Категории: Политика

Буданов стане керівником Міноборони, Резніков очолить Мінстратегпром, — Арахамія

Керівник фракції «Слуга народу» Давід Арахамія оприлюднив результати засідання фракції по кадрових питаннях.

Про це він написав у телеграмі.

Арахамія зазначив: «Війна диктує кадрову політику. Час і обставини потребують посилення та перегрупування. Це відбувається зараз і буде відбуватися в майбутньому. Тому:

Олексій Резніков у рамках уряду переводиться на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості для посилення військово-промислового співробітництва, що абсолютно логічно, враховуючи його експертизу по «Рамштайну» й необхідність «підняти» Міністерство, яке повинно робити більше.

Генерал-майор Кирило Буданов очолить Міністерство оборони, що абсолютно логічно для воєнного часу.

МВС — Ігор Клименко.

СБУ — Василь Малюк.

Логіка та сама. Силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики.

Ворог готується наступати. Ми готуємося захищатися й повертати своє». 


Найкращим міністром оборони був той фахівець, який добивався переозброєння ЗСУ та поставок західної зброї ще задовго ДО 24.02.
Але то були часи «много вапросав по кадрам», і після повороту не туди ми відмовились від такого підходу, разом з ракетними програмами «Нептун» і «Вільха», дивізіонами гаубиць «Богдана» і РСЗО «Верба», до речі відкинувши харчову реформу в армії тощо.
І тепер сперечаємось через прізвища — повезе не повезе, лудший не лудший, от і весь рівень, на який нас опустили;
не сексолог-стендапер, вже непогано, хоча навіть такий мабуть наніс би меншої шкоди, ніж наприклад міністр Таран.
Яскравий урок, хоча навряд чи багато хто усвідомлює, про що цей урок — а треба б.
………….
А щодо зброї і підтримки не переймайтесь, завдяки спротиву нації включились сили набагато впливовіші за новиє ліца в кріслах, які ще багато в чому не дотягують до рівня цього спротиву, це вже задача на майбутнє.

Валерій Прозапас

Пам’ятаю ті давні страшні часи, коли ми ще не наробили разом і проблемою в країні був т.зв «кейс Семочка», який начебто (за словами Бігуса) мав родичів, а вони начебто мали російські паспорти, які виклав якийсь сайт в інтернеті, а у Бігуса це підхопили, щоб розказати нам про злочинність цілого заступника глави СЗР.
При цьому у Бігуса у самого виявилися родичі з російським паспортом, та не просто паспортом, а ще й служать в ФСБ.
І вся історія раптом, а особливо після «кейсу Свинарчука», стала виглядати операцією ворожих спецслужб проведеною руками його інформаційної боївки проти України.
І от пройшло майже 5 років, Порошенка за Семочка нова влада навіть намагалася посадити за феєричне «захоплення державної влади, шляхом призначення підконтрольних осіб», та історія виявилась пшиком. І всі ми тепер знаємо, що Порошенко може по закону і не винний ні в чому, але ж було «питання по кадрам»!
Настали щасливі часи. І раптом виявляється, цілий міністр оборони під час війни замішаний в схемах по обкраданню солдат на харчах. Феєрія. А цілий глава СБУ десь тіхонєчко в лєс ушол. Мабуть у Сербію за своїм дружком-зрадником Наумовим. Ну а сам Зеленський вимушений інформаційно зондувати грунт: чи переб’є скандал заміна Резнікова на супер-шпигуна Буданова?
Але вже у кібінєтє самого Зеленського постійно чергує і слухає всі секрети нєкто Марія Левченко, яка не пройшла спец-перевірку в СБУ, не отримала доступ до держтаємниці, і яка до 2019 року не те що паспорт, а взагалі куравала українську філію «Центра здоровой молодьожи»- організацію прикриття для ФСБ (по проникненню в закордонні кола через допомогу наркозалежним: https://www.facebook.com/johnsmith4enko/posts/2794485387515195 ).
І от після скандалу зі своїм муженьком-резидентом, який так і не з’ясовано навіщо тоді їздив в зону ООС і що віз назад у багажнику, що змушений був на блокпосту влаштувати кіпіш поліцейським, а його охоронці зиркали з-під лоба і заходили поліцейським за спину, і взагалі виглядало все так, наче ворожа ДРГ вийшла на наших десь у посадці в сірій зоні. І от ця Левченко і далі продовжує сидіти і слухати всі секрети, а її муженьок нікуди не дівся: він тепер курує, як кажуть обізнані люди, Іноземний легіон під крилом ГУР друга їхньої сім’ї.
І от цього Буданова, який не звик перевіряти навіть людей з якими живе під одним дахом, подають нам як велику перемогу.
Така історія.
Під історію Семочка, справа якого виявилась пшиком, зеленські, бігуси і наташі раєвські просунули нам класних пацанів.
Ви там коли наступного разу надумаєте робити разом, попросіть у Бога засейвитись. Може вдастся перезавантажитись після невдачі.

Джон Сміт

Скільки пам’ятаю, з 2019 року після приходу президента, «якого не було і не буде», всі міністри та чиновники, щоб донести щось йому, замовляли піар кампанії.
Не йшли і не говорили з президентом, а бомбардували соцмережі, ЗМІ.
А знаєте чому?
Бо входу в кабінет президента немає ні для кого, окрім Єрмака та ще двох-трьох. Можливо серед них довірена особа з часів Кварталу, Марія Левченко, чоловік якої дружбан Буданова, ро-сійський підданий Гогілашвілі.
Так ось, зараз після всього корупційного безглуздя, що виявили за останні два тижні в Міноборони, ми спостерігаємо таку кампанію виправдання Рєзнікова.
Розумію, що гроші не пахнуть, але корупція вбиває не гірше ворогів, а її запах, шлейф видно дуже добре.
Сьогодні дуже чітко видно, де чорне, а де біле. Тому для мене той, хто говорить в захист Рєзнікова сьогодні, толерують найгірше в нашому суспільстві. Я з таким примиритися не можу. Звільнення Рєзнікова — не тільки правильний, але й необхідний крок для того, щоб наші союзники побачили в нас хоч іскру демократії. В демократичній системі таким людям не місце…
А всі дії на посаді міністра мають бути розслідувані згідно всіх норм закону.
Дмитро Биков
Якщо подвиги Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine і героїзм українського народу надихають весь світ, то українська влада, на жаль, продовжує «чудити», кожним днем доводячи, що гірше може бути.
Не хочу і не буду коментувати кадрові перестановки, в кожної людини є сильні і слабкі риси.
Найбільше, що мене хвилює: у владі досі працює група осіб, дії якої спрямовані на поразку України і перемогу Кремля.
Саме вони виставляли хибні приорітети для нації, зривали державне оборонне замовлення, скорочували фінансування армії. Саме керівник цієї групи надіслав повідомлення Кремлю 23 лютого 2022 року: «заходьте, двері відчинено».
Це не Кембріджська П’ятірка, цих людей набагато більше.
Заради перемоги Кремля вони готові самі створювати схеми і палити на них власних агентів, бо знають чудово, найефективніша перемога — це недовіра народу до влади, знищення ворога зсередини його власними силами.
Чим швидше ми встановимо і ліквідуємо цих агентів, тим швидшою і масштабнішою буде наша перемога.
ЗСУ свою роботу знають!
Ніщо і ніхто нас не зупинить!

Последние новости

Життя президента Ірану перебуває «під загрозою», рятувальні роботи ускладнює погода, — Reuters

На місце, де сталася аварія гелікоптера лідера Ірану Ебрагіма Раїсі, направлені пошукові бригади. В Ірані заявляють, що життя Раїсі, а…

11 часов назад

Washington Post: Главный помощник Зеленского манипулирует властью, вызывает критику и не приносит извинений

Я б сказав, що це цілком компліментарна стаття про людину, у якої Зеленський працює президентом. У лонгріді взагалі не згадується…

11 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 18.05.2024 1. Єдиний НПЗ на Чорноморському узбережжі росії знову зупинився через…

11 часов назад

Російський загарбник конає від влучних ударів бійців 92 ОШБр ВІДЕО

Оператори ударних дронів 1-го штурмового батальйону 92-ої окремої штурмової бригади передислокувалися з Донецької області на Харківський напрямок і продовжують методично…

17 часов назад

Росіяни завдали ракетного удару по базі відпочинку в передмісті Харкова: 5 людей загинуло

Російські війська завдали удару двома ракетами по базі відпочинку, що розташована в передмісті Харкова. 5 людей загинуло, 16 - дістали…

19 часов назад

Знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец»

Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М «Ковровец».  Військово-Морські Сили ЗС України разом з побратимами…

20 часов назад