Категории: ВидеоПолитика

Дєло пахне керосіном

Подоляк на каналі Ахметова вчора виглядав жалюгідно, як і інші представники ОП.

Він був думав, що маючи за спиною «1+1» і купивши мовчання одних позитивних блогерів та шершаві язики інших, кварталівці міцно тримають ситуацію — але їм продемонстрували, що насправді господар той, хто впливає на мільйонні телевізійні аудиторії.
Чи це було зроблено через висвітлений світовими ЗМІ офшорний зашквар головних «слуґ», чи Ахметов превентивно дає зрозуміти своє відношення до спроби тиснути на пресу через «закон про олігархів», або просто поставив хрест на своїй мовчазній підтримці Зеленського — в будь-якому випадку пожежу побігли тушити реально впливові «слуги», а не тупорилі говорящі голови.
…і виявилося, що насправді Шефір мало чим відрізняється від Безуглої, сам Подоляк від Мілованова, а що Арахамія нарваний гопнік всі знали давно.
Це ж треба верещати «я доларовий мілліонєр!», коли виборець думає чим сплачуватиме за тепло.
Або «другу президента» щось мукати у відповідь на пропозицію повернути з офшорів президентські мільйони та сплатити з них податки.
У Подоляка навіть не вистачило розуму погодитись на інтерв’ю свого бубачкі Бутусову — він тільки що не обісрався на цю пропозицію.
Парням вказали на їхнє місце за допомогою інших аватарів типу Гордона та Шустера, які шашлик слопали, але за командою погризли кормільцев.
Класичний жабо-гадюкінг, шкода тільки, що це відбувається не через вимоги суспільства, яке переважно не усвідомлює як над ним познущались, а через розуміння кукловодів, що дєло пахне керосіном.
Але все ще попереду.

P.S.

Первый помощник президента Украины Сергей Шефир, еще полгода назад запрещавший себя снимать на видео, вчера во время прямого эфира на программе «Свобода слова Савика Шустера» заявил, что в Украине сейчас «полная свобода слова».

Об этом пишет в Facebook журналист Михаил Ткач.

«Вчера у Шустера говорили о свободе слова. Парадоксальность ситуации заключается в том, что со стороны власти слово почему-то взял первый помощник президента Сергей Шефир. Господин Шефир, который почти не поднимая глаз и, похоже, читая заранее заготовленный текст, громко заявил, что сейчас в стране «полная свобода слова», а еще полгода назад во время публичного мероприятия пресс-конференции президента Зеленского тот же Шефир запрещал его снимать. Действительно «полная». Посмотрите», — написал он. 

P.P.S.Михаил Подоляк, я правильно понимаю, из сказанного Вами вчера, что ОП оплачивает услуги блоггеров которые позитивно пишут о власти? Или Вы считаете, что ОП все же целесообразно компенсировать расходы тем, кто пишет в пользу власти лишь искренне?
Я даже не стану спрашивать, как и кто оценивает уровень искренности блогера. Хотя реально интересно, по мнению ОП Арестович был искренним когда писал, что Зеленский малорос и криворожский ватник или когда пел ему дифирамбы? Или он был искренним каждый раз, когда писал посты, за которые ему платили? А Лещенко был искренним, когда обвинял Порошенко во владении офшоров или когда оправдывал Зеленского за тоже самое? Или все дело в гонораре? Ну, да черт с ними, с чертями.
У меня вопрос о другом. Вот я сейчас искренне пишу, что Зеленский величайший политический лидер по версии Ермака и Мендель. И он таковым действительно является. В рейтинге Ермака и Мендель. Но в этом рейтинге нет никого кроме самого Зеленского. И все же, сколько стоит такой пост? Или за это уже заплатили Ермаку и Мендель? А сколько заплатили? В общем, интересно насколько должен быть подхалимским пост, чтоб за него вообще заплатили?
PS Обратите внимание, что я не спрашиваю из каких денег ОП платит «позитивным блогерам». Этот вопрос должны задавать САП и НАБУ, а не я. И будет странно, если они его не зададут после ваших слов. ))

Последние новости

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

1 час назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

2 часа назад

Народ підтримує збільшення тарифів на електроенергію

Одночасно з інформацією про отримання фірмою сценариста "Слугі народа" 750 мільйонів за поставку електроенергії - виходить соціологія, згідно якої народ…

4 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

12 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

23 часа назад