Категории: Мнение

Бумеранг повернувся до клоуна

Зненацька Вовка Зеленський образився на те, що не далеко усі українці почали плакати розмазуючи шмарклі про щоках, після того, як всесвіт узнав про його короновану хворобу. Навіть щось там пробубонів про людяність і таке інше!

Я догадувався що він ще той бовдур, але щоби все було настільки пагано??? Міттєво під його скиглячим дописом на фейсбук, йому згадали усе. Тобто всю його показову людяність.
Особливо вона була помітна в номерах Кварталу, про ебонітові палочки та про армію порівняну з баранами. Про екіпаж субмарини «Запоріжжя» перед штурмом, яку дуже людяні сценаристи Кварталу порівняли з пукаючей у воді ігуаною. Згадали людяність у його тезі про пересув кордону вбік України. Про ту його людяність, яка дозволяла Зеленському висміювати особисті вади політиків зокрема Андрія Порубія. Ну і згадали про «Палаючу хату»…
Бумеранг повернувся до клоуна навіть швидше, чим очікував хтось! Але усі без виключень бажають цій солодкій парочці Зеленський — Єрмак швидкого одужання. Їм ще відповідати перед нацією…

Я щиро бажаю Володимиру Зеленському одужання!
Я впевнений, що він подолає підступну хворобу, не отримає ускладнень і швидко відновиться.
Я так само бажаю йому не хворіти взагалі, стежити за собою, і підтримувати відмінну форму. Тому, що ми всі на нього сподіваємося. І я особисто — дуже сподіваюсь. Ви — моя надія на справедливість, Володимире Олександровичу.
Бо під час слідства і суду по вашій «діяльності» на посаді Президента України (який, я сподіваюся, буде не в такій віддаленій перспективі), ви маєте відчувати себе максимально добре. Ви маєте бути витривалим, щоб гідно пройти весь довгий судовий процес, тому, що список ваших «діянь» буде чималим.
Ваша пам’ять повинна бути твердою, а мислення кристально чистим — щоб згадати і сформулювати всі деталі злочинів, В яких буде звинувачено Вас, і Ваших подільників. Щоб ніхто з них не втік від відповідальності.
На суді будуть багато говорити про людяність, і її межу. Ну, наприклад, про керовані слідство і правосуддя. Де все вирішувалося не за законом — «по людськи». Простим телефонним дзвінком людини — людині.
Про то, як після одного вашого брифінгу людей оголосили винними і посадили за ґрати, де тримали їх без будь-яких доказів.
Про ваші (і за Вашим дорученням) видимі і підкилимні переговори з ворогом, і дії , що мають всі ознаки зради України. Адже зрада — це чисто людська риса.
Про те, як для вас дороге кожне людське життя. І як ви позбавили своїх військових права на захист власних (і наших) життів. Про людину в формі на прізвище Журавель, який так по-людськи сподівався на те, що «своїх не кидають». І його б не кинули, якби не ваше «людське» втручання. І «людські» правила на фронті, якими ви пов’язали по руках і ногах всіх.
Про Людяність з великої літери. Коли ви мали величезні гроші, але закатали їх в асфальт власного рейтингу, і рейтингу вашої «людської» партії перед виборами. Замість того щоб створити систему захисту для людей країни, за яку Ви несете відповідальність. Чим прирекли на муки хвороби тисячі, а на смерть багато сотень людей.
Про те, як з самого початку вашої «людської» діяльності ви порушували Конституцію. А потім взагалі вирішили, що людина може бути важливіше головного Закону, якщо ця людина — Ви.
Я згоден. Буде непросто і тривало.
Я навіть готовий особисто захистити вас від можливих рецидивів хвороби. І за свій рахунок забезпечити захисними медичними масками, на весь період, поки ви будете перебувати під слідством — мені теж не чужа людяність.
Я буду ходити на ваш суд, так само, як ходжу на суди військових і патріотів, які потрапили під прес, завдяки вашій «людяності.»
І, не повірите — просити я буду того ж самого, що і для них. Чесного правосуддя.
Одужуйте, Володимир Олександрович. Ви нам дуже потрібні. Ми хочемо поговорити з вами про людяність. Яку ви не раз занурювали голово в лайно, ще коли були звичайним лицедієм в дешевому шоу. А потім взяли, і поширили цю практику на всю країну.
Тримайтеся там. Треба зміцнити здоров’я. Треба готуватися.
Бо все, що я сказав буде. Ви встигнете повністю відновитися.
Це буде ще не завтра.
На жаль…

Оце 1 листопада президент країни, в якій померло від ковіду більше 8 тисяч людей, а щоденно захворює ще під 10 тисяс, відміняють планові операції, і він збирається оголосити локдаун.
9 листопада в нього виявляють коронавірус — і він починає вишукувати в фейсбуці рекцію на цю найвеличнішу подію та хникати в постах, замість попередити всіх з ким контактував останніми тижнями.
Дітей краще давай тестуй тепер, чучело заразне.
Президент Зеленский оскорбился, что народ не грустит по поводу его заражения COVID-19, а вместо этого радуется и даже острит на эту тему. Мол, когда жена президента заболела, Зеленскому хоть бы что, а вот с Ермаком, видимо, контакт был ближе. Даже пресс-секретарь сожалеет по поводу хорошего самочувствия шефа!
А если серьезно, то чему вы удивляетесь, Владимир Ссаныч? Разве не за гранью человечности было дать истечь кровью на поле боя сержанту Журавлю? Разве не люди с атрофированной совестью плясали на корпоративах на Донбассе, как раз тогда, когда там издевались над проукраинскими активистами и убивали депутата Рыбака? Разве не цинизм – сравнивать Украину с порноактрисой, смеяться над жертвами Майдана, прикалываться над Голодомором и высмеивать экс-главу Нацбанка, которой сожгли дом?
Так что, простите, что никто не скорбит по поводу температуры 37,3 у такого гаранта.
Зеленский обиделся, это его обычное состояние, обижаться на правду. Народ массово болеет, тяжело, целыми семьями и немало летальных исходов.
Больницы переполнены, отделения не достаточно оборудованы, тестов нет или очень дорого, лечение и медикаменты людям приходиться покупать самим, что многим не по карману, медики не выдерживая нагрузки увольняются. При этом провластной командой выбрасываются миллионы на рекламу и выборы, используют деньги из фонда на ковид не по назначению.
Совести хватает вести себя как избалованное дитя и писать народу пасквили. Люди поверили, а Вы их обманули. Негодяи. Не Вам говорить о бесчеловечности, Вы давно за гранью морали и совести. Каждый день в стране новый позор и скандалы. Вы не будете стоять в очереди к врачу, часами ждать скорую и в панике одалживать деньги по соседям, а как бы хотелось, чтобы Вы прошли все муки , через которые проходят простые люди. Говоря о том, что всем вернётся, не забывайте, что вернётся и Вам. И да, обижаются только горничные..

Последние новости

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

2 часа назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

2 часа назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

2 часа назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

2 часа назад

Вони нас не посилали — не їм казати що нам робити тепер

​​Я нічого не писав про огидний номер Кварталу-95, про футболки "Ухилянт", про те що як з'ясувалося, син Мосейчук сидить за…

2 часа назад

РФ готувала на 9 травня теракти у Києві. СБУ затримала виконавців на гарячому

Росія планувала на 9 травня теракти у Києві, їх готувало ГРУ РФ. Службі Безпеки вдалося попередити ворожі провокації. Про це…

2 часа назад