Категории: ВидеоПолитика

Це жахливо

Проект Державного бюджету на 2021 рік є свідченням нерозуміння владою ситуації потрійної кризи, в якій опинилась країна.
Перша криза – безпекова. І в умовах безпекової кризи бюджет передбачає скорочення фінансування ЗСУ і сектору безпеки. Не поліції, а сектору безпеки, ЗСУ. Чому? Це пояснив Кравчук: він вважає, що не треба озброювати армію, а треба вести капітулянські переговори. Це точно тактика Януковича. Це жахливо.
Друга криза – пандемія коронавірусу. Ви сподіваєтеся, що коронавірус припиниться до грудня місяця цього року? Ви маєте більше 200 людей, які помирають у вас щодня. І ви нічого не закладаєте, продовжуючи далі дерибанити бюджет. Третя криза – економічна, бо ви не закладаєте нічого, крім того, де ви будете дерибанити.
В таких умовах за такий проект бюджету Європейська Солідарність
не голосувала. Завжди за бюджет голосують політичні сили, які на себе беруть відповідальність за долю країни – і несуть цю відповідальність. Вони є владою. І кожен депутат, кожна фракція, яка проголосувала за цей бюджет, а раніше голосувала за призначення міністра, за призначення голови Нацбанку, за призначення керівника спецслужб – вони і є справжня коаліція, яку б опозиційну риторику вони б не вели.
Це ганебно по відношенню до українського народу, бо він краще за будь-які пропагандиські відосики і фільми Голобородька бачить, що відбувається з економікою, з медициною. Бачить, що відбувається із «закінчимо війну за два тижні», з капітуляцією. «Європейська Солідарність» має стратегію і знає, що робити. Ми готові підставити плече, але не тоді, коли продовжується безглузда політика.

P.S.
Верховна Рада в особі монобільшості плюнула в обличчя Зеленського. Пройшов тиждень з того моменту, як президент вирішив, що його антиконституційний законопроєкт буде підтриманий та внесений в парламент, але сталася велика прикрість, монобільшість не ризикнула своїм здоров’ям та проігнорувала свого патрона.
Не допомогла брудна медійна компанія влаштована з Банкової, не допомогли ефіри, на яких верховний бив себе в груди та кричав, що всіх розпустить.
Володимир Зеленський більше не контролює свою монобільшість, більше того, вони його почали зневажати. Рейтинги обвалились і місцеві вибори яскраве тому підтвердження. Слуги більше не бояться, що він їх розпустить, і тому почали свою гру, від якої Україні ліпше не стане.
Все, епоха зелених дилетантів скінчилась. Тепер потрібна відставка Зеленського. Після цього всіх нас очікує важка робота, в якій треба розгрібати все те лайно яке вони накоїли. Економічна криза, діра в бюджеті, неспроможність протистояти коронавірусу, сепаратні домовленості з Путіним, провал в закупівлі озброєння для армії — це все треба виправляти та працювати над розвитком, і вигрібати з тієї ями, в яку ми скотились через зелених профанів.

Теги: бюджет2021

Последние новости

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

2 часа назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

2 часа назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

2 часа назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

2 часа назад

Вони нас не посилали — не їм казати що нам робити тепер

​​Я нічого не писав про огидний номер Кварталу-95, про футболки "Ухилянт", про те що як з'ясувалося, син Мосейчук сидить за…

2 часа назад

РФ готувала на 9 травня теракти у Києві. СБУ затримала виконавців на гарячому

Росія планувала на 9 травня теракти у Києві, їх готувало ГРУ РФ. Службі Безпеки вдалося попередити ворожі провокації. Про це…

2 часа назад