції з метою дискредитації влади України.…

21 час назад