Категории: Боевые действия

«Боги Війни» завжди готові дати відсіч ворогові

Артилеристи провели навчання і справилися із завданням «на відмінно»

У зоні проведення АТО перевіряли наскільки артилерійські підрозділи готові до виконання бойових завдань.

Богдан Союшкін керівник артилерії в зоні проведення АТО зауважив, що на даному етапі проводився вихід особового складу артилерійських підрозділів реактивного дивізіону з району зосередження, переміщення і заняття умовної вогневої позиції, орієнтування бойових машин. З моменту виходу з базового табору до зайняття вогневої позиції і доповіді керівникові «готовність до відкриття вогню.»

— За оцінкою, військові виконали завдання на відмінно. У разі будь-якої ситуації підрозділи артилерії треновані, готові до бойового застосування. Періодично проводиться перевірка підрозділів і на підставі цих перевірок можна зробити висновок, що зазначені артилерійські підрозділи перевиконують вправи з перекриттям по часу.

Такі навчання проводяться з періодичністю 1 — 2 рази на місяць. Необхідність і корисність цих занять полягає в тому, що особовий склад підтримує свої навички.

У частинах артилерійських підрозділів, які стоять за лінією відведення, організована бойова підготовка. Постійно проводяться практичні і теоретичні заняття.

mil.gov.ua


P.S. На Чернігівщині провели мінометні стрільби

В оперативному командуванні «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України мінометники 1-ї окремої танкової бригади відпрацювали тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Мета заходу — вдосконалення навичок ведення бойових дій у підтримці дій загальновійськових підрозділів та ураження окремо виявлених цілей.

Під час навчань мінометники відпрацьовували питання ведення розвідки противника на полі бою, визначення координат цілей, тактичні переміщення та пересування в ході ведення вогню. Слід наголосити, що під час навчань були оцінені як дії розрахунків, так і дії командирів.

Варто зазначити, що у веденні вогню, використовувались сучасні засоби корегування, які показали відмінні показники під час ураження цілей.

mil.gov.ua

Последние новости

СМІХ БЕЗ ПРИЧИНИ, ЯК ОЗНАКА ЗЕЛЕНОЇ ВЛАДИ

Я добре пам’ятаю той чорний день в новітній історії України – 20 травня 2019 року. Коли сидячи в урядовій ложі…

8 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 22.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 22.05.2024 1. Великий російський бізнес констатував провал спроб створити в росії…

9 часов назад

Том Купер: звіт про війну в Україні за 22 травня 2024 року

Всім привіт! Це було задумано як «коротке» зведення, але російський наступ настільки масштабний і відбувається так багато всього, що це…

9 часов назад

Прокурори САП провели обшуки у детектива НАБУ

До обшуків залучили ДСР Нацполіції - один з найкорумпованіших правоохоронних підрозділів, який контролює Олег Татаров Спеціалізована антикорупційна прокуратура пояснила, чи дійсно…

9 часов назад

Китай надає або готується надати летальну допомогу Росії, — Шеппс

Розвідки Великої Британії та США мають докази надання військової допомоги Китаю Російській Федерації, яку потім використовують у війні проти України.…

16 часов назад