Категории: ВидеоПолитика

ДБР ОБШУКУЄ ЧЕРНОВОЛ

До будинку відомого журналіста-розслідника, громадського активіста та колишнього народного депутата від Тетяни Черновол вломилися з обшуком.

Саме по собі це вражає, але не більше. Зрештою, перед законом всі рівні, якщо суд видає постанову – буде обшук. Набагато цікавіші деталі, якими той обшук супроводжується.

По-перше, знову й вкотре нам демонструють кричущу вибірковість правосуддя. Коли у тому самому приміщенні ДБР Черновол травмували ногу (а що це правда – я бачив особисто) – силовики не поворушилися. Винуватцям нападу на журналістку наразі навіть догани не оголосили – не те що не покарали. Просто от зрозумійте, якщо на вулиці до вас причепиться гопник і ви ударом відправите його в нокаут – вас запросто можуть притягнути за хуліганку і завдання важких тілесних (я сам так був – ледь не потрапив). Але якщо вам у приміщенні силового відомства вивернуть ногу так що ви пару місяців ходитимете на милицях – оближіться і помовкуйте. Я вже не кажу, що коли в мережу потрапляє відео про те як брат голови ОПУ продає посади – для силовиків це не злочин. Президент вийде, скаже «ми таким не займаємося» — і край. Це вам не Порошенко, який звільнив Гладковського після всього лише передачки по телеку, де власне 80% тверджень ґрунтувалися на інформації невідомого походження!

Друге – і набагато важливіше. Що було причиною обшуку? А причиною було звинувачення в тому, що ніби саме Тетяна Черновол під час гарячої фази Революції Гідності 18 лютого 2014 р. організувала підпал будівлі за Липською-10, де містився один з офісів Партії Регіонів, і де в результаті пожежі загинула людина. Чхати, що того дня біля того офісу відбувся справжній бій між учасниками Майдану і тітушнею. Чхати, що по учасниках Майдану тоді уже стріляли. Державне бюро розслідувань раптом різко зацікавило хто завдав шкоди офісу партії колишнього клієнта першого заступника голови ДБР Бабікова – Віктора Януковича.

Я маю щирі вітання до учасників і прибічників Революції Гідності, які рік тому за зелену команду рвали кольчуги на грудях і які все ще підтримують Зеленського. Це не у Тетяни Черновол обшук – це плювок рила всім вам. Я щиро вітаю учасників Самооборони Майдану – КОЖНОГО з вас можна брати і звинувачувати у вбивствах та у свідомому псуванні державного майна. До смерті не розплатитеся. Я щиро вітаю всіх, хто взагалі перебував тоді на Майдані, а особливо – волонтерів, які забезпечували Самооборону Майдану. Кожного з вас можна брати як співучасників убивств і масових заворушень, що потягли за собою загибель людей. Я щиро вітаю студентів – учасників Майдану, які ходили на зустріч з Зеленським – вам банально проїхалися по вухах. Вас обдурили.

Комік зіграв перед вами гарного хлопця – більшого він не робить. Вітаю. Можна навіть не доводити вас всіх до суду – достатньо вломитися до вас до дому, перегорнути все до гори дригом, півроку поганяти вас на допити, а потім – вибачитися.

Оближіться, йолопи – це ви привели цю владу. Ви зробили це разом. Коли вас пакуватимуть, або коли перетрушуватимуть білизну ваших дружин під час обшуку – не забудьте проспівати мантру «То Порошенко винний, що не посадив ригів». За Порошенка діяла амністія. А зараз…

Очевидно, причин того що вломилися до Тетяни Черновол – дві. Перша – ЗЕкоманда перелякалася паголосу «ЗЕ уклав коаліцію з Порохом». ЗЕкоманді тепер терміново треба виправдатися перед виборцями задуреними казками про бариг. Тому – нова справа проти Порошенка. Тому – удар по учасниках Майдану.

Друга причина ще більш банальна. Тетяна Черновол провела розслідування перебування президента Зеленського в Омані. За її розслідуванням Зеленський там домовлявся з тамтешніми ділками про продаж їм української землі після розкриття ринку. З профітом для самого Зеленського – звісно. Після розкриття ринку може статися так, що розслідування Черновол здобуде цілий букет неспростовних доказів.

Тетяну Черновол жертвою обрали не даремно. Найбільш вірогідна причина – її розслідування.

Дмитро «Калинчук» Вовнянко

P.S.

Обшуки у Тетяна Чорновол смердять єжовщиною. ДБР на замовлення «активіста» Портнова продовжує переслідувати активних учасників Майдану. Ні, не залякувати. Я не знаю чим можна залякати Таню після звірячого побиття биками Януковича, у якого вищезгаданий «активіст» служив в адміністраціії, після фронту і смерті чоловіка на війні. Проте, я знаю точно: тим, хто займався правовим чи іншим свавіллям проти таких, як Тетяна, потім доводилося швидко брати ноги в руки. І невдовзі цей момент настане знов: терпець уривається. І карантин не врятує.

Volodymyr Ariev

Подивишся шкільні уроки і розумієш як так сталося, що піраміда МММ після кидка в 90-х мільйонів українців, мала в Україні ще один зліт, як так сталося, що в 2020 році бдло вкладається в нову піраміду, в якій бдлу обіцяють 500% доходу…. і як так сталося, що зупинивши ворога на сході, відновивши з нуля економіку, бдло в якості подяки хоче тебе посадити в тюрму, вибираючи натомість нікчемного клоуна.

Mason Lemberg

Влада продовжує репресії.
Сьогодні на світанку слідчі ДБР зайшли у дім Тетяни Чорновол і зараз проводять у неї обшук. По справі підпалу в офісі «Партії регіонів» під час Революції Гідності. Тетяна живе сама з двома малими дітьми. Чоловік Микола загинув на фронті…
Що вони збираються знайти у Тетяни???
Це виключно спроба політичного тиску та залякування. Всіх, хто не згідний з правлячим сьогодні режимом. Ми це уже проходили в часи Януковича. Результат таких методів теж відомий – Янукович та його кліка ганебно втекли у Росію.
Закликаю владу – зупиніться! Не воюйте з майданівцями та добровольцями, а тим більше – з жінками та дівчатами! Вони, – на відміну від вас, боягузів, – сміливі і безстрашні. Не повторюйте помилок сумнозвісного ростовського втікача!
Нас не зламати!
А відповідати за все будете неодмінно!

Андрій Парубій

ГБР проводит обыски у Татьяны Черновол.

Владимир Александрович постепенно становится Владимиром Владимировичем. Есть только небольшая проблема, в нашей стране путинов не любят. Любых. Поэтому, заканчивать придется не под фанфары, а в Ростове.

Таня, держись!

Олексій Гончаренко

Найгірше в ситуації з Чорновол те, що обшуки в неї відбуваються в рамках кримінального повадження щодо «підпалу офісу Партії регіонів».
Це відкриває страшний яшик пандори, коли абсолютно всі люди, які були на Майдані у 2013-2014 роках можуть стати обвинуваченими. Всі хто боровся з беркурнею та захищав Україну — всі можуть віддати під суд.

Це не просто реванш. Це бажання повної ревізії Революції Гідності, яка вкладається в концепцію «міру» з Росією та так званого «державного перевороту», що може легалізувати керівників держави за часів Януковича.

В такому випадку це фактично відкриває дорогу до повернення і Януковича, і Азарова, і абсолютно всіх хто привів в країну війну.

Андрій Смолій

Обшуки в будинку Тетяни Чорновол у «справі Майдану», на жаль, підтверджують те, що представники реваншу у владі почали наступ на Революцію Гідності. Вони взялися переписувати історію і спотворювати реальність відповідно до кремлівських директив

Про це повідомляє пресцентр «Народного фронту».

У заяві йдеться:

«З самого початку російська пропаганда прагнула засудити учасників Майдану. Увесь час ворог робив спроби заплямувати Революцію та її здобутки. Їхнє завдання полягало в тому, щоб загалом дискредитувати вибір, який український народ зробив на Майдані.

Сьогодні влада робить величезну помилку, що на тлі багатьох інших проблем дозволяє представленим у ній реваншистам здійснювати наступ на Революцію Гідності. Це, безумовно, створить додаткову суспільну напругу у надскладній ситуації, викликаній пандемією і неминучою соціально-економічною кризою.

В інтересах влади та держави негайно припинити безглузді переслідування учасників Майдану. Адже українці за будь-яких умов продовжать боротьбу за право жити в демократичній Україні, яка неодмінно стане членом ЄС і НАТО. Саме це було метою Революції Гідності.

Зараз владі потрібно не створювати додаткові точки напруги, а об‘єднувати українську спільноту для подолання викликів, перед якими опинилась наша держава».

Народний фронт

Більшовицький виступ заменитого «слуґі» Бужанського в парламенті фактично дав старт кар’єрі Венедіктової в ОГПУ, через це перші ж її кроки не можуть розчаровувати подібних персонажів (а головне їхніх патронів).

І не розчаровують — особисте внесення пані генпрокурором в реєстр досудового слідства чергових справ проти Порошененка чітко вказує з якою метою і для чого вона була призначена.

Юридична перспектива цих справ про призначення ним судей ВС після проведення відкритого конкурсу (який не пройшла сама Венедіктова) нікчемна, це чудово розуміють фахівці, але ж розрахований цей вертеп зовсім не на них — реваншистам треба тримати в дезорієнтованому суспільстві градус ненависті до державників, це чи не єдиний фундамент цієї влади.

В рамках попередніх півтора десятка справ вони нічого не змогли довести за цілий рік силового тиску, навіть самі не можуть сформулювати суть своїх обвинувачень, рівень яких так і залишився нижче Біґуса, тому і розпочали нове коло.

При цьому в своїх інтерв’ю генпрокурор демонстративно формує імідж безпристрасного законника та рівновіддалену від всіх фігуру — але вже очевидно, що традиційно для зеленої влади слова будуть суттєво розбігатися зі справами.

І як хочете, а демонстративні випади Портнова проти Венедиктової виглядають не більше ніж грою для дистанціювання в очах суспільства генпрокурора від токсичного московського відморозка.

Тут теж критерієм істини є практика: Портнов прямо погрожує прорукору по своїй справі — і нічого.
А за незручні для теперішнього потерпілого президента слова — люди ходять на допити і в суди як на роботу.

Тому система продовжить наступ, якими б словами не приховувався реванш, і його адептами вже не сказано, а підписано достатньо, щоби самим стати фігурантами майбутніх розслідувань.

Валерій Прозапас

ДБР повідомило про ПІДОЗРУ Чорновол в убивстві охоронця офісу Партії регіонів шляхом його підпалу.

Підозра готувалася не один день. Ще два тижні назад вже була інформація щодо можливої підозри для Чорновол.

Обшуки сьогодні зранку стали останнім «актом» ДБР перед врученням підозри. Це означає що маховик репресій проти Майданівці запрацював на повну силу. Проросійські сили вирішили остаточно знищити надбання Революції Гідності.

 

Последние новости

Командир роти ЗСУ звернувся до «слуги» Безуглої: «Мізки вмикати не пробували? Що ви творите?»

Командир роти ударних БПЛА "Люфтваффе" 129-ї бригади ТРО Микола Колесник порадив "слузі народу" Мар’яні Безуглій зважувати свої заяви, оскільки це може…

5 часов назад

Порошенко передає ЗСУ 2 тис. дронів

Петро Порошенко везе на фронт чергові 2 тисячі дронів. Вартість цієї партії техніки – 40,9 млн грн, або понад мільйон…

6 часов назад

Чотири окупанти летять високо у повітрі після вибуху свого човна. ВIДЕО

Українські воїни ліквідували ворожу штурмову групу, яка рухалася водою на човні поблизу острова Нестрига на Херсонщині. На запису, який опублікований…

16 часов назад

Генерал Кривонос пояснив, чому вважає президента некомпетентним у питаннях війни

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос висловив свою думку щодо президента України, який не володіє реальною інформацією щодо подій на фронті…

17 часов назад

ВОНИ ШУКАЮТЬ БОНАПАРТА

Той факт, що Мар'яна Безугла накинулася на військових, більшість аналітиків оцінили вірно. Так, так за погіршення ситуації на фронті суспільство…

17 часов назад