Категории: Политика

Богдан считает, что акции «Нет капитуляции» проплаченные и опубликовал объявление

Глава ОП Владимира Зеленского Андрей Богдан опубликовал якобы скриншоты переписки о том, что активисты собрались на Вече 6 октября за деньги. Постом он поделился в Facebook.

«Скоро кто-то очень перепуганный все украденное раздаст народу», — пишет Богдан.

Из переписки следует, что за час пребывания на Вече организаторы якобы заплатят по 100 гривен. Также цинично отмечается, что за каждого человека, которого удастся привести, «проплаченный активист» получит 10 гривен и еще по 10 гривен за каждый принесенный с собой плакат.

Также в скриншотах якобы переписки перечислены требования к участнику протеста:

  • выступать против капитуляции и «формуры Штайнмайера«;
  • поддерживать экс-президента Украины Петра Порошенко, политическую партию «Европейская солидарность» и общественную организацию «Справа Громад»;
  • не поддерживать украинского лидера Владимира Зеленского и партию «Слуга народа».

Отмечается, что тем, кто «согласен на условия», во время съемки телевидения нужно скандировать лозунги, стоять с флагами Украины и говорить на украинском языке. Добавляется, что денежный расчет якобы организаторы могут совершить как наличными деньгами, так и на банковскую карточку.

Напомним, 6 октября в Киеве проходит Вече под лозунгом «Остановим капитуляцию!», участники которого собрались у здания ВР и перечислили ряд ультиматумов к президенту Украины Владимиру Зеленскому, требуя их выполнить до 14 октября. Одним из требований активистов является увольнение Андрея Богдана с поста главы ОП Владимира Зеленского.

P.S.

Кажуть, мудрі вчаться на чужих помилках, а розумні на своїх. Дурні вирізняються тим, що не вчаться ні на чиїх.
Колишній впливовий радник Азірова, а нині майже всесильний керівник офісу пре ЗЕдента Андрій Богдан не зрозумів нічого з тих процесів, через які кілька років був «поза грою». І зробив серйозну заявку на квиток до Ростова.

В уявному світі цієї істоти майдани збираються виключно за бабло, зокрема сьогоднішній звісно ж проплатив клятий Шоколадник.
В принципі нічого дивного — істоти, які самі за життя нічого не зробили «на шару» та ніколи у своїй особистій «піраміді Маслоу» не піднімались вище задоволення найнижчих, вульгарно-матеріальних, потреб (хай і у особливо великих розмірах, обтяжених особливим жлобським «шиком»), просто нейрофізіологічно не здатні зрозуміти мотивації громадян та патріотів.

Не вистачає не лише розуміння реальних процесів у суспільстві та тих мотивацій, які виводять людей на Майдан, але хоча б арифметичних здібностей прикинути вартість подібних «розваг», аби вони були дійсно комось організованими та проплаченими. Не вистачає мізків згадати всі багаточисельні спроби платних замовних «майданчиків» в новітній історії України та порівняти їх із справжніми успішними Майданами, і з тим що відбувалось сьогодні у столиці та по всіх областях країни.

Що ж, якщо офіс гаранта буде і далі в усьому вбачати «заколот Кандітєра» та вважати всіх нас платною масовкою — подальший розвиток подій стає доволі прогнозованим та однозначним, ми таке вже проходили та добре знаємо, чим закінчують ті, хто вірить у «наколоті апельсини» та іншу подібну маячню, і хто замість діалогу із повсталим народом обирає шлях боротьби із вигаданими «закулісами».

Богдан — перший на вихід, у Зе ще є шанс виявитись мудрішим за Овоча.

І до речі — сьогодні на Майдані пліч-о-пліч стояли і реальні «порохоботи», і ті, хто ще недавно доклали чималих зусиль щоб ПОП програв вибори (наприклад, організатори кампанії «Свинарчуків за грати!»), і ті, кому рівною мірою по фігу ПОП, Зе та весь інший політикум гамузом. Не бачити цього не можна, навіть з турецького курорта, звідки Богдан підраховує «отримані» нами гроші.

Отже, відтепер кожна потвора, яка намагатиметься оголосити всі наші протести «акціями прихильників ПОП», ліпитиме всім нам гамузом тавро «порохоботів», заявлятиме що ПОП «організував протести» — ця потвора свідомо бреше. І відповідно до такої потвори не має бути жодної толерантності чи поваги. Мати свою думку, захищати свого президента тощо — святе право громадянина. Але ніхто не давав права на брехню та наклеп. Всі, хто намагтимуться в такий примітивний спосіб маніпулювати думкою і зводитимуть наш протест проти капітуляції до ПОП — свідомі брехуни та наклепники, і саме так з ними слід розмовляти, і ставити їх на місце в будь-який спосіб, зокрема і в абсолютно нетолерантний. Бо за базар треба відповідати, а наклепників — карати та провчати. Щоб неповадно було.

Evgen Dykyj

Грабли — беззащитные и соблазнительные — просто лежали на земле. Зубцы, покрытые ржавчиной от осенних дождей, торчали из опавшей листвы. На деревянном черенке, ближе к концу, виднелись трещинки и подозрительные потеки цвета запекшейся крови. Они были так близко…
Богдан закрыл глаза и с трудом проглотил вязкую слюну, подавляя дрожь.
— Не поддаваться соблазну! Не поддаваться! — стучало в висках.
Он снова посмотрел на грабли из-под опущенных век.
На соблазнительно торчащие зубцы…
На гладкую, отполированную тысячами прикосновений, рукоять…
Пиджак стал совсем тесен, тревожное дыхание распирало грудь.
— Нельзя, — сказал Богдан сам себе. — Это опасно. У любого действия есть последствия. Это все равно, что дергать Киву… тьфу-ты! Тигра за яйца! Сейчас ты повернешься и уйдешь… в отставку! И этого не случиться! Все просто! Не делай этого! Ведь все знают результат! И ты сам знаешь!
В далеко, на грани слышимости, раздались волнующие сердце и тело звуки гопака.
Мелодия лилась с осеннего прозрачного неба, и в ритме её напева задорно крутились на ветру тонкие нити паутины…
Это было уже чересчур. Кто бы мог вынести такое?
Ноги, выделывая замысловатые па, сами понесли его к вожделенной цели.
Шаг, другой…
С этого расстояния промахнуться было невозможно.
— А вдруг на этот раз пронесет? — подумал Богдан и прыгнул.

Ian Valietov

Теги: Богдан

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 10-11.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 11.05.2024 1. Європейський союз (ЄС) погодив проект гарантій безпеки для України.…

23 минуты назад

Велика Британія надає найбільший пакет військової допомоги Україні

У Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що вони передають Україні найбільший в історії пакет допомоги. Україна отримає понад 4 мільйони…

3 часа назад

Російський штурмовик Су-25 збили воїни 110-ї ОМБр на Донеччині

Сьогодні, 11 травня, українські бійці зі 110-ї окремої механізованої бригади знищили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110…

3 часа назад

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

7 часов назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

7 часов назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

7 часов назад