Категории: Мнение

Ця потвора десятиріччями просуває в Україні русскій мір

А доки ми пригадуємо комусь звʼязки з росією, що вже в минулому, дехто продовжує будувати мости між українцями та росіянами прямо зараз, на третьому році повномаштабної війни та геноциду українського народу — відкрито, відверто, нахабно.
Чічваркін, який возвеличує Навального і розказує про якусь російську опозицію (чувак живе в своїх мультиках), вже не вперше у Гордона та гуляє з ним Києвом.
А тут ще товаріщ Гордон вирішив затягнути в ефір російську акторку, що вже після початку повномасштабного вторгнення, коли росіяни влаштували масакру в Київській області, а російські тб-помийки називали все це зрежисованими фейками, погодилася й відзнялася в цілому сезоні російського гімносеріалу, який, як і всі російські серіали (особливо після 2022 року!) є невідʼємною частиною рашистської пропагандистської машини.
«Пожалуйста, давайте пєрєстанєм ссоріться, прімітє нас в свой круг» (sic!!!) — каже російська акторка (теж, до речі, фанатка Навального і «прєкрасной россіі будущєго»).
У відпровідь Гордон їй посміхається, робить мільйон компліментів (насправді — вилизує, як завжди він це робив з росіянами в своїх так званих інтервʼю) та декілька разів за ефір наполегливо (!) закликає українців подивитись російські фільми, в яких знімалася ця жінка в ролі «простой русской баби».
А вона додає про «простой русскій народ», який нічого не вирішує й знаходиться «в заложніках у путіна» та про те, що «украінци подходят ко мнє во Франции і благодарят»!
Багато хто не ставиться серйозно до діяльності товаріща Гордона, а дарма.
Ця потвора десятиріччями просуває в Україні русскій мір, дуже вправно прикриваючись патріотизмом та ненавистю до путіна (так-так, винятково до путіна, а не до росіян). Російська мова, російські відомі люди та постійні романтичні спогади про «совєцкіє врємєна» — головні інструменти Гордона в його методично-систематичній інформаційно-психологічній роботі з аудиторією.
До речі, Зеленський перед тим, як його обрали президентом, сходив на одне єдине інтервʼю, і звісно ж — до Гордона. І звісно ж, не випадково, а для найбільшої аудиторії в Україні (яка потім за нього проголосувала) під назвою «какая разніца».
Після 24 лютого 2022 року ця аудиторія таки поменшала. Та наразі чимало людей, які виїхали за кордон (і не тільки), знову розчинилися в російському середовищі/контенті. Деякі українські блогер(к)и повернулись до російської мови, і не всі рекламодавці відмовляються від них (тобто, спонсорують російський контент). В тренди українського ютубу повернулися моргенштерни (яких, до речі, Гордон так само нахабно тягнув в ефіри прямо напередодні вторгнення).
На цю аудиторію, яка так легко готова повернутися до російського контенту та русского язика, або ніколи з нього й не злазила, на цих споживачів, яким і досі «какая разніца», на цих слухачів, які підходять за кордоном до росіян, щоб їм подякувати, на цю публіку, яка дивиться в Україні Алхім і «Слово Пацана», відпрацьовує наразі совєцкій школьнік Арєстовіч (думаю, досі неофіційно працюючи на ОП) та товаріщ Гордон.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

16 часов назад

Російський окупант засунув гранату собі під бронежилет та підірвав ВІДЕО

Получи фашист гранату! Российский солдат был атакован украинским дроном. Не справился со стрессом и принял решение ускорить процесс, засунув гранату…

23 часа назад

США виділять Україні новий пакет допомоги на $2 млрд, — Блінкен

Глава Держдепу США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати виділять ще 2 млрд доларів допомоги Україні. Про це він заявив…

24 часа назад